10 eenvoudige tools die u kunt gebruiken voor Nail Art puntjesBent u een grote fan van nail art? Ik ben ook! Maar vele malen, een bezoek aan een salon nail art fantasie niet alleen haalbaar is. Maar het goede nieuws is dat je nu je eigen nail art met tools die allesbehalve duur zijn! Klinkt onwaarschijnlijk? U gelooft het beter!

10 Hulpmiddelen voor Nail Art puntjes At Home:

Als je een mode-freak, zal dit artikel zeker 'praten' aan u! Ontdek 10 manieren om magische ontwerpen te maken perfecte nail art puntjes thuis.


Haarspelden:

Ja, jullie allemaal mooie vrouwen! Je hebt me recht. Ik heb het over eenvoudige haarspeld zwarten die een klein hoekje in je kast te vinden. Deze haarspeld genegeerd kan helpen Aanpassen ontwerpen nail art puntjes interessante gemakkelijk. Dompel het ene uiteinde van de haarspeld in uw favoriete kleur en krijgt punten nagels schoon in een handomdraai.

Kwast:

Borstels kunnen worden gebruikt om grote stippen. U kunt make-up kwasten ook gebruiken om grote punten schone nagels te krijgen.

Balpen:

De punt van een balpen gebruikt worden er duidelijke punten in miniatuur op de nagels. Deze punten worden in het oog, zelfs wanneer de tekening is overvol. Balpennen maken het een van de beste tools die nail art die telbaar kleine puntjes heel gemakkelijk gereinigd kan bieden stip. Vergeet echter niet om een ​​vacuüm pen te gebruiken om een ​​nettere uitstraling en naadloze krijgen.

De match sticks:

Match stokken vormen een interessante nail art puntjes tool die twee punten afgeronde grootte biedt. U kunt beide uiteinden van een wedstrijd om een ​​gewenst punt te verkrijgen. De zwarte kant geeft een vloeiende punt, terwijl de platte kant produceert een plein dat echt uniek uitziet.

Tandenstokers:

Tandenstokers zijn een juweel in de lijst van tools voor het maken thuis nail art. Beide uiteinden kan worden gebruikt om modellen van punten maken. De scherpe rand geeft zeer kleine puntjes die kunnen worden uitgelijnd in een cirkel om een ​​professionele nail art ontwerp te krijgen. U kunt ook verschillende patronen, zoals stippen bloemmotieven parallel en veel nauwkeuriger, met behulp van de scherpe rand van een tandenstoker.

Veiligheidsspelden:

Veiligheidsspelden maken het een geweldig hulpmiddel voor nail art puntjes ook. Verleng de twee uiteinden elkaar om zeker niet te laten kwetsen. Gebruik de spitse punt van de veiligheidsspeld tot ultra kleine punten te creëren. Dompel de tip in een nagellak bad en tekeningen maken fantasie punten in een flits.

Potlood:

Een geslepen potlood is een veelzijdige tool voor het maken van ontwerpen die nail art anders stip. U kunt blijven de tip heeft of u kunt het rond te houden en af ​​te stompen. De piek geeft kleine punten, terwijl de afgeronde uiteinden te creëren punten van gemiddelde grootte, en de stompe punt geeft grotere stippen.

Alle Pins:

Alle pennen zijn een fantastisch hulpmiddel voor nail art puntjes. U kunt eenvoudig gebruik maken van alle stekkers en zelfs die fancy om te spelen met verschillende designs. Het achtereinde van deze pennen creëert punten van verschillende grootte.

Fancy oorbellen:

Ik moet grappig klinken als ik zeg gebruiken een oorbel om een ​​ontwerp nail art bezaaid creëren? Als dat zo is, probeer het zelf en zie de resultaten! Kleine buitensporige oorbellen hebben een puntig uiteinde die kan worden gebruikt om punten op de nagels gereinigd verkrijgen. Ook sommige oorbellen de vorm van korrels die zijn erg klein. Die kleine en ronde oorbellen kan ook gebruikt worden om uitzonderlijke ontwerpen nail art gestippelde creëren.

Naalden:

Naalden maken een enorme impact als het gaat om Nail Art stormde. Beide uiteinden van een naald kan worden gebruikt om modellen nail art bezaaid met gemak te maken.

Ik weet zeker dat je kunt graven ons een aantal van deze tools in huis. En zodra je dat doet, zul je helemaal klaar voor een beetje 'fantasie nail art. Maar vergeet niet dat je nog nodig zou hebben om aan de slag een manicure gedaan, als u wilt dat uw ontwerp nail art er schoon en aantrekkelijk. Ook, vergeet niet om de toppen van alle instrumenten van de aangepaste woning die u gebruiken om uw eigen templates bezaaid maken schoon te maken.

U hebt een van de hiervoor genoemde nail art puntjes gereedschap bij de hand gevonden? Kon spitten een bezaaid met perfecte nail art gereedschap huis met gemak? Laat uw antwoorden niet met ons delen in het opmerkingenveld.

Bonus: Hier is een eenvoudige nail art Android applicatie die je een grote verzameling van beelden van inspiratie zal geven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha