10 effectieve home remedies om nachtelijk zweten te behandelenHeb je ooit wakker zweten in het midden van de nacht? En wat was gestolen in vrede? Nachtzweten een lastige aandoening en wordt gewoonlijk als een symptoom van de menopauze agressief. Wakker worden in het midden van de nacht badend in het zweet, niet een gevoel gelukkig helemaal niet, toch?

Dus wat moet je doen? Probeer deze huismiddeltjes geïnspireerd en hulp krijgen van nachtelijk zweten!


Zilverkaars:

Deze populaire natuurlijke kruid is gebruikt als een folk remedie tegen nachtelijk zweten voor eeuwen. Het gras is nauw verwant aan de boterbloem, en helpt tegen opvliegers en nachtelijk zweten. Echter, je moet voorzichtig zijn tijdens het gebruik van zilverkaars als u aandoeningen zoals hormoongevoelige borstkanker of als u zwanger bent. Dit komt omdat Cimicifuga induceert hoofdpijn en snelle groei van borstweefsel (1).

Ginseng:

Ginseng is een populaire remedie voor hoofdpijn, stress, en een zwak immuunsysteem. Het is gebruikt tijdje 'om de symptomen van de menopauze, zoals nachtelijk zweten verlichten. Echter, zorg ervoor dat je niet hoeft te ginseng, omdat het het niveau van oestrogeen produceert het lichaam kan verminderen. Ginseng kan ook bijwerkingen zoals misselijkheid, slapeloosheid, diarree, en ook (2).

Lino:

Dit is een andere populaire remedie tegen opvliegers en nachtelijk zweten. Lijnzaad is boordevol omega-3 vetzuren en voedingsvezels. Te verlichten opvliegers en nachtelijk zweten heet, voeg een beetje 'lijnzaad aan uw dieet. Lijnzaad is ongelooflijk veelzijdig en kan worden toegevoegd aan dranken, voedingsmiddelen en zelfs je 's ochtends kom ontbijtgranen. Het beste deel van het gebruik van lijnzaad is vrijwel nul risico bijwerkingen geassocieerd met het (3).

Vitamine E:

Een andere effectieve remedie voor nachtelijk zweten, vitamine E helpt het lichaam om vele functies uit te voeren. Vitamine E is direct beschikbaar in plantaardige oliën en noten. Regelmatig gebruik van deze vitamine kan helpen de frequentie en de ernst van nachtelijk zweten verminderen. Vergeet niet om uw arts te raadplegen voordat het toevoegen van vitamine E aan uw dieet te nachtelijk zweten, omdat het bijwerkingen kan hebben wanneer het wordt ingenomen met andere geneesmiddelen. Vitamine E stimuleert een vermindering van 35-40% in opvliegers en nachtelijk zweten (4).

Bezuinigen op Cafeïne:

Net zoals nicotine, cafeïne stimuleert opvliegers en nachtelijk zweten oorzaken. Meestal een of twee kopjes koffie per dag is prima. Echter, niets meer is niet aan te raden (5).

Teunisbloemolie:

Een rijke bron van omega-3 supplementen van teunisbloemolie helpt de behandeling van nachtelijk zweten en opvliegers; en veel vrouwen verbruiken capsules teunisbloemolie om hen te helpen. Teunisbloem is een belangrijke bron van omega-3. Terwijl de teunisbloemolie is niet effectief voor iedereen, moet u overwegen het gebruik van deze als andere methoden werken niet (6).

Clothing Licht:

Dit is een van de meest duidelijke en natuurlijke behandelingen voor nachtelijk zweten. Het dragen van strakke kleding die is zwaar en beperkend kan leiden tot opvliegers en nachtelijk zweten. Dus, wordt het belangrijk om lichte kleding aan de voorwaarde (7) te voorkomen dragen.

Warme badwater:

Dit is een andere effectieve manier om nachtelijk zweten te verlichten. Het beste ding om te doen is een bad met warm water voor ongeveer 20 minuten naar de herhaling van nachtelijk zweten te voorkomen.

Oefening:

Hoewel de rol van de oefening in de menopauze lijkt rustig, aerobics en yoga zijn bijzonder goed voor het lichaam. Veel studies concluderen dat de oefening kan beheersen en te voorkomen nachtelijk zweten en opvliegers (8).

Wat voetbal Butt:

Nicotine is aangetoond dat een belangrijke oorzaak van opvliegers en nachtelijk zweten zijn. Als je een roker bent, is het waarschijnlijk dat je zult ervaren opvliegers intenser en gewelddadiger dan vrouwen die nooit hebben opgepikt van een sigaret (9).

Nu je weet wat er allemaal kan helpen genezen nachtzweten, zul je nooit last hebben van nachtelijk zweten opnieuw, en zal in plaats daarvan hebben een goede nachtrust! En ons niet vertellen hoe deze middelen voor u hebben gewerkt. Een reactie hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha