10 Effectieve geneesmiddelen voor de haargroeiHaargroei is een natuurlijk proces, maar ook andere factoren, zoals stress, vervuiling, slechte eetgewoonten, enz. Kan grote schade aanrichten aan dit proces. Wanneer dit proces blijkbaar automatisch adressen deze obstakels, de effecten worden gezien als haaruitval, roos en andere dergelijke haarproblemen. Dan zijn we meteen beginnen met het zoeken naar oplossingen om weer te doen herleven haargroei.

Vandaag heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen de vele haargroei remedies beschikbaar in de markt. Allopathische, homeopathie en Ayurveda, hebben allemaal geweldige producten om haargroei te verbeteren. Eén vereist in het algemeen deze medicijnen na een periode van haaruitval of kaalheid, dan idealiter moet u de belangrijkste reden achter deze haaruitval te behandelen. Hoewel er verschillende producten die cent haargroei procent conclusie, die niet kunnen worden ingeroepen. Er zijn echter een aantal bewezen, wetenschappelijk bewezen medicijnen voor haargroei en beloven positieve resultaten.


Beste medicijnen voor de haargroei

De top tien geneesmiddelen voor de groei van sterke en gezond haar zijn hieronder vermeld:

Cortisone:

Dit één van de geneesmiddelen voor haargroei is krachtig en blijkt zeer effectief wanneer genomen in de vorm van injecties direct op de hoofdhuid. Het is beschikbaar in de vorm van pillen en zalf die topisch kunnen worden toegepast. Pillen bleken sterker dan de zalven en injecties en gemakkelijk verkrijgbaar.

Minoxidil:

Minoxidil is een bekend geneesmiddel voor haargroei. Het bevat 5% actieve Regaine dat haaruitval voorkomt. Echter, dit medicijn duurt maanden om positieve resultaten te tonen wanneer ijverig gebruikt. Een studie toonde aan dat het medicijn werkt tijdelijk en haaruitval terugkeert telkens wanneer de medicatie wordt gestopt.

Finasteride:

Finasteride is een geneesmiddel dat werkt op de lijnen van minoxidil en is effectiever in gevallen waarin mannen worden kaal. Het geneesmiddel bevordert de groei van haar in de kruin en helpt ook om kaalheid te voorkomen.

Rozemarijn essentiële olie:

Het is een geneesmiddel kruiden officiële haargroei en een effectieve behandeling is toegepast en bevorderd door vele deskundigen van haar. Het moet worden aangebracht op de hoofdhuid. Het helpt bij het verbeteren van de bloedstroom in de hoofdhuid, die uiteindelijk bevordert haargroei

Kalium carbonicum:

Kalium carbonicum homeopathie is een geneesmiddel dat wordt gevormd met kaliumcarbonaat. Het is zeer nuttig om het dunner en drogen van het haar te voorkomen. Dit medicijn moet echter worden verbruikt alleen na overleg met een deskundige homeopaat.

Silica:

Een ander homeopathisch geneesmiddel effectief is voor de bevordering van een goede haargroei is Silicea. Het is afgeleid van zandsteen en menselijke weefsels en zeer effectief bij het voeden van de haarzakjes teneinde goede haargroei. Het is verkrijgbaar in geconcentreerde vloeibare vorm en ook korrels. E 'wordt doorgaans gedefinieerd als de' homeopathische cel zouten "als het een deel van de zouten 12 stof.

Nioxin Vitaminen:

Dit is een geneesmiddel uitsluitend op basis van vitaminen en mineralen en is bekend om op te treden als aanvulling op de haarwortels die al bestaan, en dit maakt je haar sneller groeien. Het is beschikbaar in de vorm van shampoos, conditioners en lotions. E 'bekend om de groei van haar in die gebieden waar sprake is van al het haar te bevorderen.

Diphenylcyclopropenone (DPCP):

De drug bekend zeer effectief en moet worden geschilderd op de hoofdhuid. Het is verkrijgbaar in vloeibare vorm en is eenmaal per week moet worden toegepast op haarwortels versterken en is niet gemakkelijk verkrijgbaar.

Zoethout extracten:

Deze Ayurvedische geneeskunde is bekend om wonderen te laten zien om de haargroei te verbeteren als ijverig gebruikt. Hoewel in de vorm van capsules, kan lokaal worden ook toegepast. De prijs is redelijk en goed voor het kweken van goede kwaliteit haar.

Sage Tea:

De kruiden drug bekend om haargroei te verbeteren en ook om overmatige haaruitval kraam. Deze thee is beschikbaar en de hoofdhuid, kan worden gewassen voor betere resultaten. E 'bitter van smaak, maar zeer effectief.

Voordat u uit en kopen een van deze medicijnen, moet u uw arts te raadplegen. En het is ook belangrijk om te onthouden dat popping pillen, of het toepassen van verschillende oliën en zalven kunnen niet alleen een goede haar. Je nodig hebt om dit te combineren met een gezond dieet en een goede haarverzorging routine voor het beste resultaat.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha