10 eenvoudige tips make-up voor gevoelige ogenDe irritatie is gemeenschappelijk probleem ervaren door mensen met gevoelige ogen. Dit probleem kan het dagelijks werk moeilijk en soms onhandelbaar maken. Voor vrouwen met gevoelige ogen, het toepassen van oog make-up kan een ervaren taak zijn. Als de truc niet goed wordt toegepast, kan dan problemen zoals roodheid van het oog, irritatie en jeuk worden voldaan. Hier geven we u een aantal praktische tips voor oog make-up voor gevoelige ogen weg van de bovengenoemde problemen te blijven.

10 tips voor het oog make-up voor gevoelige ogen:

De volgende tips zou zeker helpen je oog make-up efficiënt beheren, als je een gevoelige ogen:


Kwasten reinigen:

Een van de belangrijkste tips voor gevoelige ogen is dat je altijd in gedachten moet houden om uw penselen regelmatig schoon. Omdat het vuil wordt verzameld als je de borstels te gebruiken, dus gebruik de vuile borstels zou kunnen leiden tot ooginfecties. Kwasten reinigen met een milde zeep of shampoo en laat ze drogen op een schone doek of handdoek.

Romige Shadows:

Mensen met een gevoelige ogen hebben altijd een probleem met poeder oogschaduw. In tegenstelling tot de stof schaduwen, dat stapelvezels, romig schaduwen zijn geschikt omdat het niet schilferen. Je moet ook weg van de sprankelende of glinsterende oogschaduw te blijven, omdat ze nog meer irriterend voor gevoelige ogen zou zijn.

Vermijd Lining Uw Oog intern:

Veel make-up artiesten raden het gebruik van zwarte kohl potlood om het innerlijk oog lijn lijn, zodat ze groter lijken. Dat zou fijn zijn, maar helaas mensen met gevoelige ogen moeten vermijden langs de innerlijke oog. Mensen met een gevoelige ogen moet altijd gebruik maken van een liner of potlood buiten de wimperlijn.

Kies de beste producten:

Geen zorgen te maken als je een gevoelige ogen, kunt u nog steeds van toepassing zijn oog make-up. Vandaag een aantal merken vervaardigen van producten, in het bijzonder voor mensen met gevoelige ogen richten. Maar je moet nog steeds voorzichtig zijn in de keuze van dergelijke producten te zijn. Probeer altijd een paar merken totdat je er een die je het beste past.

Vervang uw producten vaak:

Velen van ons zou kunnen gooien de producten wanneer we niet gebruiken die na een paar maanden. Maar dit kan echt helpen uw gevoelige ogen. Zelfs als ik had schoon gehouden, is er altijd het risico van bacterie in uw schoonheidsproducten. Het is altijd beter om te vervangen, vooral je oog producten regelmatig om irritatie van de ogen te verminderen.

Primer en Stichting:

Fondsen en de stichting niet alleen helpen om je make-up op zijn plaats, zij ook fungeren als een schild tussen de gevoelige huid rond de ogen en make-up. Er zijn middelen beschikbaar voor gespecialiseerde en stichtingen rond de ogen, die sheerer en gladder dan gewone degenen zijn. Maar ook kiezen voor de juiste is onder deze producten voor de gevoelige huid en meng voorzichtig op de huid voor het aanbrengen van make-up.

Mascara:

Vermijd het gebruik van mascara, die zijn geformuleerd om wimpers verlengen, aangezien de vezels in dergelijke mascara irritatie kan veroorzaken aan gevoelige ogen. Sommige mensen zouden graag de kit te gebruiken voor het verven van de wimpers. Het is altijd raadzaam om een ​​test uit te voeren alvorens te gebruiken.

Gentle Touch:

Gevoelige ogen moet altijd worden behandeld met zachte verzorging. Samen met borstels schoon, je moet altijd schoon uw handen voordat oog make-up. Irriterende stoffen zijn gemakkelijk overgedragen aan je ogen, dus hygiënisch zou helpen dergelijke problemen te voorkomen. Probeer ook om te voorkomen dat je ogen wrijven bij het verwijderen en aanbrengen van make-up.

Verwijder altijd make-up:

Velen van ons hebben een gewoonte van het vergeten of voelen lui om onze make-up vaak te verwijderen. Maar dit zou niet het geval als je een gevoelige ogen niet. Je moet altijd een punt om alle make-up in uw ogen te verwijderen met een mild schoonmaakmiddel of met een make-up remover. Het verwijderen van make-up ook de ogen te beschermen tegen alle soorten infecties of vuil van het krijgen van de binnenkant van het.

Kies verschillende kleuren:

Sommige mensen vinden een aantal specifieke pigmenten zou een verschil in hoe je ogen reageren op eyeliner te maken. Dus als je de donkere zwarte kleur eyeliner heb gebruikt, probeer een aantal lichtere tint, zoals licht of donker bruin te zien of het een verschil maakt voor gevoelige ogen.

Gevoelige ogen vergen veel van het testen van de meest geschikte product te vinden. Door het volgen van deze technieken, maatregelen en schoonmaken, kunt u nog steeds pronken met mooie ogen.

Hebben meer tips die ontbreken hier? Vergeet niet om met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha