10 effectieve home remedies om te stoppen met braken tijdens de zwangerschapJe bent een zwangere vrouw, die vaak een ongemak en een gevoel misselijk? Doet ochtendmisselijkheid tijdens de zwangerschap problemen je veel? Zwangerschap is een mooie, maar in een cruciale fase in het leven van een vrouw. En de ochtendmisselijkheid is een natuurlijk verschijnsel dat vooral van invloed op alle zwangere vrouwen in de eerste weken van de zwangerschap.

Maar dan zijn er eenvoudige remedies die kan verlichting geven van ochtendmisselijkheid? Nou, er zijn! Lees verder om de oorzaken van ochtendmisselijkheid en effectieve rechtsmiddelen te behandelen weten!


Wat zijn de oorzaken ochtendmisselijkheid?

Ochtendmisselijkheid is meestal het gevolg van een hormonale disbalans. Andere, meer specifieke redenen zijn onder andere:

  1. Overtollige speekselvloed in het eerste kwartaal
  2. Bloedsuiker
  3. Verhoogde niveaus van progesteron; Progesteron helpt om vroeggeboorte te voorkomen door het losdraaien van de spieren van de baarmoeder. Echter, progesteron lost ook het maagdarmkanaal spieren, wat leidt tot overmatig maagzuur en reflux.
  4. Meestal krijg je meer gevoelig voor geuren tijdens de zwangerschap, die misselijkheid kan veroorzaken.
  5. Verhoogde niveaus van bilirubine (1).

Nu je weet wat de oorzaak van ochtendmisselijkheid, neem een ​​kijkje op huismiddeltjes geïnspireerd door deze aandoening!

Gember:

Vele studies hebben geconcludeerd dat gember is een van de beste behandelingen voor ochtendmisselijkheid. Specifieke studies hebben ook de mogelijkheid onderzocht van het geven van gember tabletten aan patiënten. Als een maatregel van voorzichtigheid, vergeet niet om gember natuurlijke gebruiken, want er is geen regelgeving op de hoeveelheid gember in capsules. Altijd praten met uw arts alvorens te kiezen voor een product op basis van gember (2).

Water:

Drink veel water. Het wordt vaak gevonden dat ochtendmisselijkheid kan leiden tot uitdroging (3). Omgekeerd kan uitdroging ook misselijkheid veroorzaken. Niet drinken van teveel water in een keer. Idealiter drink 2 liter water per dag, tenminste. Drink alleen water, kan koude dranken en zoete symptomen verergeren.

Blijf weg van stress:

Soms kan de emotionele triggers zoals stress ochtendmisselijkheid veroorzaken. Blijf rustig en probeer de triggers te begrijpen en proberen de dingen die kunnen leiden tot de symptomen te voorkomen (4).

Acupressuur:

Vele studies hebben aangetoond dat P6 of pols acupressuur werd gevonden te verminderen en de symptomen van misselijkheid en braken tijdens de zwangerschap effectief. Acupressuur, in tegenstelling tot zijn nauw verwant neef arts, betreft de toepassing van druk en zonder naalden (5).

Rest:

Een van de grootste tekenen van ochtendmisselijkheid is je lichaam dat de noodzaak om te rusten toont. Zorg ervoor dat je niet meer dan oefenen zelf, want dit is een delicate ogenblik. Je moet voldoende rust te krijgen en zorg ervoor om goed te slapen. Vermoeidheid verergeren de symptomen van ochtendmisselijkheid (6).

Eet kleine maar regelmatige maaltijden:

Binging op voedsel is niet het slimste om te doen omdat het negatieve effecten kan hebben. Voedingsmiddelen met een hoog koolhydraten zoals brood en crackers zijn goed voor je. Soms is de ziekte verergert als je maaltijden overslaan. Eet regelmatig voedsel in de juiste dosis helpt verlichten van de symptomen van ochtendmisselijkheid. U kunt ook overwegen een koude maaltijd, zoals misselijkheid kan worden geïnduceerd door de geur van voedsel en (7).

Pepermunt:

Een van de beste remedies voor ochtendmisselijkheid is pepermunt. Dit kruid verlaagt de interne temperatuur, kalmeert de geest en onderdrukt de drang om iets te koud drinken.

U kunt een aantal bladeren van pepermunt kauwen of uw handen op een aantal suikervrije kauwgom. Als je niet van kauwgom, kunt u een kopje mint thee te brouwen. Als alternatief kunt u de essentiële olie van pepermunt ruiken. Echter, wees voorzichtig wanneer u dit doet, als de sterke geur van olie ochtendmisselijkheid (8) kan verergeren.

Kruidengeneesmiddelen:

U kunt ook proberen een aantal kruidenmiddelen om de symptomen van ochtendmisselijkheid te verlichten. Veel kruiden zoals kamille, citroenmelisse, en andere tabletten helpen bij het controleren misselijkheid. Hoewel deze effecten zeer kort kan zijn, zal je nodig hebt om te combineren met de remedie kruiden favoriete (9) te vinden.

Aromatherapie:

In de meeste gevallen kunt aromatherapie helpen ontspannen. Echter, ochtendmisselijkheid gekenmerkt door een gevoelige neus, en sommige oliën kunnen uw misselijkmakend gevoel verergeren. Sommige essentiële oliën die kunnen helpen verlichten misselijkheid zijn:

  • Citroen essentiële olie (10)
  • Etherische olie van limoen
  • Etherische olie van gember

Kaneel:

Kaneel is gevonden om het gevoel van misselijkheid verminderen en remt misselijkheid (11).

We hopen dat deze huismiddeltjes om hulp te krijgen opluchting van ochtendmisselijkheid. Vertel ons over andere huismiddeltjes die hebben gewerkt voor u. Een reactie hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha