10 eenvoudige Self Help Make-up tips voor een perfecte MakeoverHet aanbrengen van make-up kan worden genezen en omslachtig, soms voor sommigen van ons. Het wordt nog moeilijker als je hoeft te doen voor u! Er is geen zorgen te maken als je plan dienovereenkomstig. De volgende tips en stappen zullen u helpen de perfecte make-over te krijgen!

Hoe doe zelf Makeup


Hier met je delen ik 10 Appartementen en make-up tips die u kunt volgen voor het beste resultaat.

Tip # 1: Scherp oog en lip liner

Coatings superscherpe te verkrijgen, moet je ze bevriezen in een koelkast. Zet liners in de koelkast in de ochtend, als je van plan bent te gaan voor een feestavond. Sharp panelen vóór het aanbrengen van make-up en je ooit de beste resultaten.

Tip # 2: Altijd schrobben

Wanneer u niet scrub je gezicht, droge huid en dode maakt je gezicht kijken saai en donker. Dus wassen is noodzakelijk voor een perfecte look.

  • Gewoon mengen zuiveringszout en water in gelijke hoeveelheid en meng goed.
  • Na het mengen van toepassing op het gezicht en wrijf in de huid voor maximaal 3-4 minuten en spoel na met schoon water.

Tip # 3: Een stichting is alles wat je nodig hebt

Om een ​​eerlijke teint te krijgen, met behulp van de "Stichting", zoals de basislaag van make-up. Maar als het slecht wordt gedaan, lijkt het te cakey en ongelijk. Daarom is het essentieel dat de toepassing van deze perfect zodat kijkt onzichtbaar. Maak niet de fout van het mengen van de stichting langs de nek en op de oren niet te maken. Dit zal je kijkt als een clown.

Tip # 4: Get Set Blush

De meesten van ons denken dat is een make-up blush poeder die kleur draagt ​​bij aan de wangen, maar het doet meer dan dat. Het schaduwen en contouren jukbeenderen. Indien verkeerd toegepast, blush geeft een soort 80's look en dat ook niet zo god.

Tip # 5: The Eyes Eyeconic

Mijn zus grappen over bepaalde vrouwen die zeggen dat hun ogen lijken "sluitertijd deuren", zoals ze veel oogschaduw toe te passen. De grootste fout is die rotzooi de truc met een overdosis eyeliner, gebruik dan de bovenste en onderste wimperlijn tot het vernauwt het oog. Als u een vette eyeliner en erg donker, ze gebruik ik voor de nacht te feesten, dit geeft je een mooie uitstraling. Deze kleuren zijn niet bedoeld voor de dag voor iedereen!

Tip # 6: Be Smart met Mascara

Iedereen houdt van waterproof mascara, ik hou van je. Maar ik worstel ook tijdens het verwijderen. Dus ik altijd pas een eerste laag van de reguliere mascara, dan boven deze van toepassing op waterdicht. Met deze methode, de sloten aan de mascara waterproof mascara plaats van een oog en die gemakkelijk te verwijderen.

Tip # 7: soepele werking

Als u wilt maken je lippen zien er ongelooflijk cool, dan scrub zodat de kleur van de lippen glijdt soepel zonder vervuiling. Neem een ​​tandenborstel en wrijf het over je lippen om beschadigde huid te verwijderen, kunt u ook gebruik maken van een harde handdoek doek voor. (Doe dit een paar keer niet te doen in een dag, martelen je lippen)

Tip # 8: indrukwekkende Lips

Lip schaduw in felle kleuren zoals roze en oranje trekken meer aandacht aan uw lippen en ziet er plakkerig. Een glanzende gloss geeft gewaagd effect om ze te gebruiken voor gelegenheden zoals feestdagen dim-licht en nacht feesten. Tijdens het aanbrengen van lippenstift, moet je de kleuren een beetje 'donkerder dan natuurlijke lip kleur te kiezen, dit geeft realistisch effect op de lip.

Tip # 9: Luminous is perfect

Iedereen heeft zijn eigen natuurlijke gezicht schaduw. Om meer gewoon kijken, moet de natuurlijke schaduw verlichten. Het is heel gemakkelijk, staan ​​in voor een spiegel en glimlach - u zult zien donkere gebieden onder de onderlip of het oog hoeken. Om deze gebieden te dekken, neem dan gewoon een oogschaduw met een witte schaduw en mengen met je vingers.

Tip # 10: Soft touch

Bij het mengen of die stichting, die meestal gebruikt make-up kwasten. Maar de huid op je gezicht is delicaat, zodat de prefect hulpmiddel voor het aanbrengen van make-up zal je ringvinger zijn. Van toepassing make-up met moed en geeft een perfecte look, en bespaart ook tijd.

Volg deze tips voor een lekker koel makeover.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha