10 effectieve home remedies om het cholesterolgehalte te verlagenMeer dan 80 procent van de mensen sterven aan hart-en vaatziekten per jaar. Hoog cholesterol is een van de belangrijkste redenen voor hartproblemen. Laat je niet van deze statistieken zal vernederen. Ik ben gewoon de waarschuwing dat als een hoog cholesterolgehalte onbeheerd wordt achtergelaten, kan het fataal draaien. Low-density lipoprotein of LDL is een soort van slechte cholesterol. LDL verzamelt in de wanden van de bloedvaten veroorzaakt blokkades, ook bekend als atherosclerose. LDL-cholesterol groter kan een persoon een groter risico op hart-en vaatziekten te zetten. Dus is het altijd beter om de niveaus van LDL cholesterol gecontroleerd om de kans op hartaanval krijgen. Dus waarom is LDL of low density lipoprotein slecht voor je gezondheid? Ook hier grote hoeveelheden LDL cholesterol kan leiden tot de groei van plaque en atherosclerose.

  • Een deeltje LDL is een microscopisch blob bestaat uit een buitenste rand rond een centrum van lipoproteïne cholesterol. LDL-deeltjes zijn minder dicht dan andere cholesterol deeltjes. Dus sommige cholesterol deeltjes de neiging afzetten op de wanden van de slagaders, en dit proces begint in de kinderjaren en adolescentie.
  • De witte bloedcellen te slikken en proberen om de LDL verteren in een poging om het bloedvat te beschermen. In het proces, witte bloedcellen te zetten LDL in een giftige vorm of geoxideerd. Meer witte bloedcellen en andere cellen verzamelen in de omgeving door een laaggradige ontsteking in de vaatwand.
  • LDL-cholesterol ontstaat een hobbel in de vaatwand plaque genoemd; Deze is vervaardigd uit cholesterol, lichaamscellen en vuil. Dit proces van plaquevorming ontwikkelt geleidelijk.
  • Een nog groter gevaar langzame blok is een plotselinge breuk van het oppervlak van de plaat. Een bloedstolsel kan zich op het oppervlak van breuk en dit kan leiden tot een hartaanval.

Afgezien van de juiste lichaamsbeweging en medicatie, goede voeding is een van de beste manieren om uw cholesterolgehalte onder controle te houden. Hier zijn de top 10 home remedies voor cholesterol controle die kan helpen om een ​​hoog cholesterol te verlagen. Raad eens? We integreerden ook elke remedie met de feiten!


Huismiddeltjes effectief in het verminderen van het cholesterolgehalte:

Ons lichaam heeft een bepaalde hoeveelheid cholesterol dagelijks; dit betekent niet dat je fastfood zal hebben elke dag. Proberen in te pakken wat gezonde lunch in plaats van snacken op voedsel dat hoog transvet hebben. Hier zijn een aantal voedingsmiddelen opties die zeker zal helpen om slechte cholesterol te snijden. Het enige wat je hoeft te doen is strikt op te volgen deze middelen om cholesterol te verlagen en krijgen een gezond hart.

Sinaasappelsap drinken:

Drink twee glazen sinaasappelsap per dag in de ochtend is een van de beste home remedies om slechte cholesterol te verlagen als het houdt een gezonde bloedstroom in het lichaam. Het drinken van verse jus d'orange nature voorbereid in plaats van verpakte. De conserveringsmiddelen in hen kan meer kwaad dan goed doen. Het maken van een glas jus d'orange is geen bewijs; Gewoon knijpen de pulp in een vergiet en voila, een glas verfrissende vruchtensap is klaar! Probeer niet om suiker toe te voegen, tenzij je echt nodig hebt. Een vleugje honing maken het zoete sap en een gezond alternatief voor suiker.

Het eten van kleine maaltijden:

Een studie van Britse volwassenen ontdekt dat mensen die kleine maaltijden, zes of zeven keer per dag gegeten toonde een snelle vermindering van cholesterol en 10 tot 20 procent vermindering van het risico van coronaire hartziekten. Hoewel veel dieetprogramma's betogen dat, het is zeker het proberen waard!

Drink een glas wijn elke avond:

Tijd om te feesten? Nippend aan een glas wijn elke avond na het eten kan worden behandeld als een huis remedie voor het verlagen van cholesterol. Studies hebben dat wijn en bier van de tap toename niveaus van HDL-cholesterol aanzienlijk onthuld. Rode wijnen bijzonder rijk aan saponinen, een verbinding plant die een positief effect op de vermindering van cholesterol heeft. Dus hoera voor een goede gezondheid!

Verhoog uw inname van volkoren brood:

Afscheid van wit brood dat net zal toevoegen meer koolhydraten voor je lichaam. Schakelen naar rijst en volkoren brood. Niet alleen zijn ze lekker, maar ook verhoging van de niveaus van HDL en vermindering van een type vet in het bloed die triglyceriden worden genoemd die als verheven, kan het risico op hart-en vaatziekten verhogen. Kies altijd voor volkoren brood, bruine rijst en volkoren pasta. Het geeft je voldoende voedingsvezels ter bestrijding van hart- en vaatziekten. De gepolijste witte rijst of wit brood heeft minder inname van vezels in vergelijking met puur zwart brood en rijst.

Brew Coffee Met behulp van filters van papier:

Als u een regelmatige koffiedrinker, moet u de espresso overslaan en in plaats van het gebruik van papieren filters, terwijl het brouwen van een kop voor je. Koffie bestaat volgens cafestol en kahweol waarvan bekend is dat cholesterol verhogen. Papieren filters val deze stoffen en maak uw koffie gezonder!

Olijfolie voor Salade Dressing:

Volgens de Baylor College of Medicine, een dieet rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetten verlaagt LDL cholesterol bij mensen met metabool syndroom of diabetes. Het gebruik van olijfolie voor saladedressings introduceert enkelvoudig onverzadigde vetten in de voeding en regelt het niveau van cholesterol. Gebruik olijfolie aan uw gerechten te temperen voor starters. Als je eenmaal begint om de smaak te bevorderen, kun je koken met de olie.

Verlagen LDL met kaneel:

Een studie in Pakistan gebleken dat inname van 6 gram kaneel in de voeding vermindert cholesterol bij mensen met type 2 diabetes, bijna 32 procent. We moeten u vertellen hoe u kaneel nemen in uw dagelijkse voeding? U kunt deze veelzijdige kruiden toe te voegen in curries, snoep of zelfs bereidingen van rijst! Dit is de beste huis remedie om het cholesterolgehalte te verlagen.

Havermout is het beste voor het ontbijt:

U zult vele producenten van haver opscheppen over de grootte van havermout en in feite is dit graan heeft enorme voordelen te zien. De onderzoekers toonden aan dat deze tarwe is verrijkt met oplosbare vezels, beta-glucanen en vermindert de LDL-cholesterol met 12 tot 24 procent als je een ontbijt van havermout (met behulp van een kopje havermout elke ochtend) te eten. Spice up your havermout met rozijnen en amandelen, zodat ze niet saai en onsmakelijk! Een van de beste home remedies om cholesterol te verlagen!

Vezelrijke Grapefruit:

De druiven zijn niet altijd zuur! Een zelfs voor die met een hoog cholesterolgehalte. En 'in feite een zegen voor degenen die lijden aan hoge cholesterol. Grapefruits bevatten oplosbare vezels en zijn rijk aan pectine, dat een component van de cholesterol-verlaging. Deze verbinding interfereert met andere geneesmiddelen en daarom moet u check kruisen met uw arts voordat u het. U kunt ook eten bessen en appels. Bringing Home de penny-sized schoonheden en snack op hen in ruil voor een goede gezondheid! Een van de beste home remedies voor het regelen van een hoog cholesterol!

Vervang suiker met honing:

Volgens een studie uitgevoerd in Dubai, mensen die oplossingen dronk met honing toonden een significante daling van hun cholesterolgehalte. Honing bevat natuurlijke cholesterolverlagende componenten en vooral de aanslagen van homocysteïne, een soort aminozuur bekend het risico van perifere vasculaire aandoeningen en hart- en vaatziekten. We hebben om u te vertellen hoe je honing te consumeren? Gewoon lepel honing en lik het af! Waaronder een aantal van deze voedingscomponenten in uw dagelijkse voeding kan helpen een aanzienlijke vermindering van het cholesterolgehalte.

8 Lifestyle Wijzigingen verlagen cholesterol:

Veranderingen in levensstijl kunnen helpen lagere cholesterol en houden u uit medicijnen om cholesterol te verlagen. Het kan ook de werking van de geneesmiddelen en de levenskwaliteit te verbeteren. Het is beter om preventieve methoden te nemen om de ophoping van cholesterol te beperken, en veranderingen in levensstijl zijn misschien wel de beste manier om hart- en vaatziekten te voorkomen als gevolg van ophoping van LDL-cholesterol.

Het verliezen van gewicht:

Dit is een eerste stap om de opbouw van overtollige cholesterol in het lichaam aan te pakken. Verliezen zelfs 5 tot 10 procent van het lichaamsgewicht kan verlagen cholesterol uitstekend helpen. U moet uw eetgewoonten en de dagelijkse routine te controleren om uw uitdagingen om gewicht te verliezen en manieren om ze te overwinnen ontdekken. Kleine stappen kunnen veel doen om het overtollige gewicht te verminderen. Bijvoorbeeld, een wandeling elke dag als je vervelen, neem de tijd om te genieten van het eten gewoon niet hem te verslinden, kauwend wortelen of salade in plaats van frietjes, tijdens de vergadering in de voorkant van de televisie en eet nooit zonder na te denken. Proberen uit te oefenen op te nemen in je routine. Gebruik de trap in plaats van de lift.

Elimineer transvetten:

Transvetten zijn te vinden in gefrituurd voedsel en vele commerciële gebakken producten zoals koekjes en crackers. Zijn niet afhankelijk van pakketten die zijn gelabeld 'geen transvetten', omdat voedsel producten die minder dan 0,5 gram transvet per portie kan als 'transvet vrij' worden bestempeld. Het is beter om de ingrediëntenlijst te lezen en uit te vinden of hij transvetten. Het is beter om een ​​weloverwogen beslissing te nemen. Bijvoorbeeld, als het voedsel bevat gehydrogeneerde olie dan zult u weten dat transvetten.

Beperk het cholesterol in uw voeding:

Je moet proberen om 300 mg cholesterol per dag te hebben. Als u hart-en vaatziekten en diabetes te reduceren tot 200 mg. De meest geconcentreerde bron van cholesterol onder orgaanvlees, eierdooiers en volle melkproducten. Dus vermijd deze en gebruiken mager vlees, magere melk en ei vervangers.

Eet fruit en groenten:

Het is belangrijk om voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan voedingsvezels eten, zodat groenten en fruit worden opgenomen. De vezel ligt in de huid- en zaden van groenten en fruit. Het is beter om alle gebruikte vruchtensappen gewoon drinken hebben. Als u liever de gedroogde vruchten meer vers fruit, zorg ervoor dat je alleen een ounce of twee van gedroogd fruit. Experimenteer met verschillende soorten groenten en fruit, en geen van uw maaltijden zal saai zijn.

Omega 3-vetzuren:

Het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 vetzuren: Omega-3 vetzuren kan helpen of slechte LDL-cholesterol te verlagen. Vis zoals zalm, makreel en haring zijn rijk aan omega-3 vetzuren ook onder walnoten, amandelen en lijnzaad in het dieet.

Dagelijkse oefening:

Als een persoon met overgewicht betekent niet dat je hebt cholesterol; mensen die een normaal gewicht kan een hoog cholesterolgehalte te hebben! Dus oefening is bedoeld voor alle. Aangezien oefening kan de hoeveelheid HDL of HDL, die wordt beschouwd als de "goede" cholesterol verhogen. Workout voor minimaal 30 minuten per dag, zelfs als je oefening in intervallen van 10 minuten per dag, kunt u toch afvallen. U kunt een stevige wandeling te doen, fietsen naar het werk, om de beurt zwemmen en spelen een favoriete sport. U kunt een oefening maatje te vinden of zich aansluiten bij een groep uit te oefenen om gemotiveerd te blijven. Niets kan gevaarlijk zijn om een ​​sedentaire levensstijl!

Stoppen met roken:

Als u wilt dat een 360-graden verandering in uw levensstijl, dan moet je stoppen met roken. Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten stoppen met roken, te beginnen om te stoppen met roken zal het niveau van HDL-cholesterol te verhogen. Ook is er een daling van de bloeddruk en het risico van een hartaanval. Dus breng in verandering met kicks ass.

Verminder alcoholgebruik:

Het drinken van teveel alcohol kan leiden tot hoge bloeddruk, leverproblemen, beroerte en hartfalen. Gezonde volwassenen ouder dan 65 jaar mogen meer dan één glas alcohol niet drinken. Mannen van 65 jaar en jonger kunnen twee glazen alcohol te drinken. Degenen die niet drinken van alcohol op alle hoge niveaus van HDL-cholesterol dan mensen die elke dag alcohol te drinken. Gezondheid is het grootste goed, en zonder goede gezondheid kun je niet goed functioneren. Het hart is het belangrijkste orgaan van het lichaam, omdat de pomp vers zuurstofrijk bloed naar andere delen van het lichaam. Hart gezond te houden is van cruciaal belang, dus voor dat je het 'slechte' cholesterol te snijden.

Soms, veranderingen in levensstijl niet voldoende zijn cholesterolgehalte omlaag te brengen. In dit geval moet de persoon van de arts te bezoeken en voorgeschreven medicijnen. Echter, als u probeert om de veranderingen in levensstijl met medicatie samen te voegen zal zeker omlaag brengen van het cholesterolgehalte. Geen behoefte om uit te gaan van uw manier om deze veranderingen in levensstijl te beoefenen, kunnen kleine pogingen op een dagelijkse basis te helpen op de lange termijn om een ​​gezond lichaam vrij zijn van de ziekte te hebben.

Hoop dat je dit artikel aandacht voor de natuurlijke remedies om cholesterol te verlagen! Geen reactie geplaatst hieronder als u de post vond.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha