10 effectieve home remedies tegen stressMensen uit alle lagen van de bevolking, de artsen van de lijdensweg tantes, alles wat je hebt aanbevolen op een bepaald punt of de andere om stress te verminderen. Het is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan, is het niet? Nou, ben je hier aan het juiste adres, oh vermoeide reiziger komen. Hier zijn de top tien, makkelijk te maken, home remedies om stress te verlichten en vind gemoedsrust.

Home remedies tegen stress

Sweat It Out:

De doodsoorzaak nummer een van stress is het doodsoorzaak nummer een van de oefening calorieën. Dus neem dit als een excuus om uit de laptop en gewoon draaien. Oefening pompt het bloed in de hersenen en krijgt ontdoen van alle giftige stoffen die slagaders kunnen verstoppen. Als alternatief, dansen, springen, yoga hoog tempo, of zelfs sloeg een kussen kan ook helpen bevrijden spanning.


40 Winks:

Ja! Krijg wat shut oog zal helpen bevrijden van stress. Hilary Clinton is bekend dat dutjes macht over te nemen van belangrijke vergaderingen en op korte vluchten. Naast snelle dutjes, moet een persoon ook ongeveer 7-9 uur slaap gemiddeld. Breng wat quality time ontspannen in bed voordat je daadwerkelijk slapen; helpt ook bij het verlichten van stress.

Zwart en wit:

Hoewel het misschien lijkt kaas, schrijf je gevoelens kan heel nuttig zijn. U kunt een dagboek van je emoties te houden of u kunt deze bladen scheuren na klaar met het schrijven. Haal het er allemaal uit, op een georganiseerde, helpt de hersenen om te ontspannen en je voelt je als een groot gewicht is opgeheven.

Zonneschijn op een Bewolkte Mood:

Genieten van een aantal vitamine D! Studies tonen aan dat de uitgaven een beetje 'van de tijd in de warmte van een zonnige middag verlicht slechte stemmingen en vermindert stress. Dus, om gezondheidsredenen, krijg net naast je stoel elke dag, en geniet van veel zon-y-verdiende lopen.

Say Cheese:

Nee serieus, glimlach. Glimlachen wanneer je gestresst voelt of boos, verward denken. Trigger gezicht lijken op die emoties in de geest, wat leidt tot een afname van stress.

Talking It Out:

Als het een andere persoon die wordt benadrukt u uit, het is tijd om een ​​gesprek te hebben. Psychologische studies tonen aan dat wanneer er iets is met een gewicht op je geest, met een eenvoudig gesprek met de andere kon eigenlijk te verlichten uw stress en te hanteren zakelijke verwonden. Een beste huis remedie tegen stress!

De Sin Chocolate:

Hey, kijk naar die! De goede oude chocolade op de lijst. Dus, hier is wat uw recept eruit moet zien: verbruiken ongeveer 40 gram chocolade per dag gedurende twee weken de tijd om zich te ontdoen van al die ongewenste spanning en stress te krijgen. En dan niet na te denken over je gewicht, als je dit doet omdat het zal alleen maar verergeren uw conditie!

De Literate Pad:

Het lezen en het geven van je geest een pauze vermindert ook stress. Niet alleen zal je wat kennis op te doen, maar ook geef jezelf een beetje 'tijd voor afstanden van uw problemen, waardoor je geest te kalmeren. Kies een aantal funky of romans kan een Tinkle! Leeslampje daadwerkelijk helpt om te lachen, leeg je geest rommelig.

In vertrouwen een vriend:

Een goed bewaard geheim is dat, op het moment van stress, het lichaam releases dopamine hormoon, het hormoon dat in wezen betrekking op het onderzoeksbedrijf. Je lichaam is letterlijk vertelt u om uit te gaan en vertrouwen in een vriend, knuffel je ouders, of zelfs knuffelen uw hond. Probeer het; het werkt!

Negatief naar positief:

Een andere, minder bekende, maar zeer effectieve manier om stress te verminderen is om gewoon te bekijken deze positieve stress. In een grootschalige studie uitgevoerd in de VS, een groot verschil in het percentage sterfgevallen werd gevonden bij mensen die stress te hebben ervaren als positief en degenen die de stress hebben gezien als een langzame killer. Horloge positieve spanning heeft hetzelfde effect op het lichaam als de emoties van moed en opgewektheid. Dus gewoon een simpele verandering van perspectief kon eigenlijk uw leven redden.

Het spreekt voor zich dat het eten van gezond ook verminderen stress niveaus, vermijd binging op voedsel gebakken, omdat dit kan leiden tot je hormonen en stress. Onder meer salades en fruit, en veel water drinken om uw stress niveaus naar beneden te houden. Workout regelmatig! U zult verrast zijn hoe deze eenvoudige home remedies voor stress kan helpen de controle van uw stress niveaus!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha