10 eenvoudige remedies voor de behandeling van acne droge huidAls we denken aan acne, we automatisch denken aan een vette huid, maar er zijn veel mensen die een droge huid hebt en nog steeds last van break outs. Mensen die een droge huid en acne zijn niet ongewoon; je zou je verbazen hoeveel van hen er zijn. E "zeer uitdagend voor de behandeling van acne droge huid. Zoals je misschien al gemerkt hebt, de meeste van de producten voor de behandeling van acne zijn ontworpen voor mensen met een vette huid en het gebruik ervan zal alleen je huid nog droog en geïrriteerd te maken. Dus hier is een oplossing.

De beste tips voor de droge huid behandeling van acne:

Hier zijn de beste remedies die u kunt gebruiken om de behandeling van acne, terwijl nog steeds het verzorgen van uw droge huid:


Gebruik lotions en crèmes voor de behandeling van acne:

Hoewel de meeste acne behandelingen drogen zijn er mensen die minder drogen dan andere, zoals zalven, lotions en crèmes. Zal zeer waarschijnlijk de voorkeur aan de manier waarop de huid voelt na gebruik. Zorg er altijd voor dat het niet uitmaakt wat voor soort behandeling die u gebruikt, niet meer gebruiken doen dan wat de handleiding zegt. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zal een beter effect op de huid hebben en zich te ontdoen van de acne probleem voor.

Hydrateren regelmatig:

Ja, moet u uw huid dagelijks hydrateren om te voorkomen dat het drogen. Hoe voorkom je een acne breakout en nog hydrateren? Simpel! Het enige wat je hoeft te doen is aandacht besteden aan de aard van de moisturizer die u gebruikt. U kunt gebruik maken van die welke voor de gevoelige huid zoals ze zijn licht van gewicht en toch effectief. Je bent misschien geneigd om moisturizers die zijn bedoeld voor acne-gevoelige huid te gebruiken, maar dat zou een grote fout zijn zoals ze zijn zeer drogen.

Kies uw cleanser goed:

Wasmiddelen zijn een ander product dat een zorgvuldige afweging nodig. Zoals moisturizers en andere producten voor de behandeling van acne, kunnen zeer drogen. Niet-schuimende detergenten zijn een goede optie als ze zijn minder drogen reinigingsmiddelen die schuim. Vergeet niet dat als u gebruik maakt van een actueel medicinale zalf, crème of lotion voor acne, gebruik een milde zeep en medicinale. Als u van plan bent te gebruiken een medicinale, is het het beste om uw huid specialist te raadplegen voordat!

Niet overwash:

Naast het wassen van de huid strips uit de natuurlijke oliën en vocht dat. Als u een reinigingsmiddel gebruikt, was je gezicht een keer per dag met het. In de avond, na het verwijderen van je make-up, een paar spatten van water moet voldoende zijn om het vuil van de huid te krijgen. Op deze manier om de huid schoon te houden en het niet maken droger dan het al is.

Beschermt je huid tegen de elementen altijd:

Bent u van plan om te gaan voor een wandeling op een koude winderige? Vergeet niet om uw huid tegen de wind te beschermen. Hoeden en sjaals zijn een must op koude dagen, omdat de huid kan raken uitgeput vocht het al heeft. En denk niet dat het veilig is om te lopen zonder bescherming in een zonnige dag. Je moet dan nog zonnebrandcrème nonacnegenic noncomedogenic of om de huid te beschermen.

Huismiddeltjes die zeker zijn om acne op een droge huid te helpen

Hier zijn enkele van de beste remedies die zijn er zeker om te helpen met acne droge huid zijn:

Gehakte tomaten:

Studies hebben aangetoond dat de zuurgraad in tomaten helpt de huid droog acne. Deze groente is rijk aan vitamine A, C en K, die bekend is te vinden in de meeste over de toonbank acne lotions en crèmes. Slice open een tomaat, en vrij vlekken op het gezicht. Als alternatief kunt u ook verpletteren de tomaat en toe te passen als een kompres en herhaal voor een paar weken om het verschil te zien.

Aardappel:

Vitamine C in aardappelen bijdragen tot de productie van collageen verhogen en voorkomt geneest alsmede schade veroorzaakt door schadelijke zonnestralen. Vitamine B in aardappelen hulp bij de regeneratie vermogen en niacine in dit knolgewas helpt om de huid lichter te maken.

Citroensap:

Wie kent niet de effecten van dit wonder fruit op de huid? Citroen is erg zuur en droogt acne op de plek. Knijp het citroensap op katoen ballen en toe te passen op de probleemgebieden, zal dit heldere huid te helpen.

Knoflook:

Knoflook is lang geassocieerd met de behandeling van de huid. Gemakkelijk aan te schaffen en te onderhouden, is er geen beter alternatief voor knoflook. Knoflook bevat zwavel, calcium, zink en allicine alle bekende anti schimmel en antibiotica bezitten. Plet de teentjes knoflook en een beetje 'van water en de pasta toe te passen op je gezicht. Afwassen na een paar uur.

Komkommer:

Deze groente fungeert als koelmiddel voor de huid en verlicht huidirritatie en andere symptomen. Grind en toegepast als een pasta om de huid te hydrateren en te verwijderen overtollige olie. Houd het hoofd koel als een komkommer!

Je hoeft niet te lijden hebben van acne droge huid; gewoon slim zijn en kies huidverzorgingsproducten en behandelingen die helpen bij de controle van acne en het voorkomen van een droge huid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha