10 eenvoudige stappen om de Perfect Skin krijgenFoto: Shutterstock

Krijg perfecte, stralende huid is nog nooit zo eenvoudig geweest. We zijn niet van plan om het te ontkennen. Het neemt het werk. Het vergt doorzettingsvermogen. Het duurt vastberadenheid. En bovenal, het duurt een sterke vastberadenheid en zelfbeheersing. Nee, we proberen niet om je bang te maken. We proberen voor te bereiden op deze 10 tips voor een perfecte huid. Als je ziet ze allemaal door met oprechtheid, dat is!

Hoe te Perfect Skin Get

Slaap Lekker:

Het eerste wat je nodig hebt om te begrijpen hoe je een perfecte huid hebben, is dat net zoals je lichaam protesteert en uiteindelijk bezwijkt aan vermoeidheid, zonder voldoende rust, te veel huid begint te veelbetekenende tekenen van vermoeidheid te tonen. Dus, moet je genoeg, met die zij voornemens is om te slapen voor de vereiste acht uur 's nachts om te helpen ontspannen de huid rusten.


Oefening:

Dus, heb je een goede nachtrust's gehad en je huid is nu goed uitgerust. Wat nu te doen? Geef het een geleidelijke jump-start. Exercise minimaal 20 minuten per dag voor de circulatie van bloed in het lichaam. Wanneer pompt bloed goed, de huid wordt vernieuwd en het toont in rode blos milde, dat werken.

Stoom:

Als je eenmaal alle gepompt en bezwete, de beste ding om te doen: neem een ​​lekkere warme stoom om de poriën te openen! Neem de damp tot het raakt je gezicht en begint te druppelen.

Exfolieer:

Zodra de poriën open en klaar, gebruik dan een walnoot of abrikozen scrub je gezicht grondig scrubben. Dit zal u helpen om alle vuil, roet, en dode huidcellen van de huid te verwijderen. Wassen met warm water tot een zachte, soepele huid te onthullen.

Reinigen:

Peeling kan hard zijn voor je huid. Dus, om een ​​beetje 'te kalmeren: gebruik een mild reinigingsmiddel (lees gezicht wassen) en zachtjes je gezicht wassen met het.

Hydrateren:

Na al het wassen en schoonmaken, kan uw huid een beetje 'pijn voelen. Om dit gevoel te verlichten, gebruik dan een kalmerende crème die past bij uw huidtype. Je wilt niet om te eindigen met een gezicht olie die veel stof en vuil dat je zo moeilijk te vermijden werken zal aantrekken.

Niet overslaan Foundation:

Nu is het de tijd voor te bereiden. We weten dat je gewoon niet voorstellen gaan een dag zonder make-up. Dit is de reden waarom deze gids bevat truc. Maar, de belangrijkste stap die de meerderheid van de vrouwen missen is het gebruik van een stichting van goede kwaliteit voordat ze op hun make-up. Net als een muur (excuseer de analogie), de huid te hebben deze beschermende laag primer voordat het neemt de leiding van make-up, het maakt niet uit hoe licht. Ook het gebruik van foundation is de beste manier om eventuele oneffenheden, vlekken en de huid onvolkomenheden te verbergen voordat ze worden gemarkeerd met make-up.

Toepassing lichte make-up:

Ja, we zeiden de truc is een onmisbaar onderdeel van je leven. Nee, we hebben niet zeggen dat je moet taarten en gebak van het toe te passen. De truc om het dragen van make-up is dat het niet zou moeten kijken als je draagt ​​elke! Dus, met alle middelen, make-up dragen. Gewoon eens een beetje 'jammer van je huid.

Verwijder make-up behoren:

Dit is een andere zeer belangrijke stap in een regime van huidverzorging dat de meeste vrouwen hebben de neiging om te negeren. Wat ook de reden is het gebrek aan tijd, stomdronken, of luiheid, het verlaten van de make-up 's nachts is het ergste wat je voor je huid kan doen. Waarom al het drama, vraag je? Nou, iemand heeft om op te staan ​​voor alle gezichten verwaarloosd om het gewicht van de make-up te dragen 's nachts, is het niet?

Nogmaals, Cleanse:

Gewoon verwijderen van make-up is niet genoeg. Je nodig hebt om je gezicht grondig schoon te maken, zodat elk type sediment: truc of een ander, niet ingebed blijven in je huid. Gebruik een goede cleanser als je tegen je gezicht te wassen voordat je naar bed. Maar vergeet nooit om uw gezicht te reinigen voordat bed.

Zoals u kunt zien, het bereiken van dat doel van een perfecte huid zal veel discipline, tijd en moeite hebben van uw kant. Dus de volgende keer als je denkt dat je meer dan een kopje koffie aan de bar, na te denken over de extra tijd gaat nemen om make-up te verwijderen en reinigen van je gezicht voor het slapen die nacht. Zou je het tegendeel te overtuigen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha