10 effectieve home remedies om zich te ontdoen van bursitis HipOns lichaam is een complexe machine. Totdat alle onderdelen werken in tandem, alles is goed. Maar het moment dat een deel breekt of moet worden gerepareerd; de rest van het lichaam wordt beïnvloed.

Bursitis betekent irritatie van Bursa. Bursa is het met vloeistof gevulde zak, dat helpt bij het beschermen van de spieren, banden, pezen of huiden die worden gewreven door het bot. Er zijn 150 bursa hele lichaam. Maar de tas, die dicht bij de hielen, knieën, ellebogen, schouders en heupen zijn geworden vaak ontstoken zijn dan de anderen.


Hip bursitis is een ontsteking van de zak in het heupgebied. Dit is het gevolg van de krachtige activiteiten die druk op de botten of tas toebrengen. Houding op het werk of thuis kan ook bursitis veroorzaken. Bursitis is niet ernstig van aard. Kan gemakkelijk worden genezen met de juiste verzorging van de gewonde gebied of ontstoken. Home remedies zijn genoeg om de ziekte te genezen, maar als het regelmatig optreedt, moet u zeker uw arts. De gemeenschappelijke home remedies om de ziekte te behandelen zijn hieronder weergegeven.

Top 10 Home Remedies voor Hip bursitis:

Als de volgende remedies correct worden opgevolgd, kunt u verlichting van de irritatie en ontsteking te vinden binnen vier of vijf dagen.

Leg het lichaamsdeel Kwetsen:

Voor verlichting van ontsteking of irritatie van de zak vinden, is het noodzakelijk dat deze delen van het lichaam goed worden versoepeld. Als het in continue wrijving kan irritatie toenemen. Het kan ernstig de zak beschadigen wanneer huismiddeltjes niet werken.

Vermijd pijn verzwarende activiteiten:

En 'het noodzakelijk dat de activiteiten die heup bursitis veroorzaken, moeten worden vermeden om de ontstoken slijmbeurs te kalmeren. Simpele dingen als zitten in een ongemakkelijke stoel kan ook leiden tot pijn in de heupen. Dus proberen om al deze activiteiten die de pijn verergeren te vermijden.

Warm en koud, dit is de manier om te gaan:

Dit is een gebruikelijke behandeling als het gaat om de behandeling van spierpijn. Om verlichting te vinden, hebben betrekking op de ontstoken delen met ijs. Dit moet worden gedaan voor de eerste twee dagen de zwelling te verlagen. Dan gelden warmte pack om pijn te verlichten en te stimuleren de bloedsomloop. Dit moet ook worden toegepast - ijs en warmte na elkaar enige tijd.

Gebruik Pijnstillers:

Gebruik pijnstillers om de pijn te verminderen. U kunt geneesmiddelen, zoals ibuprofen, aspirine, naproxen naar de pijn herleven. Maar deze slechts buitengesloten de pijn gedurende een korte tijd en zou niets echte probleem te genezen doen.

Do not Push It:

Laat je lichaam-heup bursitis niet duwen is een teken dat je nodig hebt om te vertragen! Overlaten aan de heup rusten. Als u zich bezig met lichamelijk werk, neem regelmatig een pauze. Als u van plan bent om een ​​nieuwe training regime of sport te beginnen, zorg ervoor dat je langzaam en gestaag te starten. En het moment waarop u pijn voelt, stop.

Ondergaat fysiotherapie:

Fysieke therapieën helpen om de spieren en gewrichten sterk te maken. Dit op zijn beurt voorkomt heup bursitis erger. Maar zorg ervoor dat je naar de therapeut is gecertificeerd en heeft een goede reputatie!

Skip Zalven:

Zalven of balsems geen nut bij de behandeling van pijn in de heup bursitis. Zalven niet diep genoeg om pijn in de zak behandelen dringen. Ze kunnen alleen maken de huid warm en af ​​te leiden van de pijn in de zak.

Behoud van een goede vorm:

Flexibiliteit en rekoefeningen voor heup bursitis hulp toename beweeglijkheid van het gewricht. Het tonen van de spieren die de botten te ondersteunen en helpt om problemen op afstand als heup bursitis te houden.

Draag de juiste soort schoeisel:

Draag de juiste schoenen is ook belangrijk. U moet voldoende steun aan de voeten en knieën te bieden. Indien de schoen niet zelf, en worden gebruikt voor een lange tijd, leidt tot pijn in de knieën en hielen. Dit op zijn beurt leidt tot pijn in de heup. Het dragen van schoenen met hoge hakken moet worden vermeden, omdat ze de druk op de knieën en die resulteren in pijn in de hiel en de heup regio kan veroorzaken. Pezen en tas in de heup regio te verkrijgen onnodige stress als gevolg van dergelijke schoenen. Heeft schoenen die strak en smal zijn niet dragen.

Vermijd een verblijf in een positie voor lang:

Je moet voorkomen dat een verblijf in dezelfde positie, als het zitten in dezelfde positie voor een langere periode van tijd. Je moet opstaan ​​en lopen voor een tijdje 'of heeft om de positie regelmatig te wijzigen.

U kunt de praktijk deze eenvoudige tips om te voorkomen en te genezen hip bursitis. Als u vragen hebt, aarzel dan niet om ons te schrijven via de rubriek opmerkingen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha