10 effectieve home remedies voor allergische rhinitisDie lijden aan een loopneus of een aanhoudende hoest hele jaar? Je lijkt meer vatbaar voor allergieën die uw vrienden en familie te zijn? Dan kunt u lijden aan een aandoening genaamd allergische rhinitis.

Vraagt ​​u zich af wat het is? En ze willen de eenvoudige remedies weten om gemakkelijk te genezen? Ga verder met uw bed!


Allergische rhinitis - A Brief:

Allergische rhinitis is een van de meest voorkomende omstandigheden voor in de mens. Het wordt meestal veroorzaakt door allergische reacties veroorzaakt in het immuunsysteem. Kenmerkend is dat de ingeademde stoffen vrijkomen chemische stoffen die allergische symptomen kunnen veroorzaken.

Bepaalde soorten mensen hebben meer kans om last van allergische rhinitis. Factoren zoals genetica, het immuunsysteem zwak of outdoor allergenen zoals huidschilfers van huisdieren of zelfs tweedehands rook kan leiden tot ziekte. Allergische rhinitis is twee keer meer kans om invloed op mannen dan vrouwen (1).

Nu dat je weet wat is eigenlijk allergische rhinitis, lees dan verder om de eenvoudige home remedies die u zullen helpen bij de behandeling van het weten!

Zout Water:

Het zoute water is niet alleen een goede braakmiddel. Het is een van de beste aan allergische rhinitis. Gebruik een zoutoplossing neus wassen om zich te ontdoen van slijm in de neus te krijgen. Talrijke studies hebben aangetoond dat regelmatige zoutoplossing neus wassen helpt de effecten van allergische rhinitis (2) te verminderen.

Stoom:

Stomen is een andere effectieve manier om overtollig slijm af te voeren en het opruimen van de neusholte. Net als de meeste van de rest allergenen in de neusholte en ga naar de keel, stoom helpt zich te ontdoen van deze allergenen en irriterende stoffen. Het gehele proces, dat op zijn beurt vermindert de symptomen van allergische rhinitis (3).

Gember:

Gember is een effectieve huis remedie voor allergische rhinitis. Ginger heeft van antivirale, anti-inflammatoire, antibacteriële en-immuniteit verhogen eigenschappen die symptomen zoals aanhoudende hoest, loopneus, verstopte neus en hoofdpijn (4) te verlichten.

Kurkuma:

Kurkuma is één van de beste kruiden. Het heeft van anti-inflammatoire, anti-oxiderende eigenschappen en is bijzonder effectief tegen allergieën. Het is een krachtige antioxidant en een ontstekingsremmer met immuun versterkende eigenschappen. Kurkuma helpt verlichten van de symptomen van allergische rhinitis, waaronder hoesten, congestie, niezen, en een droge mond (5).

Knoflook:

Knoflook bevat quercetine dat een natuurlijk antihistaminicum en is zeer effectief voor allergische rhinitis. De knoflook heeft ook antibacteriële, antivirale, antibiotica en immuno-gebouw om zeker te zijn van een betere (6) snel.

Appelcider azijn:

Appelazijn heeft vele geneeskrachtige eigenschappen. Samen met de voordelen ervan, is een bekende behandeling voor allergische rhinitis. Hoe heeft van antihistaminicum en antibiotische eigenschappen, die helpt symptomen zoals frequent niezen, verstopte neus, hoofdpijn en anderen te verminderen. Appelciderazijn speelt een belangrijke rol bij het reguleren van de immuunrespons van het lichaam (7).

Brandnetel:

Netels zijn bekende anti-inflammatoire en anti-histamine. Alternatieve geneeskunde schaal gebruikt voor de behandeling van allergieën netels en zelfs allergische rhinitis. Voor hun geneeskrachtige eigenschappen, brandnetels zorgen voor een snelle verlichting van hoesten, jeuk, niezen en verstopte neus (8).

Olie trekken:

Dit is een oude techniek beoefend door yogi's en Sadhus in India. Olie trekken is een methode die helpt om vrije radicalen, irriterende stoffen en allergenen die in het algemeen leiden tot allergische rhinitis te elimineren. Het enige wat je hoeft te doen is swish de olie rond in je mond voor ongeveer 15 of 20 minuten en spit. Zwangere vrouwen en kinderen moet het gebruik van deze techniek te vermijden.

Probiotica:

Volgens een 2013 onderzoek uitgevoerd door Chinese onderzoekers, probiotica helpen bij het behoud van een goede gezondheid, de spijsvertering en ook bijdragen tot het verminderen van de symptomen van allergische rhinitis. Vergeet niet om een ​​hoge kwaliteit probiotisch supplement (9) eten.

Vitamine C:

Vitamine C kan helpen voorkomen dat veel ziekten en is een essentiële voedingsstof voor het menselijk lichaam. Het bevat antihistaminicum eigenschappen die allergische symptomen te verminderen. Vitamine C is ook bekend om het immuunsysteem (10) te stimuleren.

Waar wacht je nog op? Kies een van deze ongelooflijk effectieve oplossingen en praktijken om de symptomen van die voortdurend loopneus vandaag te verminderen. Neem dan deel je meningen, suggesties en uw persoonlijke ervaringen met ons. Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha