10 effectieve home remedies om colitis ulcerosa te behandelen



Laat de pijn ontstoken rectum als je zit? Heeft u vaak last van brandend maagzuur? Dan bent u waarschijnlijk lijdt aan colitis ulcerosa. Colitis ulcerosa is een auto-immuunziekte waarbij het immuunsysteem gezond weefsel. Uw darmen ontstoken, triggering ontsteking in de dikke darm, dat zich uitstrekt tot aan het uiteinde van de endeldarm.

Er zijn geen bekende oorzaak van colitis ulcerosa, genetische factoren en het milieu uitgedaagd als belangrijke beïnvloeders het probleem. Studies hebben ook aangetoond dat de problemen van angst en paniek aandoeningen worden verergerd toestand.


Aldus, zoals te zien in colitis ulcerosa u? En wat zijn de oplossingen? Lees verder om erachter te komen!

De symptomen van colitis ulcerosa:

Hoewel men gewoonlijk vindt ontsteking in de maag aanvankelijk er andere symptomen geassocieerd met deze aandoening. Sommige hebben:

  • Ernstige buikpijn
  • Abdominale ontsteking
  • Productie van pus in de darm
  • Ontsteking in het rectum

De meeste van deze symptomen meestal komen en gaan, maar sommige mensen lijden aan deze aandoening hebben deze symptomen gedurende het hele jaar.

Hoewel er zijn veel medicijnen die kunnen worden genomen om colitis ulcerosa te behandelen, kijken we naar de top tien van huishoudelijke artikelen die bijdragen aan verlichting van deze aandoening.

Olijfolie:

Een van de beste remedies voor colitis ulcerosa, olijfolie heeft vele anti-inflammatoire eigenschappen. Rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetten, en ook anti-inflammatoire en immunomodulerende is olijfolie gebleken een effectieve behandeling voor deze ziekte. Sommige studies geven ook aan dat de olie kan worden gebruikt om deze aandoening (1) te voorkomen.

Aloe Vera:

Aloë Vera Gel is een van de meest ontspannende stoffen die de mens kent. Een anti-ontstekingsmiddel bekend is effectief bij de behandeling van milde tot ernstige colitis ulcerosa (2) bewezen.

Visolie:

Visolie is rijk aan omega-3. Daarnaast heeft visolie, met name die uit vette vis, toonde anti-inflammatoire eigenschappen die het een uitstekend middel voor ulceratieve colitis maken.

Het Medisch Centrum van Boston University een studie beweert dat de maagdarmstoornissen neiging om de effecten van abnormale gehalte aan essentiële vetzuren in het lichaam (3) zijn.

Wheat Grass Juice:

Een andere effectieve remedie voor colitis ulcerosa is het sap van tarwegras. Sap van tarwegras heeft sterke anti-oxidant eigenschappen. Helpt verlichten buikpijn, rectale bloeden en diarree veroorzaakt door colitis ulcerosa.

Drink tot 5 theelepels sap van tarwegras om te beginnen, voordat de dosering van 5 gram per dag (4).

Slippery Elm:

Deze schors is één van de slimiest en meest effectieve behandeling van colitis ulcerosa. Heeft een hoog gehalte gom, die een gellaag aan de darm ontstaat. Het is ook een massa toe te voegen natuurlijk laxeermiddel, dat helpt tegen diarree (5).

Psyllium zaden:

Grote schaal gebruikt als een anti-constipatie in India, psyllium zaden of Isabgol zijn over het algemeen rijk aan oplosbare vezels. Het is een groot vulmiddel en helpt stoelgang verbeteren, helpen verlichten milde tot ernstige gevallen van diarree meestal veroorzaakt door colitis ulcerosa (6).

Hay Grieks:

Het hooi griekse of Methi is een populaire groente in India. Het is bekend om de symptomen van colitis ulcerosa te verminderen, waardoor een bekleding langs het spijsverteringskanaal. En 'boordevol voedingsstoffen zoals vitamine A, C en andere mineralen zoals proteïne, calcium, foliumzuur en ijzer (7).

Gember:

Gember is een van de best bekende kruiden in de wereld. Het heeft vele medicinale toepassingen, en één van hen te helpen verminderen colitis ulcerosa. Gember een uitstekend digestief en een sterke anti-inflammatoir middel. De Journal of Ethnopharmacology geconcludeerd dat gember helpt de symptomen van colitis ulcerosa (8) beheren.

Kamille:

Meestal geproduceerd als thee of direct ingenomen, kamille is een anti-inflammatoir middel bekend en verzacht het spijsverteringskanaal, en is een van de beste remedies voor colitis ulcerosa (9).

Calendula:

Afronding van onze lijst van home remedies voor colitis ulcerosa, een kruid calendula is anti-inflammatoire dat controle symptomen van colitis ulcerosa helpt. Gebleken vertering verbeteren en vergemakkelijkt de genezing van weefsel (10).

Gebruik een van deze huismiddeltjes om colitis ulcerosa te verlichten vandaag. Deel uw ervaringen met ons door commentaar te geven in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha