10 effectieve home remedies om de vruchtbaarheid te verhogenNet als elke andere vrouw op aarde, wil je een kind te krijgen, is het niet? Maar God verhoede, als er iets mis gebeurt? Wat gebeurt er als je te weten dat je minder kans om de vruchtbaarheid? Het zou schokkend zijn, is het niet?

Nou, hoeft u zich geen zorgen te maken over dit alles niet meer! Deze post met een aantal huismiddeltjes ongelooflijk dat uw kansen op de vruchtbaarheid kunnen verhogen! Klinkt geweldig, niet? Vertraging niet meer en lees verder! En maak je klaar om je kleine vreugde zeer binnenkort te verwennen!


Verander uw dieet:

Voeding speelt een belangrijke rol om de vruchtbaarheid te verhogen. Veel van de vruchtbaarheid problemen komen voort uit slechte voeding gerelateerd. Verander uw dieet een beetje 'en zie de verandering! Artsen adviseren vrouwen met een BMI in het traject van 25-35 tot de consumptie van voedingsmiddelen met een hoog calorieën en vet. In plaats daarvan, knabbelen groene bladgroenten en verse vruchten. Onder andere veel volle granen zoals havermout, linzen, bonen, granen en bonen. Verminder cafeïne, transvetten, en verwerkte voedingsmiddelen. Deze veranderingen in het dieet zal je natuurlijke vruchtbaarheid te verhogen.

Bad Hip:

Zitbad is een geweldige manier om de vruchtbaarheid te verbeteren. Neem wat 'van warm water in een bad, voeg essentiële oliën en als je wilt om het onderste deel van het lichaam in het water onder te dompelen. U moet deze natuurlijke behandeling aantal keren herhalen om de gewenste resultaten te krijgen.

Kruiden:

Er zijn enkele kruiden die bekend zijn vruchtbaarheid. Kruiden zoals winter kersen zijn zeer effectief in het verbeteren van de vrouwelijke vruchtbaarheid. Je moet 5 gram van dit kruid verbruikt met een beker melk per dag voor een week. Zorg ervoor om te eten na de menstruatie. Enkele andere nuttige kruiden zijn Chasteberry (Vitex agnus-castus), Siberische Ginseng (Eleutherococcus senticosis), en zilverkaars (Cimicifuga racemosa). Deze zijn effectief in het stimuleren van de hypofyse en hormonale evenwicht in het lichaam.

Foliumzuur:

Foliumzuur is een mineraal niet alleen belangrijk om de vruchtbaarheid te verbeteren, maar ook om gezond te blijven na een zwangerschap. Het werkt om het proces van de eisprong glad, die op zijn beurt verbetert uw kansen om zwanger te maken.

Pakken voor Seks:

Genitale pakketten kan een lange weg te gaan in het helpen om zwanger te worden. Deze werkpakketten om de bloedsomloop te verbeteren en te verlichten van de inwendige geslachtsorganen ontsteking of afwijkingen. U kunt modder packs toe te passen op het genitale gebied en de buik voor goede resultaten. Natte riem pack is ook bekend om goede resultaten te geven. Maar nooit dergelijke pakketten van toepassing tijdens de menstruatie.

Oefening:

Vrouwen die regelmatig sporten hebben meer kans om zwanger te worden dan degenen die niet werken. Oefening helpt bij het stimuleren van hormonen en verbetert de vruchtbaarheid bij mannen en vrouwen. Er zijn een aantal yoga houdingen die gekend zijn om de vruchtbaarheid te verhogen. U bent niet in staat om yoga? Waarom niet deelnemen aan een goede yogales voor de geboorte?

Teunisbloemolie:

Baarmoederhalsslijm speelt een belangrijke rol in de conceptie. Veel vrouwen hebben last van verminderde baarmoederhalsslijm. Als je één van hen bent, probeer dan teunisbloemolie. En 'beschouwd als een natuurlijk supplement dat helpt bij het verbeteren van de kwaliteit van het baarmoederhalsslijm.

Vitamine Supplementen:

Het lichaam moet op zijn sterkst om een ​​zwangerschap uit te dragen. Dus, zorg ervoor om prenatale vitamine supplementen te nemen. Vitaminen zoals A, D, E en C hebben een directe relatie met de vrouwelijke hormonale systeem. Soms dieet alleen is niet voldoende om deze hormonen passen. Dus, het nemen van supplementen essentieel wordt.

Opmerking: Cycles

Zich bewust zijn van je menstruele cyclus is misschien wel de belangrijkste tip om de vruchtbaarheid te verbeteren natuurlijk. Dit geeft je een duidelijk idee van wanneer je eisprong te geven. Wijzend cycli omvatten de meting van de basale lichaamstemperatuur elke dag en monitoring van baarmoederhalsslijm. Dit is een geweldige manier om sneller zwanger te worden.

Slaap Lekker:

Een goede nachtrust's voelt hemels, is het niet? Nou, als je een baby, slaaptekort wordt een deel van je leven. Maar het pad dat het kind heeft behoefte aan een goede nachtrust. Als u wilt dat de kans op zwangerschap te verhogen, moet u uw lichaam en geest weg te houden van elke vorm van stress. Zorg ervoor dat u voldoende slaap en het drinken van voldoende water. Je lichaam en geest stemt automatisch in haar regelmatige cyclus en zal u de gewenste resultaten geven.

Moederschap is een van de meest plezierige stadia in het leven van een vrouw. Echter, als gevolg van een aantal gezondheidsproblemen in verband met sommige vrouwen niet gemakkelijk zwanger worden en gaan meestal door middel van een heleboel psychische trauma's. De vrouwen in deze omstandigheden haasten om artsen voor vruchtbaarheidsbehandelingen. Maar er is alleen nodig om afhankelijk van deze behandelingen. Probeer deze huismiddeltjes en de ooievaar welkom thuis!

Bent u moeite om zwanger te worden? Ben je gediagnosticeerd met onvruchtbaarheid? Welke stappen neemt u om uw kansen op het concipiëren verbeteren? Met ons te delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha