10 effectieve home remedies om zich te ontdoen van het bloed blisterAls je op een dag wakker met een pijnlijke, eng uitziende bult op je lichaam te vinden, wees niet ongerust! Naar alle waarschijnlijkheid is het een zeepbel van bloed en een teken dat je lichaam zijn best doet om zichzelf te genezen. Bloedblaren zijn rood, vlezig, gevoel hobbels die worden veroorzaakt als gevolg van schade die de huid tot het laagste niveau dermis beïnvloedt. Terwijl kleinere bellen kan thuis worden behandeld, is het het beste om een ​​arts te bezoeken om professioneel grootste bellen van bloed af te tappen. Hieronder zijn tien gemakkelijk te doen remedies voor bellen van bloed naar de huid te genezen en te helpen de zeepbel barstte helpen.

Een woord van waarschuwing: niet met geweld Burst deze bellen. Het kan leiden tot ernstige infecties en ongemak. Deze remedies worden alleen aangeboden aan het lichaam helpen om uw bubble alleen barsten.


Home Remedies voor Blood Blister

Fermo:

Direct na het trauma plaatsgevonden en de bel van bloed begint te vormen, zet een pak ijs op het getroffen gebied. Vergeet niet om het ijs in een doek op de eerste plaats, omdat dit anders kan leiden tot een geringe versie van het vriespunt.

Verminder Verhoogde:

Houd het getroffen gebied enigszins verhoogde tot dag zodat de blister bloed niet te groot worden en veroorzaken een grote uitbarsting van de huid, waardoor een groter gebied gevoelig voor infecties.

Aloe sussen:

Om pijn te verlichten, en sommige van de zwelling, verspreid wat verse Aloë Vera sap op de blisterverpakking en laat het uit. Aloe Store gekochte moet ook de truc doen.

Schoon Recovery:

Bedenk dat bellen in het bloed gemakkelijk vatbaar voor infectie. Aldus, zodanig dat de handen schoon als het gaat om hen. Zorg er ook voor dat als de bandage die het bloed blaar is geworden nat of vuil wordt onmiddellijk vervangen.

Genieten:

Mondwater is ook goed voor de preventie van infecties op de huid. Sommige mondwater spatte op de blister niet alleen laat je fris gevoel, maar het zal ook een verscheidenheid van infecties te bestrijden.

Air It Out:

Als de luchtbel van het bloed is nog steeds intact, bedek ze niet. Echter, als het op een plaats die andere oppervlakken voortdurend zal raken, zoals de voet of palmbomen, das een los verband rond het gebied.

Komkommer Cure:

Komkommer werkt als koelmiddel en een gelijkrichter huidweefsel en helpt om zwelling van de bellen verlagen. Leg plakjes komkommer op bellen meerdere malen per dag gedurende een paar dagen tot de zwelling sterft volledig. Als alternatief, het drinken van komkommer sap, ten minste eenmaal per dag om de zwelling te verlichten.

Spalken:

Als je jammer genoeg zijn om een ​​bloed blister in een gebied op je lichaam die vaak buigt, zoals de binnenkant van je elleboog of de achterkant van de knie hebt, dan is het beste om te doen is de stekker in een spalk om te voorkomen vouwen en onbedoelde popping de blister.

Theezakje:

Plaats een theezakje koud en nat op het getroffen gebied en laat het daar voor een paar minuten. Herhaal dit een paar keer per dag gedurende twintig dagen. Het looizuur in thee voorkomt infecties van de vorming en zal zwelling te verlichten.

Sandelhout:

Meng sandelhout poeder met water tot een pasta te maken, te verspreiden deze op de blister en laat het drogen. Deze pasta zal de warmte van de blister te absorberen en laat afkoelen. Veeg met een frisse, vochtige en herhaal een paar keer per dag. Een van de beste manieren om zich te ontdoen van bellen van bloed.

Vergeet niet, de huid niet te schillen! Intact laten. Na de pop blaren, schoon en wassen met een antibacteriële en bestrijken het gebied om infectie te voorkomen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha