10 eenvoudige tips om de concentratie te verhogenGebrek aan concentratie is een veel voorkomende klacht van deze dagen. U wilt excelleren in hun studie, maar kan zich niet concentreren, wordt het einde dreigende groot om te werken, maar uw geest dwaalt af - deze problemen zijn normaal, maar het kan veel problemen creëren. Dus hier zijn 10 eenvoudige manieren om de concentratie en prestaties te verhogen.

Krijg voldoende slaap:

Let wel, net als alle andere organen, heeft rust nodig en voldoende slaap. Je nodig hebt om meer te concentreren wanneer je iets belangrijks te realiseren en te ontnemen zelf van de slaap, op dat moment niet behulpzaam op enigerlei wijze zou hebben. Krijgen voldoende slaap en dat zal je geest te laten werken met meer concentratie.


Regelmatig sporten:

Lichaamsbeweging en andere fysieke activiteit bevordert de toevoer van zuurstof naar de hersenen. Dit op zijn beurt maakt de hersenen efficiënter werken en verhoogt de concentratie.

Werken wanneer de hersenen actiever:

Er wordt gezegd dat 7:00-21:00 is de tijd waarop de hersenen actiever. Studies of dingen die aandacht en concentratie vereisen zijn best gedaan op dit moment. In plaats van zich overgeeft aan de televisie of andere dingen, moet deze tijd worden gebruikt in gedachten gerelateerd werk.

Eenvoudige oefeningen:

Eenvoudige oefeningen die je zintuigen verwennen bij de meeste moet worden gedaan om je concentratie te verbeteren. Probeer bijvoorbeeld naar de geluiden van de kleine dingen om je heen horen, zelfs wanneer u niet actief zitten, probeer dan de stappen die u in een dag en dat soort dingen te gebruiken tellen. Dit zal helpen om de betrokkenheid van de hersenen bij elke activiteit die je doet, en dus verhoogt de concentratie ook.

Train je hersenen:

Hoe trainen we onze huisdieren, kunnen onze hersenen te worden opgeleid. Je nodig hebt om je gedachten elke keer vertellen, betekent dit dat uw huidige baan voor u en dat je nodig hebt om de tijd te voltooien goed. Vertel ons je geest wat goede dingen die je zou vinden als je je richt op wat je doet en doen het goed. Op deze manier kunt u uw geest te trainen en te improviseren je concentratie.

Goed eten:

Eet voedsel dat licht en voedingsstoffen zijn. Maaltijden moet zodanig zijn dat ze geven je energie en is een goede brandstof voor je lichaam, maar ze moeten niet zwaar zijn. Probeer niet te zwaar voedsel in de dagen eet u de juiste concentratie met werk of studie als zwaar voedsel hoeft alleen je meer sloom en slaperig maken. Hoewel het wordt aanbevolen om een ​​uitgebreid ontbijt te eten, hoeft volledige niet per se zwaar.

Neem pauzes:

Als u verwacht dat uw hersenen om 24 * 7 of continu te werken voor een langere tijd, dan is uw expectationsare mis is in de eerste plaats. Neem kleine pauzes tussen de werken. Wandelen buiten of speel een lied, je best een dutje of macht als kostuums.

Vermijd stress-absorberend:

Stress is de grote monster dat alles ruïnes en leidt tot de vorming van roest in de hersenen. Als je gestresst bent, kun je niet focussen op de beste van uw potentieel. Vergeet de spanning en al het mogelijke doen om stress te vermijden wanneer u het nodig om zich te concentreren op iets.

Voer een taak bij één instantie:

Wanneer u een overvloed aan activiteiten samen te openen, zal je concentratie zeker verstopt raken en zal niet in staat om een ​​van hen te voltooien in de tijd. Voer een taak in een tijd, en vertel je hoofd dat je niet naar het volgende ding totdat je klaar bent met wat je eerder aan het doen bent. Multi-tasking is niet echt gezond.

Yoga en meditatie:

Tot slot, yoga en meditatie is een methode beoefend op oudere leeftijd Indische (en nu over de hele wereld) om de concentratie en geest macht te vergroten. Ademhalingsoefeningen en yoga beoefend in een rustig en schoon, verbetert het vermogen om spruitstuk concentreren. Wanneer de hersenen is in vrede, kunt werken en spelen beter en dit is wat meditatie helpt te bereiken. Yoga is niet iets beoefend veel, maar iets dat regelmatig geoefend moet worden.

Psychologen zeggen dat het gebrek aan focus is iets dat is heel gebruikelijk deze dagen. Misschien zijn deze tips kunnen u helpen niet toetreden tot de menigte?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha