10 eenvoudige tips over hoe om zijn familie om je10 eenvoudige tips over hoe om zijn familie om je

Hij kon zeggen dat het een groot probleem, maar we weten allemaal dat het wordt geaccepteerd door zijn familie is iets heel belangrijk. Niemand mag een relatie te breken, alleen maar omdat de ouders niet goedkeuren, maar zeker dingen een stuk makkelijker maken, als ze het doen, is goedgekeurd. Dus, lees deze tien tips over hoe om zijn gezin naar je, zowel op de eerste vergadering en later:

1. geschikte kleding Draag

Vergeet niet dat je een generatie, afgezien van haar ouders, dus gepaste kleding voor de gelegenheid. Verlaat kleren suggestieve en onthullend voor uw data en draag iets 'meer gereserveerd, klassieke en elegante voor een vergadering met zijn ouders.


2. Doe je huiswerk

Je wilt niet om uw voet direct in je mond, de eerste keer dat je met ze praat, dus vinden zo veel als je kunt over zijn ouders, voor een bezoek aan voor de eerste keer. Het hebben van een idee van hun cultuur, hun geloof en hun sympathieën en antipathieën het algemeen. Je wilt niet om jezelf te laten vallen recht in het, tijdens het diner.

3. bieden altijd om te helpen

Bieden om te helpen bij de tafel of te verwijderen. Dat maakt altijd een goede indruk. De moeder zou waarschijnlijk je graag beter leren kennen en je jezelf en je kunt doen terwijl je de afwas samen. Zij zullen houden dat u het maken van de inspanning.

4. Wees niet te aanhankelijk met je man

Zijn ouders zijn van een andere generatie en kunnen verschillende gewoonten en gebruiken van de moderne generatie hebben, maar ze zijn niet dom en ze weten wat er aan de hand tussen jullie twee. Zij echter niet willen dat gepronkt in hun gezicht, om zo de publieke uitingen van genegenheid te verlaten voor haar man, voor als je weer thuis komt.

5. Draag een gift op het eerste bezoek

Je wilt niet opdagen met lege handen, dus contact op met je vriendje, wat zijn ouders zou kunnen hebben als een geschenk. Niet te extravagant te maken, maar u wilt niet lijken te zijn op het display. Slechts een klein, nuttig geschenk, zal helpen om uw respect voor zijn ouders te laten zien.

6. Laat je partner niet bekritiseren

Wees op uw hoede van de kritiek op je man aan zijn ouders. Vergeet niet dat hij nog steeds hun kleine kind, dus zelfs als je denkt dat het is gewoon een beetje 'plagen onschadelijk, doorgaan met de nodige voorzichtigheid. Zelfs als je denkt dat je het vertrouwen van zijn moeder, wees voorzichtig te bekritiseren haar vriend.

7. Wees altijd attent

Volledig te worden geaccepteerd, moet u een deel van de familie te worden, om de dingen zoals verjaardagen en jubilea onthouden, vooral als uw partner! Gebaren en doordachte geschenken die duidelijk afkomstig uit zal u helpen uw plaats te verzegelen in je nieuwe familie.

8. Wees bereid om hun advies te accepteren

Als u wilt, zodat ze zijn waarschijnlijk om te beginnen bieden u hun advies. Accepteer het genadig en lijken niet te gaan in de verdediging. Probeer te begrijpen waar ze vandaan komen, omdat je waarschijnlijk bedoel niet te bemoeien, alleen maar om te helpen.

9. Nodig hen uit om uw huis

Heeft haar ouders niet overlaten aan de hosting doen, nodigen hen uit huis voor het avondeten ook. Dit betaalt niet alleen de gunst en krijgen in hun goede boeken, maar toont ze ook dat je bent perfect in staat de zorg voor het kind voor hen!

10. Zoete glimlach en nooit kritisch

Dit is allemaal wijs en goed advies, maar in werkelijkheid, altijd alleen met uw familie is erg belangrijk! Ongeacht de provocatie, geen ruzie, niet mee eens en niet ooit zijn familie bekritiseren. In geval van twijfel, de zoete glimlach, niets zeggen of gewoon beleefd oneens.

Elke andere tips over hoe je zijn familie naar je?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha