10 eenvoudige tips om te proberen een minuut SCHOONHEID10 eenvoudige tips om te proberen een minuut SCHOONHEID

Hoeveel van ons hebben de tijd om te maken en te herscheppen onze kapsel, nagels en make-up tot ze perfectie bereiken? Elke dag? Bijna niemand, dat is hoeveel. Het verkrijgen van de perfecte look is een moeilijke taak, maar het zou nog moeilijker zijn als er niet zo veel snelle tips schoonheid om uit te kiezen, gemaakt door vrouwen die, net als u, hebben niet de tijd om uren in de voorkant van de spiegel elke ochtend of na het werk, voordat je naar een feestje. Hier is hoe je een beetje 'van de tijd kunt besparen op uw schoonheid routine:

1. Bijtende Nacht

Er is een lijn van producten genoemd maskers nacht hydraterende huid diep, meer dan een nacht ijs, en dit bespaart tijd in de ochtend, want je moet je make-up klaar om te schilderen op doek, in plaats van te wrijven moisturizer, verspillen kostbare minuten. Nee, je kunt niet overslaan moisturizer, tenzij je niet wilt dat uw huid te martelen om wat voor reden.


2. Vergeet de droogste schot

Fon is niet zo goed voor het haar, omdat het droogt. Gewoon wassen je haar in de avond, niet in de ochtend. Bent u bezorgd over styling? Stijl als je wilt voordat je naar je werk, als je de tijd hebt. Zo niet, en u wilt het golvende, gebruik maken van de oude truc van stro natte haren in vlechten en ga naar bed met hen. Dit zal ook tijd besparen in de ochtend.

3. Eenvoudige en snelle sandwich

Als je haar niet een van degenen die goed in golven te kijken, en hebben niet de tijd om het even wat lang en complex, met het, gewoon in een snelle sandwich, maar cool om te doen gehad. Hoe? Terug te trekken in een paardenstaart, dan draai en veilig met weinig doornen aan de hoofdhuid. Het ziet er rommelig, maar elegant en gaat met al het haar totdat het is, nou ja, lang genoeg.

4. Geef je lippen een snelle peeling

De huid op je lippen is niet anders dan de rest van het lichaam deksel op één punt: er afschilfering nodig heeft. Toch is het zo veel meer gevoelig dat je misschien niet weet hoe dit te doen. Eenvoudig, gewoon gebruik maken van uw tandenborstel. Na het tandenpoetsen, het reinigen van de pulp, een beetje 'van olijfolie toe te passen voor de lippen en zachtjes schrobben lippen met een borstel. U zult direct gladder, meer sierlijke lippen krijgen.

5. Gemakkelijk schoonheid tip om u te helpen wakker te kijken

Als je niet goed hebt geslapen en je ziet er moe uit, vooral rond de ogen, hier is een snelle truc voor u. Doe wat 'concealer rond de binnenste hoeken van de ogen en verspreiden om direct meer wakker te kijken. In het geval waar de ogen ook opgezwollen, ze te behandelen in een kompres warm water met een kleine "zout vermengd in. Geniet slechts een katoenen bal met water en zet op de ogen voor een paar seconden.

6. Maak je lippen opvallen

U kunt de definitie toe te voegen aan de lippen gemakkelijk: gewoon schar een beetje 'van concealer rond de rand van de mond en net boven de bovenlip en de verspreiding. Dit is voordat u uw lippenstift, natuurlijk. Deze zal bepalen je lippen perfect, zonder enige lip liner, die tijdrovende en foutgevoelige taak die langer duren om te herstellen gebruiken.

7. Gebruik duidelijke mascara

Mooie, krullende wimpers zijn een geweldige manier om de natuurlijke schoonheid te benadrukken, maar heb je ooit nagedacht over het idee van het gebruik van duidelijke mascara in plaats van één kleur? Dit heeft een aantal voordelen, waaronder: het neemt minder tijd om aan te trekken; u bent verzekerd tegen vlekken; Het kan worden gebruikt om de wenkbrauwen definiëren ook.

8. smokey eyes snel

Eyeliner zetten, dan is de schaduw, dan mengen, dan vinden dat het niet werkte zoals het hoort, dan doet het weer ... Het is een verspilling van tijd daar. Gebruik crème of gel coating voor de toepassing sneller en vlekken met de vingertoppen, die ervoor zal zorgen dat het past goed bij uw oogschaduw.

9. innerlijke gloed

Het is gemakkelijk om de bronzer overdrijven en is ook niet echt geschikt voor elke gelegenheid. Als je wil gewoon een beetje 'flare toegevoegd, net bronzer toe te voegen in een fles moisturizer. U kunt ook gebruik maken van zelfbruiner in plaats van bronzer. Deze combinatie zal gloed aan uw huid zonder dat het te duidelijk, en de verzekering tegen te solliciteren.

10. Bespaar tijd op je nagels

Je weet hoe glazuur de neiging om ongemakkelijk op de nagelriemen en ook de stok voor de omgeving van je nagel, vooral wanneer je in een haast, of wanneer u gebruik maakt van de hand "slechte"? Om te voorkomen dat deze puinhoop te reinigen, wrijf sommige vaseline in de nagelriemen en het gebied rond de nagel voordat je begint met het glazuur.

11. Make zware make-up

Geen behoefte om geld uit te geven voor make-up instellen van spuiten totdat je hebt stromend water in huis. Doe wat 'in een spuitfles en spritz je gezicht nadat je klaar bent met make-up. Aan "nevel" bedoel je nat, natuurlijk, waarom moet je niet eindigen met een vies gezicht in plaats van die perfecte look die u wilt om tot laat in de nacht te houden.

Wat is uw favoriete trucs van schoonheid dan een minuut?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha