10 effectieve home remedies om het gezichtsvermogen te verbeterenBent u probeert te ontdoen van uw bril, maar in staat zijn? Uw problemen gezichtsvermogen-last van hebt? Waarschijnlijk zou denken dat zijn de thema's die nooit worden opgelost, toch? Nu is dit waar heb je het mis. Aangezien de volgende huismiddeltjes zijn zo goed dat ervoor zorgen dat uw ogen zijn terug naar een betere gezondheid; en dat zelfs in de snelst mogelijke manier!

Home remedies voor het gezichtsvermogen snel te verbeteren:

De volgende oplossingen zijn gemeenschappelijk en effectief. Zou helpen om de visie aanzienlijk te verbeteren.


Het eten van noten:

Soak 6-10 amandelen, rozijnen en vijgen 15 2 overnachting in een kom met water. Eet ze op een lege maag de volgende ochtend. De hoge hoeveelheid vezels en vitaminen in deze droge vruchten te helpen versnellen de spijsvertering en helpen het lichaam te ontdoen van gifstoffen. Dit helpt om problemen in verband oog te lossen.

Suiker - Koriander oogdruppeloplossing:

Meng een deel suiker met drie delen van koriander. Grind en twee samen tot je een pasta. Kook deze pasta in water en bedek het voor een uur. Gebruik een schone katoenen doek en schuren deze oplossing. Deze oplossing moet worden gebruikt als oogdruppels.

Wortel En Kruisbes Sap:

Nuttigen van een kopje wortelsap en kruisbessen op een lege maag. Zowel wortelen en kruisbessen zijn rijke bronnen van vitamine A en anti-oxidanten.

Verbruiken water opgeslagen in een koperen vat:

Houd een liter water in een koperen vat 's nachts en drinken de volgende ochtend. Koper leent helende eigenschappen ontelbare ogen en andere vitale organen.

Amandelen met honing:

Week de amandelen in heet water en trek de huid. Voeg deze amandelen 1 eetlepel zuivere honing. Verbruiken elke dag naar de zwakke gezichtsvermogen te verbeteren.

Black Pepper Met Honing:

Een snuifje zwarte peper 1 eetlepel zuivere honing toe te voegen blijkt effectief bij de behandeling van zwakke gezichtsvermogen. U kunt elke dag verbruikt.

Mud Pack:

Om te ontspannen en verjongen van de ogen, breng dan een modderpakking op de oogleden. Dit zal ook helpen bevrijden van de druk en ontspannen zenuwen.

En Peterselie Spinazie Smoothie:

Gebruik spinazie en peterselie op een groene smoothie te maken en consumeren elke dag. Spinazie is een rijke bron van carotenoïden en peterselie levert vitamine B en C, die helpen voorkomen dat verdere verzwakking gezichtspunt

Wild Rose Tea:

Drink een kopje thee wilde roos elke dag. Wilde roos bestaat uit vitamine B1, B2, C, P, K, E en A. Het bevat ook ijzer, calcium, natrium, mangaan, en organische zuren. Deze vitaminen behouden de elasticiteit van het oog.

Honing en kardemom:

Verbruiken 1 eetlepel honing vermengd met wat kardemom zaden. Dit is een ander middel dat een significant voordeel op het oog zou kunnen bieden.

Naast de bovenstaande oplossingen, na een bepaalde voeding en hygiëne is essentieel om de ogen te beschermen.

Dieetmaatregelen:

De algemene gezondheid van de ogen hangt bepaalde nutriënten, zoals vitamine A en C, bioflavonoïden, carotenoïden, omega-3 vetzuren, mineralen en antioxidantia. Het opnemen van deze voedingsstoffen in uw dieet zal helpen om uw gezichtsvermogen te verbeteren.

Voedingsmiddelen, zoals spinazie, zoete aardappelen, kool, bieten, rapen en mosterd verlof bevatten vitamine A. Deze helpen de ogen te beschermen tegen UV-stralen en bijdragen aan de ontwikkeling van het gezichtsvermogen. Vitamine A voorkomt cataract, droge ogen en beschermt de ogen tegen zowel bacteriële en virale infecties.

Voedingsmiddelen zoals wortelen helpen voorkomen nachtblindheid en een gezond hoornvlies en helder te houden. Het eten van bosbessen verbetert visie en versterkt de bloedvaten die bloed aan de ogen.

Paprika zijn rijke bronnen van vitamine C, die essentieel is voor het behoud van de algehele gezondheid van de ogen.

Bescherming en hygiëne:

Sommige maatregelen moeten worden gevolgd om uw oog visie en de algemene gezondheid van de ogen te beschermen.

Vermijd zitten in de buurt van de TV of computer monitor.

Gebruik van deze inrichtingen voor langere tijd in een ononderbroken lengte. Weg te kijken van de monitor zo nu en rust je ogen om de paar minuten.

Vermijd blootstelling van de ogen aan fel zonlicht, rook, stof en sterke wind. Draag een zonnebril om de sterke schittering van de zon te vermijden.

Dragen zwembril om uw ogen te beschermen tegen chloorwater in het zwembad of puin in de zee.

Lezen en te werken in een goed verlichte ruimte om oogirritatie te voorkomen.

Kijk weg en rust je ogen om de paar minuten.

Oefen een aantal basisoefeningen van het oog, zoals het sluiten van de oogleden en zachtjes masseren je ogen.

Dompel een katoenen bal in koud water roos en plaats het op je ooglid gedurende 5-10 minuten.

Wassen of ontsmetten uw handen regelmatig. Regelmatig gebruik van oogdruppels om droge ogen te voorkomen.

Dus, na deze middelen en maatregelen, kunt u uw visie te slaan. Ook moet je niet negeren elk type van oog probleem. Vergeet niet dat een gezonde voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk om uw ogen te beschermen. Vergeet niet om uw ervaringen te delen, indien van toepassing, met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha