10 eenvoudige stappen om het perfecte wenkbrauwen Gebruik wenkbrauw scheermesDus je hebt altijd afhankelijk van uw favoriete pincet om je wenkbrauwen vorm te geven. Maar graag iets anders deze keer proberen? Nou, ik heb het over de taaie wenkbrauw scheermes. Als het gaat om het vormgeven van de wenkbrauwen gewoon thuis, kan er niets beter dan dit leuke tool zijn handig en bespaart tijd. Maar niet veel van ons zijn vertrouwd met deze kleine delicate zaak. En we willen zeker niet om onze wenkbrauwen verpesten! Dus, we zijn hier om te helpen! Dit artikel zal je leren hoe je een scheermes wenkbrauw te gebruiken zonder het veroorzaken van ongevallen!

Procedure voor Wenkbrauwen Razor Perfect te gebruiken:

Hier is de stap-voor-stap procedure die u moet volgen om goed met uw wenkbrauw scheermes en krijgen de mooiste gebogen wenkbrauwen:


Stap 1:

Begint met de voorbereiding voor het scheren wenkbrauwen. Eerst moet je om een ​​warme douche te nemen, zodat de haartjes op je wenkbrauwen losraken. Wanneer u warm water te gebruiken om te zwemmen, de stoom van de douche opent voorzichtig haarzakjes evenals aanwezig om hen heen poriën. Hierdoor wordt het gemakkelijk om de draden en vormgeven wenkbrauwen goed gesneden.

Stap 2:

Nu hydrateren het gebied rond de wenkbrauwen. U kunt een gezichtscrème of zelfs een normale dagelijkse moisturizer die je gebruikt voor je lichaam te gebruiken. Breng aan op de huid uitgerekt uit de plooien van de ogen aan de bovenkant van je wenkbrauwen. De huid tussen de wenkbrauwen moeten worden gedekt door het. Het zal bescherming voor de huid te voorzien tijdens het scheren. Bovendien zullen de haren een beetje "dikke, waarbij de werkwijze moeiteloos zal maken.

Stap 3:

Nu is het tijd om een ​​'stencil' ingesteld op uw wenkbrauw scheermes perfect te gebruiken. U krijgt een potlood voor de ogen (double-ended voorkeur) voor nodig. In het geval, heb je niet een potlood wenkbrauwen, gebruik maken van een wit potlood en een borstel of een aparte wenkbrauw kam. Bestrijk beide wenkbrauwen omhoog, gevolgd door een vraag zeer donker wenkbrauwpotlood om de bogen te vullen. De gebieden gevuld met het potlood moet uw gids tijdens het scheren proces. Solliciteer korte slagen en veren en probeer zo nauwkeurig mogelijk te zijn om de meest gewenste krijgen.

Stap 4:

Uw doel moet zijn om trim van alles dit uit je 'stencil' of het gebied vol met potlood wenkbrauwen. Zoals je al hebt geborsteld of gekamd, wenkbrauwen, de haarlokken zijn nu vrij makkelijk om te beslissen welke te veel zijn gegroeid en daarom moet van de vorm zijn.

Stap 5:

Zodra u klaar bent met het meten wenkbrauwen, start het vormgeven van je wenkbrauwen met een scheermes. Op het eerste, verwijder de strengen van dunne haar groeit tussen je wenkbrauwen (net boven de neus). Hiervoor moet je het scheermes grijpen en gebruik maken van de grote 'verticale kam'. Zorg ervoor dat je kleine beroertes alleen verplaatsen van de ene kant (horizontale scan) in de tegenovergestelde richting van de haargroei toe te passen.

Stap 6:

Neem een ​​zachte handdoek en schoon gesneden haarlokken uit het scheermes. Je moet ook de broadhead scheermes te wijzigen met een kleinere, die vierkant of rechthoekig. Nu bent u klaar om verder te gaan met de rest van het scheren.

Stap 7:

Meestal hebben we niet overschreden haar op de bovenste delen van onze wenkbrauwen. Echter, als u, u kunt gewoon alles wissen met het scheermes. Hiervoor houdt het scheermes en in de richting van de haargroei op de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen.

Stap 8:

Nu, scheren onder de wenkbrauwen. We moeten uitgaan van de hoogste punten of "bogen" en knip al het haar strengen aanwezig zijn onder hen dwalen. Het scheerapparaat heeft langs de bodem van het gebied te klein potlood beroertes creëren krap te worden verplaatst. Het is raadzaam om een ​​beetje 'druk uit te oefenen tijdens het slepen van het scheermes op de huid.

Stap 9:

Als je klaar bent met scheren beide wenkbrauwen, zien er zeer nauw daar. Moet zelfs en symmetrisch vanuit elke hoek kijken. Als er een verdwaalde haarlokken rond, gewoon trim van.

Stap 10:

Tenslotte Reinig de gebieden rond beide wenkbrauwen met een warme doek en een goede wenkbrauw gel op het haar. Het zal de perfecte vorm van je wenkbrauwen die het haar op zijn plaats te houden.

Nooit meer draadsnijden of epileren, kunt u nu de perfecte vorm van de wenkbrauw met de wenkbrauw scheermes!

Gewoon genieten en deel uw ervaringen met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha