10 eenvoudige tips om af te nemen veilige Holi ColoursHeldere kleuren, waternevel en tumbling andere met alle mogelijke tinten is een van de belangrijkste redenen waarom zo reikhalzend naar Holi per jaar.

Holi is een tijd van kleur en levendigheid. Holi is ook een tijd van enorme schade aan je huid en haar. Kleuren spelen ravage en allergieën veroorzaken voor velen.


De belangrijkste schuldige holi schadelijk ingrediënten die worden gebruikt in de kleuren. De meesten van ons geloven dat de kleuren weg te wassen met zeep of was je gezicht is voldoende om schadelijke chemicaliën te verwijderen. Helaas, dit is niet waar, en je kan eindigen met huiduitslag, puistjes en andere huidproblemen of haar vastgebonden.

Eenvoudige stappen om holicolours veilig te nemen:

Het verwijderen van haarkleur:

Wonderolie of olijfolie:

Toepassen of ricinusolie of olijfolie om je haar voor het slapen gaan spelen met kleuren.

De olie zal een beschermende laag op het haar te vormen. Dit maakt de kleuren komen gemakkelijk af wanneer je je haar wast. In het geval dat u niet beschikt over een gemakkelijke toegang tot olijfolie of ricinusolie, is het ook mogelijk om kokosolie of amandelolie gebruiken als alternatief. En 'beter als je de olie masseer de avond ervoor als het ook zal helpen uw hoofdhuid te beschermen.

Het eigeel of wrongel:

Vermijd het wassen van je haar direct na het spelen Holi.

Solliciteer eigeel of wrongel op het haar ten minste 45 minuten vóór het wassen. Dit zal helpen verwijderen van de kleuren en vermindering van de omvang van de schade.

Mosterdolie:

Masseer in het haar met mosterd olie voordat u kleuren. Na het spelen van Holi, wanneer je je haar wast, gelden mosterd olie op het haar en laat in een uur. Dit zal helpen bij het verwijderen van de resterende kleur en schade te voorkomen.

Kokosmelk:

De toepassing van de kokosmelk op het haar is een geweldige manier om minder schade te verzekeren. Het helpt ook gemakkelijk verwijderen van kleuren. Solliciteer kokosmelk op je haar voor het spelen. Ook toe te passen voordat het wassen en laat voor een uur. Schoon met een shampoo.

Verwijdering van de kleur van de huid:

Moisturizer:

Breng een ruime hoeveelheid vochtinbrengende crème op onbedekte lichaamsdelen al de handen, gezicht, en voor het slapen gaan spelen.

Donkere nagellak:

Verf je nagels met donkere nagellak. Hiermee wordt voorkomen dat je nagels tegen vlekken. U kunt de verf nagel verwijderen nadat hij klaar was met het spelen met de kleuren.

Toepassing foundation:

Solliciteer foundation kort voor het spelen van Holi. Dit zal uw huid te beschermen tegen droge kleuren.

Vaseline:

Vaseline op je lippen voordat je hoofd uit te spelen. Dit zal de nodige vocht toe te voegen en de zorg voor de lippen. Het zal ook voorkomen dat de kleur om zich te vestigen in de scheuren van je lippen.

Toepassing zonnebrandcrème:

Draag zonnebrandcrème ten minste 30 tot 45 minuten voordat je de deur uit om te spelen met kleuren.

Tarwemeel:

Neem wat 'tarwemeel en voeg een beetje' olie of citroen. Maak een pasta en breng deze over je huid, was de kleuren. Doe dit net voordat je onder de douche.

Tips om te onthouden:

  • Gebruik koud water om de kleur te verwijderen. Warm water maakt het moeilijk om de kleuren te verwijderen.
  • Laat je gezicht niet opnieuw en opnieuw te wassen, omdat dit maakt ze droog.
  • Dompel katoen in kokosolie en gebruik deze om de kleuren te reinigen van uw gezicht.
  • De toepassing van natte stof amchur helpt ook te ontdoen van kleur.
  • Vermijd gaan voor behandelingen van de huid of haar, als het gezicht, bleekwater, haarkleur en hoe pas na Holi. Wacht minstens een week of twee voor het gebruik van chemicaliën of producten op uw huid en haar.
  • Maak een pasta met kwark en poedersuiker methi zaden. Breng dit op je haar als haarmasker na Holi. Dit voorkomt beschadiging van het haar en houdt het haar gevoed.

Holi is een feest van kleur en plezier, en door de volgende eenvoudige stappen zullen ervoor zorgen dat u een veilige en leuke dag met de kleuren.

Eruit te komen, krijgen kleurrijke en kom terug en vertel ons er alles over. Holi blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha