10 eenvoudige schoonheid tips voor handenAangezien onze handen worden gebruikt om het grootste deel van de werkzaamheden uit te voeren, ze verwennerij en ontspanning moeten kijken mooi en glad! Vermeld zijn tien Sure Shot manieren om deze mooi uitziende handen te krijgen.

Bevochtig je handen:

Getty


Gebruik een goede kwaliteit hand en moisturizer van toepassing op uw handen, minstens drie keer per dag, na het wassen grondig. In de zomers gebruik een lichte niet-vette vochtinbrengende crème in de winters en kiezen voor iets zwaarder als boter lichaam. Winters hebben de neiging om de huid droog, dus je kunt doen met de extra hydratatie.

Verwen je handen:

Trakteer uzelf op een manicure minstens een keer per maand. Met een manicure je handen schoon, uitgebreid en gemasseerd. En 'complete voeding dat uw handen te krijgen.

Was je handen:

Wanneer u uw handen wassen, zodat je je handen wassen in warm water gedurende het hele jaar. Water dat is te warm of te koud water heeft de neiging om de huid te beschadigen. Nooit gemeenschappelijke afwasmiddel, omdat het moeilijk de huid en droogt zelfs de huid gemakkelijk.

Scrub:

Scrub je handen minstens een keer per week met een goede exfoliërende agent om dode cellen te verwijderen. Geen tijd om er een te kopen? Maak een thuis. Neem een ​​theelepel fijne suiker en olijfolie toe en meng goed met het sap van een halve limoen. Als je iets anders wilt proberen, voeg een druppel van je favoriete EO en je bent klaar! Je hebt je eigen zelfgemaakte scrub klaar.

Tip: U kunt deze scrub zonder olijfolie te gebruiken. Als je de olie hebt gebruikt, je handen wassen met een milde zeep en warm water. Als je niet hebt gebruikt de olijfolie, gewoon je handen wassen in warm water en droog.

Massage:

Masserende handen tijdens de nacht voor minstens vijf minuten te laat de goedheid van moisturizer genieten. Voor handen zeer ruw, mix je moisturizer met een beetje 'Vaseline, zodat ze beschermd zijn gedurende de nacht.

Bescherm uw handen:

Wanneer je afwassen, tuinieren of het uitvoeren van een taak die het mogelijk maakt de hand om te communiceren met chemicaliën, vet en vuil, zorg ervoor dat je rubberen handschoenen te dragen om uw handen te beschermen.

File en Trim:

Wanneer u het bestandssysteem van uw nagels, bestand ze in één richting in plaats van actie swing. Swing actie kunnen de lagen van de nagel te scheiden en als het water kruipt tussen dergelijke lagen spijkers, kunnen nagels leiden tot peeling. Trim nagels minstens een keer in de twee weken of zo nodig.

Verf je nagels:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Maegan Tintari

Wanneer u uw nagels te lakken, altijd gebruik maken van een primer zodat de nagels niet zijn gekleurd. Met behulp van een base coat zal ook helpen de nagellak langer duren.

Bescherm je nagelriemen:

Gebruik een goede kwaliteit nagelriem crème of olie op de cuticula van voorbewerken of het drogen te voorkomen. Op zoek naar een alternatief dat je thuis kunt doen? Breng een paar druppels glycerine om uw handen tijdens de nacht, minstens twee keer per week en wassen met warm water in de ochtend. Wordt u wakker met je handen zachter.

Eet goed:

Getty

Wat je eet is erg belangrijk. Eiwitten, vitamine B, moet vitamine E supplementen een deel van uw dieet om gezonde, sterke nagels te krijgen en houd uw handen zacht en soepel zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha