10 effectieve home remedies om bijnier vermoeidheid te behandelenHeeft u zich moe en uitgeput grootste deel van de tijd? Hebben moeite zich te concentreren op iets voor langere tijd? Zo ja, dan bent u waarschijnlijk lijdt aan een aandoening genaamd adrenaline vermoeidheid.

Bijnierinsufficiëntie is een term die gebruikt wordt om de bijnier overwerkt te beschrijven. Veel mensen lijden aan bijnier uitputting, en meestal ervaring bijnier vermoeidheid na een lange ziekte, fysieke of emotionele stress (1).
Maar er zijn sommige oplossingen die effectief kunnen behandelen bijnierinsufficiëntie. Wilt u weten wat ze zijn? Lees verder!


Eiwit:

Een van de meest voorkomende oorzaken van bijnierinsufficiëntie is de minste hoeveelheid eiwit nemen we in onze voeding. U kunt een snelle berekening met betrekking tot de hoeveelheid eiwit die nodig is om te eten. Eiwit shakes helpen bij het verminderen van de symptomen van bijnier vermoeidheid.

Volg een routine om te lezen:

Bijnierinsufficiëntie is nauw verwant aan een gebrek aan slaap. Vaak is de tijd om te gaan slapen is belangrijker dan de hoeveelheid slaap die je krijgt in één nacht. Zorg ervoor dat u een slaaptijd routine te houden om vermoeidheid bijnier te verminderen.

Eet een lichte maaltijd:

Onze routine meestal niet geven ons de tijd om een ​​stevig ontbijt te eten. Dus, de meesten van ons uiteindelijk naar een diner extreem zwaar hebben. Niet alleen heeft deze toe te voegen aan uw gewicht, het zorgt ook voor bijnier vermoeidheid. Dus, eet een licht diner aan bijnier vermoeidheid (2) te verminderen.

Elektrolyten in het water:

In plaats van het drinken van gewoon water oude, gebruiken kunstmatige en natuurlijke elektrolyten toe te voegen aan de doeltreffendheid ervan. Maar vergeet niet dat deze praktijk moet worden beëindigd bijnier vermoeidheid wordt verminderd (3).

Vermijd stimulerende middelen:

We weten dat je liefde die kopje koffie of thee. Maar overdrijf het niet. Stimulerende handelen tijdelijke energie-booster die veroorzaken meestal complicaties. Een van de beste manieren om bijnier vermoeidheid op afstand te houden is om te gaan gemakkelijk op stimulerende middelen.

Kamille:

Aromatherapeuten en naturalisten raden kamille kan helpen verminderen vermoeidheid bijnier. U kunt een kopje kamille thee te drinken in de nacht of zelfs strooi wat kamille bloemen in een bad en liggen in het voor een uur.

Eet Haver:

We zijn het eens dat haver misschien niet de meest smakelijke gerechten die er zijn, maar ze zijn een van de meest effectieve oplossingen voor bijnier vermoeidheid. U kunt de haver en melk eet regelmatig aan de gevolgen van uitputting van de bijnieren te verminderen. U kunt ook binden sommige haver in een canvas tas en voeg de partij naar de badkamer kamille.

Bewerkte voedingsmiddelen:

Microgolven die niet gezond in de eerste plaats zijn. Ten tweede, bewerkte voedingsmiddelen vol kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen die het lichaam niet kan verteren, en op hun beurt verstoren cycli van energie en de spijsvertering. Gelooft u in, de huisgemaakte gerechten natuurlijke en proberen om de junk en verwerkte voedingsmiddelen te houden tot een minimum beperkt, met inbegrip van uw favoriete Nutella (4).

Gehydrogeneerde oliën:

We kunnen praten over de negatieve effecten van gedeeltelijk gehydrogeneerde oliën voor uren. Echter, onder andere afwijkingen, gehydrogeneerde oliën, zoals canolaolie, maïsolie en sojaolie zijn precursors van adrenale ontsteking. Je zou kunnen overwegen over te schakelen naar goede vetten zoals olijfolie, biologische boter, ghee of kokosolie (5).

Eten Zout (Rock Salt of zeezout):

Zout is een ding dat absoluut noodzakelijk is voor de goede werking van uw bijnieren. Voeg de gebruikelijke hoeveelheid zout voedsel. Echter, als u ook last heeft van hoge bloeddruk, probeer te zoeken naar een alternatief voor zout (6).

We hopen dat deze natuurlijke remedies zal helpen niet alleen om bijnier vermoeidheid te overwinnen, maar ook voorkomen dat de eerste tekenen van het.

Kent u een andere home remedies voor bijnier vermoeidheid? Met ons te delen door commentaar te geven in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha