10 effectieve home remedies om bewolkt urine te behandelenUw urine ziet er ongezond? Zijn de ervaring van pijn en ontsteking tijdens het plassen? Urineweginfecties kan pijnlijk zijn, en als op het juiste moment niet behandeld wordt, kunnen zich complicaties voordoen.

Spreken van de behandeling, bent u verplicht om naar een arts, zelfs wanneer de infectie is in een vroeg stadium? Je moet een hoop geld uit te geven? Misschien niet! Waarom zijn sommige huismiddeltjes die kunnen helpen efficiënt behandelen van het probleem! Wilt u meer weten over de conditie van de urine troebel en huismiddeltjes die het kan behandelen weten? Dan geef dit bericht een read!


Hoe komt het voor?

Troebele urine kan ook optreden als gevolg van uitdroging, maar als het gepaard gaat met andere symptomen meestal gaat weg op zijn eigen. Soms, zoals vaginale schimmelinfecties vaginitis kan ook leiden tot urine troebel.

Symptomen:

Hoewel troebele urine en ontsteking tijdens het plassen symptomen zijn heel duidelijk, zijn er een aantal andere symptomen die specifiek zijn voor de ICU, waaronder:

  • Aanhoudende plassen stimulus
  • Ontsteking tijdens het plassen
  • Passen kleine hoeveelheden urine vaak
  • Urine is troebel
  • Urine neemt op een roze kleur, of zichtbare sporen van bloed
  • Stinkende urine
  • Ernstige pijn in het bekken (1)

Remedies Om Clear Urine:

Troebele urine is onvermijdelijk bij degenen die blaasontsteking of UTI contracteren. Echter, hier worden vermeld zijn een aantal huismiddeltjes die je kunt proberen om pijn en ontsteking te verminderen.

Hydrotherapie:

Drink veel water om de urine troebel genezen. Soms kan troebele urine worden veroorzaakt door iets zo onschuldig als uitdroging. Zelfs als u een contract UTI, het drinken van water is de beste natuurlijke remedie om de symptomen en pijn (2) te verlichten.

Bakpoeder:

Baking soda is alkalisch in de natuur en helpt neutraliseren van de zuurgraad in de urine, verlichten ontsteking en symptomen van UTI. Een theelepel bakpoeder helpt neutraliseren niet alleen de symptomen, maar voorkomt ook troebele urine en UTI. Natriumbicarbonaat is een zeer effectief middel tegen UTI vanwege zijn eigenschappen om de zuurgraad in de urine te neutraliseren. Verbruiken theelepel bakpoeder toegevoegd aan een glas water, vergemakkelijkt niet alleen de symptomen, maar voorkomt ook de ziekte (3).

Cranberry sap:

Cranberry sap bevat veel antioxidanten en verbindingen die remmen en zelfs de-UTI-veroorzakende bacteriën te elimineren. Als de cranberry sap niet beschikbaar is, kunt u deze vervangen met een aantal geplette bosbessen in uw ochtend granen (4).

Ananas:

Rijk aan het enzym bromelaïne actief zijn ananassen zeer effectief gebleken bij de behandeling van infectie van de urinewegen (5) te zijn.

Vitamine C:

Vitamine C is een essentiële voedingsstof die een aanzienlijke hoeveelheid antioxidant bevat. Vitamine C houdt de blaas gezond. Boven de blaas aangezuurd en helpt de groei van bacteriën te voorkomen. Sinaasappels, guaves, ananassen, meloenen, frambozen, tomaten, watermeloenen en papaja's zijn allemaal rijke bronnen van vitamine (6) C.

Cranberry sap:

Cranberry sap, samen met cranberry sap is een van de beste natuurlijke remedies voor UTI. Cranberry sap is een natuurlijk diureticum. Veenbessensap dat bacteriën zoals E. coli plakken (dat UTI veroorzaakt) aan de binnenkant van het darmkanaal. Het helpt niet alleen voorkomen, maar helpt ook UTI behandeling (7).

Peterselie:

Peterselie is een van de beste home remedies voor UTI of urine troebel. Wanneer gemengd met water, fungeert als een natuurlijk diureticum, de hoeveelheid natrium door de nieren, die helpt om de zuurgraad te neutraliseren in de urine (8) toeneemt.

Gember:

Gember is een van de best bekende specerijen, en wordt gebruikt om cakes, curry, thee en zelfs kruidengeneesmiddelen maken. Gember is een bekende anti-inflammatoire en bevat een goede hoeveelheid voedingsvezels. De kenmerkende ontstekingsremmende helpt tegen ontstekingen in de blaas (9).

Selderij:

Deze plant is één van de best bekende bron van vitaminen A, E en ijzer. Het bevat ook veel antioxidanten, die UTI-veroorzakende bacteriën te elimineren. Het wordt zo veel gebruikt als een huis remedie voor troebele urine en UTI (10).
Wij hopen dat deze informatie u helpt de zeurende pijn en ontsteking te verminderen. Als u wilt andere natuurlijke remedies te delen met onze lezers, kunt u gewoon hieronder reactie geplaatst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha