10 effectieve home remedies om frequent urineren te behandelenZijn uw frequente reizen naar de badkamer is gênant? Uw volle blaas lijkt te vaak? Als je kan betrekking hebben op de bovenstaande situaties, bent u waarschijnlijk last van het probleem van frequent urineren.

Frequent urineren kan een waarschuwing voor meer ernstige nier complicaties zijn. Bent u een van degenen die willen vermijden dat we naar de dokter? Nou, dan is het lezen van dit bericht is de one-stop oplossing voor u! Dit bericht gaat over de eenvoudige home remedies die kunnen helpen bij de bestrijding urineweginfecties. Lees verder om meer te leren!


Waarom Frequent urineren Happen?

Een aantal redenen kunnen frequent urineren veroorzaken als een overactieve blaas (1), urine-incontinentie (2), infecties van de urinewegen, blaasontsteking, diabetes of zwangerschap.

Wij raden proberen deze huismiddeltjes voor milde symptomen. Echter, als het probleem aanhoudt, moet u te haasten om een ​​arts voor behandeling.

Cranberry sap:

Cranberry sap is een van de beste remedies voor urineweginfecties. Urineweginfecties vooral leiden tot frequent urineren. Dus, moet je een glas cranberrysap dagverse drinken.

We raden u ook aan verse, zelfgemaakte bosbessen sap in plaats van de ingeblikte verscheidenheid hebben. Neem 600 gram verse bosbessen en zes kopjes water. Koken tot de cranberry's barsten. Knijp het sap uit de vrucht en de stam, voeg suiker en drinken.

Honing en basilicum bladeren Sap:

Honing en basilicum sap vermindert frequent urineren. Neem een ​​eetlepel honing met vier bladeren van basilicum. Verbruikt een lege maag voor het beste resultaat.

Yoghurt:

Verbruiken een eerlijk bedrag van yoghurt bij de maaltijd om het probleem van frequent urineren te verminderen. De yoghurt is effectief omdat het een probioticum genaamd "Lactobacillus acidophilus" dat de groei van schadelijke bacteriën voorkomt in de blaas bevat.

Drink veel water:

Hydratatie helpt om gifstoffen uit de nieren die frequent urineren veroorzaken te elimineren. Cafeïne stimuleert de blaas en fungeert als een diureticum (3). De inname van cafeïne verhoogt de urineproductie. Dan, schakelaar op cafeïnevrije koffie en kruidenthee om de stroom in te dammen.

Bakpoeder:

Wij raden u aan een halve theelepel bakpoeder nemen en meng met acht liter water. Baking soda is alkalisch, en past de pH-balans van de urine. Het helpt om de irritatie van de blaas en het probleem van frequent urineren verminderen.

Etherische oliën:

Meng gelijke hoeveelheden van essentiële oliën, zoals sandelhout, tea tree, jeneverbes, bergamot en wierook. Masseer op uw eigen. We raden nadert een aromatherapeut om het brandende gevoel en de wens om frequent urineren te verminderen.

Saw Palmetto:

Het kruid kan vergroting van de prostaat die frequent urineren veroorzaakt bij mannen te behandelen. Een dosering van 320 mg zaagpalm eenmaal daags. Raadpleeg uw arts voordat u deze thuis te verhelpen.

Melk van Magnesia:

Laxeermiddel is een rijke bron van magnesium hydroxide, dat is een krachtige oplossing voor home frequent urineren. Wij raden u aan een lepel van elke dag te nemen om zich te ontdoen van het probleem te krijgen. Het huis remedie is effectiever voor vrouwen.

Dodder "Nier Herb":

Gewoonlijk, het geneesmiddel voor de behandeling van frequent urineren bevat het zaad van de plant Dodder. Drink minstens twee kopjes sap Dodder in een dag voor opluchting.

Valeriaan:

Het kruid is bruikbaar voor de behandeling van frequent urineren. Het ontspant de spieren van de blaas en stopt spierspasmen, een belangrijke reden voor frequent urineren.

U kunt ook proberen de Kegel oefening, die de bekkenbodemspieren die de controle over de blaas versterkt. Stop frequent urineren om zure voedingsmiddelen, cafeïne, alcohol en stress nee zeggen.

Hoop dat u dit artikel informatief en interessant. Laat uw opmerkingen in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha