10 eenvoudige trucs om je koel te houden deze zomerDe zomers zijn nachtmerries voor u vanwege hun zinderende temperaturen? Wil besteedt vooral zomers geïrriteerd door de hitte en gefrustreerd door overvloedig zweten? Hoewel de zon en de warmte van de vroege ochtend zijn mooi, de meeste van de tijd, zomers met zich meebrengen van de ondraaglijke hitte. De overtollige warmte rechtstreeks veroorzaakt de problemen van de huid, haar en gezondheid.

Dus wat kan je doen om de zomerse hitte te verslaan? Er zijn een aantal tips en trucs? Reken er zijn! En dit is wat we hebben in dit bericht! Lees verder en maak je klaar om te genieten van de zomer met volle teugen!


Hydrateren, hydrateren en Hydrate:

Dit is het primaire doel om u koel in de zomer te houden. Water maakt ongeveer 70% van ons lichaam. Houd gehydrateerd betekent dat je het verstrekken van voldoende water voor je lichaam om goed te functioneren. De standaard regel is tot acht glazen water per dag drinken. Een meer betrouwbare manier is om water te drinken, zelfs als u geen dorst. Tuffen naar beneden water per uur. U kunt een alarm instellen om te herinneren of zelfs te downloaden applicaties Water Alert. Als normale water wordt saai, kunt u smaken toevoegen, zoals muntblaadjes, of knijp wat citroensap.

Douche twee keer per dag:

Dit is een eenvoudige, maar super effectieve manier om het lichaam koel te houden. De douche in lauw of zelfs water op kamertemperatuur helpt om de overtollige warmte uit het lichaam te verwijderen. Bovendien is een verlichting van de korrel en vuil dat vervuiling brengt.

Blijf uit de buurt van koffie, thee en andere dranken:

Deze dranken zijn bekend lichaamswarmte verhogen. Terwijl ze zijn direct en heerlijk, zijn zeker niet vriendelijk gezondheid als verbruikt in overmaat. Vermijd alcohol.

Schakelaar vruchtensappen en vers gesneden fruit:

Dit zijn de beste bronnen van voedingsstoffen en energie die beter zijn om elke dag van kunstmatige dranken te consumeren. Ze helpen ook om uw doelen te bereiken inlaat. Probeer te voorkomen dat het toevoegen van te veel suiker als dat verslaat het doel van het voorkomen van een piek van suiker.

Uitschakelen Gadget overbodig:

Hoewel het lijkt dom, de warmte van gadgets verhoogt de temperatuur van een kamer. Airconditioning is altijd een optie, maar het uitschakelen van onnodige gadgets betekent dat je voorkomt overtollige warmte.

Draag licht gekleurde stoffen:

Natuurkunde zegt donkere kleuren absorberen warmte, terwijl de lichtere te reflecteren. Met deze wet in hun voordeel en afstand te nemen van donkere kleuren. Omarmen licht gekleurde stoffen voor de zomer. Wit, beige, pastels en meer zijn zeker je beste vrienden en ook een mooie fashion statement te maken! Sla de donkere tinten voor de herfst.

Kiezen voor vrij stromende kleding:

Terwijl skinny jeans zijn super stijlvol en voelt u zich als een rockster, niet echt helpen tijdens de zomers. Ze vasthouden aan het lichaam en je je ongemakkelijk voelt. Proberen om losse rokken, broeken en jurken te dragen. Pakken zijn een fantastische optie ook.

Opteren voor de watersport:

De zomer moet je niet weerhouden gezond en fit, toch? Maar is ondraaglijk hardlopen of joggen in de hitte. Ja, kunt u het leuk te maken door te kiezen voor fitness-activiteiten, op basis van water - aqua aerobics, aqua zumba en nog veel meer! Ook is het super leuk en brandwonden iets meer calorieën. Als u niet geïnteresseerd bent in deze, dan is de goede oude zwembad is altijd in de buurt!

Prioriteit Sunscreen:

Het is belangrijk dat u te beschermen tegen de zon fysiek. Vermijd het uitvoeren van boodschappen in de hete zon - blijf uit de zon 11: 00-03: 00, het is erg moeilijk op dit moment. Gebruik een zonnecrème van goede kwaliteit. Zorg ervoor dat gecoat met een paraplu of sjaals.

Wees wijs met uw dieet:

Het is belangrijk om te eten voedingsmiddelen die het lichaam af te koelen. Volgens Ayurveda, peren, meloenen, kersen, broccoli, asperges, enz., Hebben koeling effecten op het lichaam. Komkommer is altijd de juiste keuze in de zomer. Kruidig ​​voedsel moet worden vermeden. Voedingsmiddelen zoals tomaten, pepers, uien, knoflook, etc. moeten worden vermeden.

We hopen dat deze tips helpen u koel te blijven deze zomer. Schiet een reactie en laat ons weten wat je van de post!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha