10 effectieve home remedies om zich te ontdoen van laryngitisUw stem klinkt meer als een kwaken van een kikker menselijke spraak? Misschien was het al het geschreeuw dat je aan het spel van cricket gisteravond of koud je drager zijn van een paar dagen. Ongeacht de oorzaak, de ziekte is hetzelfde - ontsteking van de stembanden (strottenhoofd). Deze aandoening staat bekend als laryngitis keel. Het wordt meestal veroorzaakt door overmatige krachten op de stembanden.

De belangrijkste symptomen van laryngitis zijn keelpijn, droge hoest en zwakke stem. Soms, mensen worden geconfronteerd met vele moeilijkheden die ze niet eens kunnen praten. Dit is niet een ernstige gezondheidstoestand en meestal geneest met de tijd. Maar eigenlijk, het klinkt als een kikker, zelfs als voor een paar dagen, het is gewoon niet acceptabel is, toch? Dat is goed nieuws! U hoeft niet te lijden voor dagen aan het eind en kan ontdoen van laryngitis snel met een aantal huismiddeltjes gemakkelijk en eenvoudig. Sommige home remedies voor laryngitis zijn als volgt.


Laryngitis Home Remedies

Meng appelazijn:

Appelciderazijn doodt bacteriën en kan daarom worden gebruikt om laryngitis behandelen. Voeg twee eetlepels appelazijn en een eetlepel honing in een half glas water. Om de doeltreffendheid ervan te vergroten, kunt u een beetje 'van cayennepeper te voegen. Drink dit mengsel tweemaal daags voor de behandeling van laryngitis.

Appelcider azijn:

Bereid een oplossing door het mengen van een eetlepel appelazijn in een glas water. Gorgelen met deze oplossing, minstens 2-3 keer per dag om hulp te krijgen van een zere keel. Terwijl gorgelen, de zure omgeving gecreëerd in de mond helpt om bacteriën te doden en kalmeert uw stembanden.

Ui Siroop mengsel:

3-4 middelgrote uien in kleine stukjes gesneden. Sudderen de stukken in vier kopjes water tot het dik siroop-achtige consistentie. Meng vijf eetlepels ui siroop in een glas warm water. Voeg een eetlepel honing en een paar druppels citroensap. Dan, sip dit mengsel langzaam naar snel hulp te krijgen van laryngitis.

Gember:

Kook dunne plakjes verse gemberwortel in een afgedekte pan water voor ongeveer 10 minuten. Filter de vloeistof en laat het afkoelen tot kamertemperatuur. Drink meer keer per dag.
Drink gember thee met honing 3-5 keer per dag kan ook verlichting van keelpijn. Gember sap kalmeert de muren van het vlies rond het strottenhoofd en geeft verlichting van pijn en ontsteking.

Warm Zout Water:

Warm zout water helpt om bacteriën en virussen te doden. Het bevordert ook de genezing van uw stembanden ontstoken en keelpijn. Voeg gewoon een halve theelepel zout in een glas warm water en gorgelen met het. Doe dit zo vaak als mogelijk in een dag. Houd in gedachten dat te veel zout verder kan irriteren de keel. Dus is het belangrijk om precies de juiste hoeveelheid zout gebruiken.

Citroensap:

De zure karakter van citroensap kan bacteriën te doden en te verlichten verschillende symptomen van laryngitis. Knijp een citroen en voeg een snufje zout aan. Meng goed. Dan, voeg deze toe aan een kopje warm water. Gebruik deze oplossing om meerdere malen per dag gorgelen. Citroensap stimuleert ook de productie van speeksel en helpt los te maken het slijm in de keel.

Knoflook:

De antimicrobiële eigenschappen in knoflook kan ook bacteriën en virussen te doden. Snijd een teentje verse knoflook in twee stukken en zet een aan elke kant van de mond. Dus, probeer het sap van knoflook langzaam zuigen. Doe dit meerdere keren per dag om hulp te krijgen van de verschillende symptomen van laryngitis.

Slippery Elm:

Elm bevat slijm, een gel-achtige substantie, die kan verlichten geïrriteerde of ontstoken weefsel. Doe wat 'gladde iep in zoet water. Slik de gel meerdere malen per dag om hulp te krijgen van een zere keel. Voor de behandeling van laryngitis, kunt u proberen thee of zuigtabletten gemaakt met iepen. Borstvoeding of zwangere vrouwen moeten niet proberen dit te verhelpen.

Honing:

Van alle laryngitis huismiddeltjes honing wordt het meest de voorkeur van veel! Honing kan zeer nuttig zijn om een ​​zere keel geïrriteerd kalmeren door zijn samentrekkende eigenschappen. Het vermindert ook ontsteking. Het eenvoudigste is om ruwe honing slikken meerdere malen per dag.

Eucalyptus Olie:

En "anti-microbiële, anti-virale en anti-bacteriële eigenschappen maken eucalyptusolie een van de beste ingrediënten keelpijn verzachten. De beste manier om eucalyptus olie te gebruiken is om te ademen in de dampen. Voeg een paar druppels eucalyptus olie tot een pot met kokend water. Bedek je hoofd met een handdoek en inhaleer de stoom gedurende ongeveer 10 minuten. Volg deze remedie twee keer per dag om keelpijn te behandelen, natuurlijk.

Nu zal deze huismiddeltjes niet je zingen als een kanarie, maar het zou zeker helpen genezen van een zere keel en stembanden ontstoken! Dus als je het geluid van zijn eigen stem missen, probeer deze home remedies die werken!

En, vergeet niet om uw opmerkingen te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha