10 effectieve home remedies voor Alcoholisme remediesBent u een van de velen die niet kan zetten het bier neer op een feestje of op een andere manier? Je sociale leven draait om alcohol? Naast alcoholgebruik de lever kan beschadigen, verzwakken zowel het hart en de hersenen, en ook leiden tot maagklachten horde. De matige alcoholconsumptie, is geen probleem. Alcohol wordt een probleem als je er verslaafd aan geworden.

Net als de meeste andere drugsverslaving, alcoholisme ook is geclassificeerd als een ziekte gemakkelijk te genezen. Maar het spreekt voor zich dat je nodig hebt om een ​​krachtige resolutie te nemen om dit te doen. Probeer deze remedies voor alcoholisme om de drang te beheersen om een ​​andere sport te slikken:


Home remedies voor alcoholisme

Druiven:

Grape is een actief bestanddeel van wijn en andere alcoholische dranken. Waarom niet sloot de alcohol en ga natuurlijk? Het drinken van druivensap, als je geest wil. Binnenkort zul je ontdoen van de wens om de fles te nemen. U kunt ook gewoon kauwend druiven om de 4 of 5 uur. Er is geen limiet aan hoeveel je kunt eten!

Rozijnen:

Chomp op een handvol rozijnen elke keer als je wilt dat een glas van uw favoriete drankje. Zuigen langzaam en u zal worden verloren in haar goddelijke smaak, het vergeten van uw drankje! Een van de huismiddeltjes alcoholisme Sure Shot!

Eikel:

Dit kruid is gemakkelijk verkrijgbaar bij winkels die verkopen kruiden en kan helpen de drang om te drinken te verlagen. Niet alleen stoeprand verlangen alcohol, maar ook een tegengif voor veel van de negatieve effecten, zoals een vergrote lever. Tagged onder de naam glandis Ouercus, dit kruid kan diarree veroorzaken, dus geen paniek!

Cayenne:

Een spice Indiase favoriet, wanneer het wordt gebruikt als sap, zal bijdragen tot het verminderen van de prikkelbaarheid en angst, terwijl het induceren van slaap bij mensen die zware drinkers. Vermindert intens verlangen naar alcohol en bevordert de eetlust. Veel mensen die hebben geprobeerd dit te verhelpen zal zijn om ervoor te zorgen dat ook doodt katers in een mum van tijd.

Passiflora:

Dit is nog een krachtig kruid dat wordt gezegd om verschillende kwalen, variërend van diarree om huidziekten te behandelen. Dit kruid is gemakkelijk beschikbaar en is vrij duur. Het is in zijn natuurlijke vorm en in combinatie met andere kruiden zoals kava en cap. Dit kruid wordt voorgeschreven aan mensen die lijden aan angst en depressie als gevolg van overmatig alcoholgebruik. Scherpen kater en induceert slapen ook.

Bittere pompoen:

Ja, het is bitter. En ja, je kunt niet staan, laat staan ​​schrokken. Maar als je hebt gemaakt van je geest om alcohol af te sluiten, dan is het sap van deze bittere veggie kan je beste vriend zijn. Meng 3 eetlepels sap met karnemelk om de smaak te neutraliseren. Zal beteugelen de drang om te drinken en te behandelen leverschade ook!

Appels:

Een appel per dag houdt de dokter weg ... en de fles ook! Munch op appels om de paar uur, voor deze vrucht, te elimineren toxines uit het lichaam en ook de wens om uw flesje opnieuw bereiken verminderen!

Data:

Deze oplossing werkt zoet. Verwijder enkele stukjes data in warm water en wrijf in het water voordat de vloeistof gulp naar beneden. Drink dit sap 2-3 keer per dag voor het beste resultaat.

Volkoren:

Bruine rijst, haver en andere volkoren granen helpen reguleren suiker in het bloed en het risico op het ontwikkelen van diabetes bij alcoholisten tegen te gaan. Zorg ervoor dat omega-vetzuren bevatten. Zalm en makreel zijn een grote bron van deze vetzuren en zijn een prachtige traktatie. Wanneer u besluit om te stoppen, beginnen met het eten gezond, omdat het zal helpen bij uw herstel pad.

Groenten en fruit:

Verse groenten en fruit! Ja, elk dieet, elke thuis te verhelpen, natuurlijke behandeling en elk huis zal u vragen om chomp op groenten en fruit, en met goede reden. Beladen met vitaminen en mineralen, kunnen vruchten zoals perziken en sinaasappels en groenten zoals wortelen en groenten helpen om de schade als gevolg van alcohol te beperken.

Stoppen met alcohol is misschien slechts de helft van het gevecht gewonnen. De huidige oorlog is om nuchter te blijven en niet terug te keren naar de fles wanneer zij worden geconfronteerd met een stressvolle situatie. Probeer deze home remedies voor de behandeling van alcoholisme, omdat ze worden uitgeprobeerd en getest. Inschrijven in AA voor meer hulp je terug op je voeten. Veel geluk!

U of iemand die je kent lijdt aan alcoholisme? Heb je geprobeerd om te stoppen? Niet deel je mening in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha