10 eenvoudige tips over hoe om in balans te blijven, ongeacht hoe IS UW LIFESTYLE HECTIC10 eenvoudige tips over hoe om in balans te blijven, ongeacht hoe IS UW LIFESTYLE HECTIC

Als je denkt, ik heb niet de tijd om mijn leven in evenwicht te brengen, dan is dit de tijd voor u om na te denken over de taak van het balanceren van je leven! Als je leven lijkt een eindeloze cyclus van het werk, taken en meer werk te zijn, lees dan deze tien eenvoudige manieren om werk en priveleven Vs vergelijking, maar druk je denkt dat je bent.

1. Leer om nee te zeggen

Wees niet bang om nee te zeggen wanneer gevraagd op meer werk te nemen, indien dit voor meer verantwoordelijkheid en werk commissies of gewoon lopen om vrienden en familieleden. Vertel de mensen die gewoon niet de tijd zul je veel beter dan zeggen, ja kijk, en dan niet te leveren.


2. De-rommel je leven

Hoeveel tijd heb je afval op zoek naar dingen als belangrijk stuk papier dat is uitgegroeid tot begraven onder een stapel van alle andere belangrijke stukjes papier, bijvoorbeeld? Vernietiging van een beetje 'van de tijd om een ​​goed en duidelijk uit en het zal uw leven veel gemakkelijker en veel beter beheersbaar te maken.

3. Het werk dat is echt belangrijk voor je is

Voor sommige mensen, het werk is echt hun prioriteit nummer één en dat is wat hen gelukkig maakt. Maar voor veel mensen, wanneer ze gaan zitten en erover nadenkt, het is niet echt het allerbelangrijkste voor hen. De balans opmaken van waar u uw tijd en maak dan een plan om de balans te corrigeren als het niet goed voor je.

4. Gebruik geen vrienden en familie te negeren

Vrienden en familie zijn belangrijk voor de meeste mensen, zodat ze niet verwaarlozen. Maak de tijd door te brengen met hen en werken aan je relaties met andere mensen. Het zal betalen dividenden op de lange termijn.

5. Werk slim

Multitasking werkt niet! Als je niet concentreren op een taak, dan zal het langer duren om te voltooien, om zich te concentreren op een taak in een tijd en al met al, zul je veel meer naar beneden te krijgen.

6. Niet alles moet nu worden gedaan

Prioriteren uw werk en plannen het voor een redelijke termijn. Heb er een gewoonte van te denken dat alles wat er vandaag of crashes worden gedaan en minder efficiënt niet maken. Dit is geen uitstel, is het maken van plannen, en als je een plan hebt, dan kunt u een aantal 'vrije tijd te bouwen in dat programma.

7. Schakel de elektronica af en toe

Niemand zal echt uit als je niet te beantwoorden en e-mail onmiddellijk, zal je waarschijnlijk niet eens merken! Mobiele telefoons, e-mails en teksten hebben we 24 x 7 dagen gegeven, maar alleen als je het apparaat aangezet te verlaten!

8. Neem pauzes en rust

Het is aangetoond in verschillende studies dat het nemen van pauzes doet de efficiëntie te verbeteren. Als u probeert om te werken door middel van een dag, zul je gaandeweg steeds minder productief. Zorg ervoor dat ze nemen regelmatig een pauze en alleen uit te schakelen voor een tijdje ', dan zal de taak niet lijkt zo'n last en vrije tijd te hebben.

9. Stel grenzen en houd je eraan

Om u te helpen uw werk leven niet vervagen in uw huis leven, stel jezelf termijnen vastgelegd. Je mag tijden 'buiten dienst', net als ieder ander, dus grenzen stellen en zich aan hen. U kunt ook limieten op uw huis leven te stellen. Zo krijgen de kinderen naar bed op een vast tijdstip en zorg ervoor om wat 'quality time met uw partner.

10. Wees niet bang om te vragen om hulp

En vergeet niet; Er is geen schande om hulp te vragen als dat nodig is. Als u een taak niet kan voltooien, hetzij voor werk of een karwei personeel. Als je niet om hulp vragen, zal niemand ooit weten wat je nodig hebt.

Hoe om te verblijven in evenwicht, hoe hectisch is uw levensstijl?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha