10 effectieve home remedies om zich te ontdoen van cystic acneWanneer was de laatste keer zag je jezelf in de spiegel en haten wat je hebt gezien? Als dit niet zo lang geleden, en als het cystic acne u lijdt, dan is deze post is wat je zou moeten lezen!

Cystic acne is beschreven als ongeneeslijk en meestal niet verdwijnen, ondanks de drug. Antibiotica kan helpen verminderen ontstekingen en zwellingen, maar acne ontwikkelt resistentie tegen deze antibiotica in een paar jaar.


Dan betekent dit dat je zal moeten leven met cystic acne al uw leven? Misschien niet! Omdat er een aantal huismiddeltjes die het werk kunt doen. Vragen wat zijn ze? Lees verder en ontdek het zelf!

Egg White Mask:

De effectiviteit van de eieren in de behandeling van haar en huid is ongeëvenaard. Eiwitten zijn de beste huis remedie voor cystic acne. Roer het eiwit gelijkmatig over het getroffen gebied ongeveer 10 minuten spoelen met warm water. Eiwitten bevatten riboflavine en eiwitten die goed zijn voor de huid, en zijn effectief in het verminderen van cystic acne. (1)

Bakpoeder:

Zuiveringszout of baking soda heeft vele antibacteriële en antiseptische eigenschappen. In feite zijn deze eigenschappen maken het een effectieve behandeling van cystische acne. Om een ​​huis remedie zuiveringszout te maken, neem twee eetlepels zuiveringszout en voeg een beetje 'van het water. Roer het mengsel totdat een dunne pasta vormt. Breng de pasta gelijkmatig over het gehele getroffen gebied en laat gedurende 15-20 minuten. Afspoelen met warm water. Bicarbonaat doodt bacteriën die acne veroorzaken, vermindert de vettigheid van de huid en maakt de huid gloeien. (2)

Tea Tree Oil:

Het is misschien verrassend om te merken dat de olie kan helpen duidelijk acne, wanneer de vette huid is meestal de belangrijkste reden voor cystic acne. Tea tree olie is een effectieve antiseptische en is een oude middel dat is gebruikt voor de behandeling van vele ziekten van de huid. Het is even effectief bij de behandeling van cystische acne. Voeg een eetlepel tea tree olie in 9-10 eetlepels water; verspreidde de oplossing gelijkmatig over de getroffen gebieden. Spoel in ongeveer 10 minuten. (3)

Clay Mask:

Een kleimasker is een van de beste natuurlijke remedies voor cystic acne. Een effectieve exfoliërende middel, de klei masker verwijdert overtollige olie uit de huid. Verwijdert dode huidcellen en maakt de huid er jonger en schoner. Met deze behandeling eenmaal of tweemaal per week voor de gewenste resultaten.

Tandpasta:

Herinner die camping reizen als we gooiden tandpasta al onze vrienden. Zo leuk als het was, tandpasta is een effectieve remedie voor cystic acne. Tandpasta's, met hun alcohol en fluoridegehalte poriën droog en bacteriën te doden. Tandpasta aanbrengen op het getroffen gebied en laat ongeveer 15 minuten, om hem te laten de huid in te voeren.

Facial Sauna:

Stomen het gezicht fungeert als een uitstekende reinigingsmiddel. E 'diep reinigen van uw gezicht en afvoeren cystic acne. De werkwijze opent de poriën en verwijdert stof en vuil ingebed in de huid. Of u kunt een professionele sauna bezoeken of gebruik een kom met warm water. Wikkel een handdoek om je hoofd en leun over de kom. Voor het beste resultaat, doe dit tri-week gedurende 10 minuten per dag. (5)

Masker Kokosolie:

Kokosolie is een effectief vochtinbrengend middel. Elle Magazine beveelt kokosolie als een effectieve behandeling voor cystic acne. Kokosolie onverwerkte en ongeraffineerde heeft antibacteriële eigenschappen. Neem een ​​eetlepel kokosolie en masseer het getroffen gebied. U vindt acne is minder rood dan voorheen. (6)

Aspirine Masker:

Dit is misschien wel het enige huis remedie om een ​​medicijn te karakteriseren. Zoals de naam al doet vermoeden, de aspirine masker bestaat uit aspirine pillen. Neem wat aspirine pillen en plet ze tot poeder. Voeg een beetje 'van het water aan het poeder en werken tot een pasta loopneus. Breng deze pasta over het getroffen gebied. Laat gedurende 15 minuten. Wassen met warm water. (7)

Honey Mask:

De voordelen van honing kan niet worden bepaald. Zijn geneeskrachtige waarde is enorm. Honing is ook effectief bij de behandeling van cystische acne. Het fungeert als een exfoliërende middel briljant en is een natuurlijke antiseptische. Honing helpt bij ontstekingen en roodheid te verminderen, het verwijderen van dode huidcellen en bacteriën te doden. Solliciteer honing gelijkmatig over het gehele getroffen gebied en laat het op gedurende 15 minuten. Afspoelen met warm water. (8)

Appelazijn (ACV):

ACV of appelazijn is een effectieve behandeling voor wratten, acne, puistjes en andere huidaandoeningen. Het regelt de natuurlijke pH van de huid acne cystic elimineren. Het voorkomen van toekomstige uitbraken. Voeg een paar druppels appelazijn om een ​​katoenen bal en van toepassing op de getroffen gebieden. Laat het op een nacht. Spoelen met water schoon te maken en gezonder uitziende huid. Een paar weken van ACV helpt duidelijk acne cystic. (9)

Dit zijn de 10 zelfgemaakte remedies voor cystic acne. Laat het ons weten als we iets gemist. Deel uw gedachten. Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha