10 eenvoudige trucs om gewicht te krijgen zonder te oefenenU bent de schuld te geven van uw snelle stofwisseling of uw genen voor magere kader dat het mikpunt van grappen onder vrienden wordt? Vindt u het moeilijk om te winkelen voor kleding? Dat is goed nieuws. U kunt gewicht en die krijgen ook zonder een gevecht in de sportschool. Hier zijn 10 gewichtstoename trucs die u zullen helpen om gewicht te krijgen zonder te oefenen.

Trucs om gewicht te krijgen:

Say Goodbye Roken:

Sigaretten zijn gekend voor het beroven van uw eetlust. Dus afscheid te nemen van het roken. Als je het moeilijk vindt om te stoppen, maken er een punt om niet te roken voor de maaltijd.


Eet je ontbijt:

Er is een reden waarom je moeder je gedwongen om te zitten aan de eettafel elke ochtend en eet een gezond ontbijt. Een uitgebreid ontbijt helpt wakker te worden van de stofwisseling en ook de eetlust op te wekken. Probeer om volle granen, fruit en/of een eiwit in uw ontbijt te nemen. U kunt gemakkelijk een bagel sandwich met kaas en eieren en was het af met een vers vruchtensap. Als je haast hebt, maak een fruit smoothie en kijk hem werken zijn wonder!

Verhoog de porties:

Er zal in gewicht als u zich aan die zelfde oude partijen die consumeren al het leven. Kijken naar het bedrag dat u eet verdubbelen. Probeer tot zes maaltijden per dag in plaats van drie, waar je eet normale porties bij elke maaltijd en kijken naar een andere 500 calorieën per dag toe te voegen voor uw maaltijd. Als u dit kunt doen, zult u het verkrijgen van een extra pond per week. Zorg ervoor dat je calorieën gedurende de dag te spreiden.

Eet voedzaam:

Terwijl je nodig hebt om grote hoeveelheden calorieën per dag te eten om gewicht te winnen, moet je zorgen dat je verbruikt gezonde calorieën. Je moet op zoek naar meer dan 3.500 calorieën per dag, die je ook kunt krijgen door het eten van junk verbruikt. Maar deze calorieën worden omgezet in ongezonde vet. Je moet op zoek naar spiermassa te vergroten, in plaats van vet. Dus, consumeren een dieet rijk aan gezonde vetten, koolhydraten en eiwitten.

Het eten van veel eiwitten:

Gewichtstoename betekent het toevoegen van de spieren aan het frame mager en dit is alleen mogelijk met de eiwitten, die zijn bouwstenen voor de spieren. Dus eet veel kip, vis, vlees, amandelen, zuivel, pinda's en eieren om ervoor te zorgen krijg je een goede eiwit in je lichaam.

Vergeet niet de koolhydraten:

Koolhydraten zal u helpen om gewicht te winnen, maar deze winst zal niet in de vorm van spierweefsel. Als je voorkomen dat alle van de koolhydraten, zal je lichaam beginnen om de eiwitten die je eet voor energie gebruiken. Als gevolg hiervan, zal je niet op gewicht. Dus je moet een gezonde koolhydraten te eten in de vorm van fruit en groenten per dag. U kunt zelfs eten pasta, rijst en havermout, als je wilt om de spieren met vet te verzachten.

Geniet van uw snacks:

Tussen de maaltijden verwen je lichaam met een aantal snacks. Kijk naar calorierijke snacks zoals smoothies, muffins, yoghurt, gedroogd fruit en noten verbruikt. Vergeet junk snacks als ze je lichaam meer kwaad dan goed zal maken.

Energiedranken belasting:

Maak er een punt om veel dranken te drinken gedurende de dag die hoog in calorieën en voedingsstoffen zijn. Dit betekent dat de consumptie van energiedranken, melk en verse vruchtensappen.

Probeer Weight-Gainer:

Eet eiwitten, koolhydraten en gezonde vetten en snacks niet altijd de gewenste resultaten. Kijk voor een goede kwaliteit weightgainer en verbruiken in de vorm van een schok om u te helpen de nodige calorieën om op gewicht.

Uw schoonheidsslaapje:

Het lichaam heeft rust nodig om te herstellen van de ontberingen van de dag, zodat al die aminozuren werken hun magie. Dus zorg ervoor dat u voldoende uren slaap. Als je wakker wordt uitgerust, weet je het aantal uren dat je nodig hebt. Dus, maak een punt om die uren te krijgen elke nacht.

In gewicht zonder oefening vergt geduld. Dus verwacht niet dat een wonder 's nachts. Als je constant de volgende trucs om snel gewicht te krijgen, zult u significante resultaten te zien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha