10 effectieve home remedies om borstkanker te genezenU heeft borstkanker? En je bent in tegenstelling tot pijnlijke behandeling die u op dit moment ondergaat? Kanker is een dodelijke ziekte, en hoewel de moderne geneeskunde in staat om een ​​remedie te vinden is geweest, behandeling blijft een pijnlijke proces.

Maar wat als er een aantal huismiddeltjes die kanker helemaal kunnen voorkomen of verminderen van de pijn van de behandeling van kanker? Dit bericht gaat over precies die wonder-voedingsmiddelen die kunnen helpen bij de bestrijding van borstkanker. Wil je weten over hen? Kies dan niet dit bericht te missen!


Kurkuma:

Kurkuma is één van de meest populaire kruiden anti-carcinogeen. De cellen verbinding curcumine, actieve aanvallen kanker. Curcumine heeft ook antioxiderende eigenschappen, anti-inflammatoire en mobiele beschermer. Antioxidanten vrije radicalen te elimineren kankercellen (1).

Zalm:

Zalm is een vette vis, waardoor het geladen met omega-3. Omega-3 meestal trage verspreiding van kankercellen en boost immuniteit. Zalm is een goede bron van vitamine B12 en D. Deze kenmerken helpen gewoonlijk voorkomen van kanker (2).

Tomaten:

Tomaten bevatten veel voedingsstoffen, en één van hen is een chemische stof lycopeen. Lycopeen is een effectieve antioxidant die vrije radicalen doodt en voorkomt de aanval van tumorcellen. Lycopeen remt ook tumorgroei door te interfereren en waardoor de groei van abnormale cellen. Lycopeen is effectief bij de behandeling van andere vormen van kanker zoals long- en endometriumkanker (3) gevonden.

Knoflook:

Onderzoek heeft onlangs vastgesteld dat knoflook kan helpen bij het voorkomen van borstkanker. Hoe? Nou, knoflook bevat flavonen en flavonolen die zwavelverbindingen zijn. Deze verbindingen bleken om kankercellen te doden en remt borst-, colon-, maag-, alsmede mondkanker (4).

Lino:

Lijnzaad is een van de beste bronnen van voedingsvezels, en is in veel opzichten een superfood. Het bevat ook stoffen bekend als lignanen, die meestal het lichaam tegen kankers zoals borstkanker. Lijnzaad is ook vol met omega-3 vetzuren, die bekend zijn om te helpen bij het voorkomen en bestrijden van kanker (5).

Spinazie:

Een andere superfood dat helpt voorkomen dat borstkanker, spinazie zit vol essentiële voedingsstoffen en antioxidanten. Het bevat luteïne, een antioxidant die is gevonden om het lichaam te beschermen tegen de borst, de mond, maag en colon. Spinazie bevat ook carotenoïden en zeaxanthine, die de draad te instabiele moleculen en vrije radicalen uit het systeem (6).

Broccoli:

Broccoli voorkomt de verspreiding van vele vormen van kanker, zoals borstkanker, prostaatkanker en baarmoederhalskanker. Broccoli is rijk aan kankerbestrijdende verbinding bekend als indol-3-carbinol. Indool-3-carbinol meestal helpt verandert het metabolisme van oestrogeen en remt de groei van borstkanker (7).

Bosbessen:

Geladen met vitaminen en andere essentiële voedingsstoffen, bosbessen zijn een uitstekende remedie voor de preventie van kanker. Bosbessen bevatten antioxidanten die vrije radicalen te elimineren. Ze bevatten ook fytochemicaliën die meestal de groei van elke vorm van kanker van de borst. Bosbessen ellaginezuur, een antioxidant die bijzonder sterke anti-kankerverwekkende stof bevatten ook.

Vergeet niet om ruwe en bewerkte blauwe bessen in plaats van verpakte eten. U kunt er ook voor kiezen om andere bessen die soortgelijke anti-carcinogene zoals bramen, bosbessen, frambozen en aardbeien (8) hebben innemen.

Granaatappel:

Granaatappels zijn een ander effectief middel tegen borstkanker. In onderzoeken werd gevonden dat granaatappel verbindingen bevatten urolithin Urolithin B. B is een bekend eetlustremmer middel dat de hormoongerelateerde kankers zoals borstkanker remt.

Granaatappels ellaginezuur, een antioxidant die anti-kanker (9) bevatten.

Noten:

Walnut is een superfood. Verpakt met kankerbestrijdende omega-3 en andere voedingsstoffen, noten helpen elimineren vrije radicalen en ook te verlichten ontsteking. Walnoten is gevonden dat de groei van tumoren bij borstkanker beperken.

Studies hebben uitgewezen dat het eten van 2 kopjes (2 ounce) noten daags significante veranderingen in de genen die leiden tot borstkanker (10) kan induceren.

Hoewel deze superfoods zal u helpen de symptomen van borstkanker te beheren, bedenk dan dat uw arts weet het beste. Volg het advies van de arts en aan te vullen uw dieet met deze superfoods. Naar andere superfoods te vertellen of te praten over je ervaringen, laat hieronder een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha