10 eenvoudige tips om minder onhandig FESTIVALS voelen10 eenvoudige tips om minder onhandig FESTIVALS voelen

De partijen moeten leuk zijn, maar voor veel mensen, de partijen hebben iets te vrezen, omdat ze het gevoel zo onhandig en ongemakkelijk. De angst om in een kamer vol vreemden komt vaker voor dan je zou denken, maar het kan worden overwonnen. Als u een van die partijen Dreads, lees dan deze tien eenvoudige tips over hoe je die angst overwinnen en voelen zich minder onhandig in sociale situaties:

1. Niet zo hard proberen

Probeer te ontspannen, niet te hard duwen en gewoon jezelf. Overthinking de situatie en te veel zorgen over de indruk dat je alleen maar meer nerveus zal maken. Als je niet kunt een praatje met iemand, dan ga je gang en neem ieder moment zoals het komt.


2. Smile

Staan niet in de hoek van de kamer met zijn armen over elkaar en een frons op je gezicht. Glimlach en nemen een open lichaamshouding, met je schouders naar achteren en je armen langs je lichaam. Op deze manier zal het lijken meer open en gastvrij zijn en de mensen zullen meer bereid zijn om u te benaderen zijn.

3. Draag kleding die je vertrouwd bent met

Laat je niet verleiden tot feestjurken dat je niet comfortabel in dragen. Gevaarlijk balanceert op de hielen die niet worden gebruikt om te dragen, of die voortdurend trekken de zoom van haar rok naar beneden, want het is korter dan je echt wilt, gaat u niet om je comfortabel te voelen.

4. Probeer geestverwanten

Het zal niet de enige persoon op het feest voelen de manier waarop je dat doet, dus houd een oog voor anderen. Zelfs zij zijn waarschijnlijk proberen om iemand te vinden om een ​​gesprek een-op-een, dus helpen om elkaar op hun gemak.

5. "volkomen aanvaardbaar om het gesprek te treden met iemand anders

En "sociaal aanvaardbaar, op een feestje, om te proberen een groepsgesprek te sluiten of betast om een ​​gesprek met een wildvreemde te starten. Sommige groepen kunnen al in diepe discussie, maar het is zeker niet onbeleefd om te proberen om deel te nemen.

6. Ga met een vriend

Als u weet dat u niet gaat om iemand op een feestje weten, neem dan een vriend met je dingen veel gemakkelijker zal maken. Ze kunnen fungeren als uw steun en uw wingman, maar niet al je tijd niet met hen doorbrengen, of dat ze niet voldoen aan iedereen nieuw.

7. Geen behoefte om een ​​feestbeest gek zijn

Laat je niet opgehangen op de overtuiging dat een goede tijd op een feestje, moet u de gekste feestbeest, die het middelpunt van alle aandacht. De meeste mensen zijn heel blij om rustig te praten met een kleine groep vrienden en slechts een of twee mensen die het niet weten. In feite zijn ze net als jij.

8. Niet gesprekken overanalyse

Mensen zijn niet van plan om af te hangen van uw elk woord of rechter aan een partij; zijn er gewoon voor een praatje. Heeft alles wat je zegt niet over nadenken, en probeer niet te zoeken naar een soort reactie van mensen, omdat dit alleen maar voel je je meer verlegen en onhandig.

9. Een heleboel vragen

Vragen mensen vragen is de makkelijkste manier om een ​​gesprek te beginnen. Mensen houden ervan om te praten over zichzelf en hun antwoorden kunnen leiden tot meer interessant gesprek. U kunt hen vragen wat ze doen voor de kost, waar hebben ze die prachtige jurk of je een lange tijd gasten hebben gekend.

10. Denk aan een rolmodel

Als je verlegen of beschaamd voelen en probeer te denken van een vriend of een beroemdheid die meer extravert en stel je voor hoe ze zouden gaan met de situatie. Het zal niet veranderen wie je bent, maar zal u helpen met een aantal ideeën over wat te zeggen en hoe ze zich moeten gedragen.

Hoe te verlegenheid en sociale angst te overwinnen? Elke andere tips om minder lastig te voelen tijdens de vakantie?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha