10 eenvoudige oorzaken en remedies voor puistjes op het voorhoofdHet ergste van plaatsen om een ​​puistje krijgen direct na onze bolle wangen is ons gezicht! Mensen met een pony hebben een prachtige manier om ze te verbergen in tegenstelling tot de rest. Maar hoe lang kunnen we verbergen?
Ja. Dit artikel gaat worden uitsluitend van puistjes op het voorhoofd. Hoewel ik zal betrekking hebben op hun algemene oorzaken en remedies voor puistjes, zal ik een beetje 'speciale aandacht' te schenken aan de "oorzaken".

Hoe je puistjes op het voorhoofd te genezen:

Toen ik kleine puistjes op het voorhoofd, ik heb nooit aandacht aan besteed. Ik bleef met mijn normale gezicht wassen en verdwenen in een paar dagen. Dat is alles. Ik heb nog nooit geïnteresseerd in het leren meer over hen geweest en ik heb nooit geweten dat puistjes niet worden geconfronteerd met normale mensen dat als gevolg van de productie van overtollige olie, en hormonale factoren zijn.


Regelmatige verschijning van puistjes gevraagd me om een ​​mini-onderzoek te doen, want ik heb regelmatig puistje op het gezicht in tegenstelling tot andere plaatsen. Voordat we naar het hoofdartikel, wil ik dit aan jullie allemaal laten zien, dat is een kaart-gezicht acne. Deze methode is gebruikt in de oude Chinese geneeskunde praktijk externe afwijkingen in kaart om hun werkelijke oorzaak intern. Ze geloofden dat de externe afwijkingen daadwerkelijk door interne factoren werden geactiveerd en afgebeeld in deze kaart.

Zoals je kunt zien op de foto hierboven, volgens de Chinese geneeskunde wordt het voorhoofd acne gerelateerd aan spijsverteringsstoornissen. Maar er zijn ook andere oorzaken die het voorhoofd acne veroorzaken. Sommigen van hen zijn hieronder vermeld:

Verstopte poriën:

De belangrijkste oorzaak van acne en universeel. Aangezien de voorzijde is in het T-gebied, dat bekend staat om zijn overproductie kwaliteit van de olie, de poriën vaak verstopt raken wat leidt tot acne. Verstopte poriën kan gemakkelijk worden behandeld met een goede routine CTM met een maandelijkse sessie met de stoomboot. Gelieve niet te overdrijven de sessie dampende echter ontspannen of effectief overmatig veel stoom wordt niet aanbevolen voor acne-gevoelige huid.

Roos haar:

Roos haar kan leiden tot acne in het gezicht. Proberen om zich te ontdoen van roos met een goede anti-roos shampoo, zal je acne verdwijnen als bij toverslag.

Vette huid:

Als je een vette huid, de olie heeft de neiging om door te dringen en leiden tot verstopte poriën en acne op het voorhoofd. Zorg ervoor dat u uw haar te wassen om de andere dag een hoofdhuid zonder olie te garanderen.

Bepaalde medicijnen:

Sommige geneesmiddelen, zoals de pil met een neiging tot acne activeren op het voorhoofd bij bepaalde personen. Raadpleeg/query de dokter wanneer het voorschrijven met betrekking tot hormonale problemen.

Spijsverteringsproblemen:

Spijsvertering probleem is waarschijnlijk de belangrijkste oorzaak van acne op het gezicht, als je niet de bovenstaande problemen te hebben. Het moet met een evenwichtige voeding moet worden aangepakt. Drink veel water en zijn groene bladgroenten en fruit in uw dieet. Vermijd gebakken voedsel en proevers kunstmatige en bijna alles dat het geluk van je buik verstoort. Uitoefenen regelmatig helpt ook.

Teveel stress:

Stress is iets dat iets of de andere te dragen tot de meeste van onze ziekten heeft. Sloeg vervolgens om een ​​gezonde levensstijl te hebben. Yoga en meditatie helpt stress grotendeels. Geen tijd voor yoga? Trakteer uzelf op een ontspannende spa voor een vrijlating van stress tijdens het. Hoe hard je werkt, het nemen van een beetje 'tijd' ik 'heeft zeker zijn verdiensten toch?

Getty

Wat haar producten:

Sommige producten voor stileren, zoals haarlak, warmte-beschermer, etc serum neiging heeft tot acne, bij contact met het voorhoofd. Heer met een pony, aandacht.

Naast exfoliërende:

Er is een oud spreekwoord dat zegt: Zuid-Indiase "als overmatig gebruikt, zelfs elixers te zetten in gif." Hoewel scrubben helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en houdt je koel, overdrijven kan irritatie van de huid en acne veroorzaken. Afschilfering is het beste als het meer dan een week gebeurt tweemaal.

Het dragen van helmen en petten:

Als u iemand bent die drijft twee wielen helm dan wordt de meest belangrijke behoefte. En, we zijn niet in staat om onze helmen schoon te maken, zoals make-up kwasten, eens in de twee dagen, etc. om free.Hence vuil te houden, is het altijd raadzaam om het hoofd en gezicht met een schone katoenen doek of dupatta eerst op om een ​​helm te dragen, zodat de voorste kostbare weg van vuil en mogelijke acne out wordt gehouden. Afstand te doen van de helm is zeer gevaarlijk.

Veroorzaakt hormonale en andere genetische factoren:

De laatste en meest moeilijk te behandelen is de hormonale en genetische factoren. Een van mijn vrienden gebruikt om acne te krijgen op het voorhoofd elke keer voor haar periodes. Hoewel deze factoren zijn moeilijk uit te roeien, vooral als je in je tienerjaren of wachten voor een gezin, dat kan zeker worden behandeld met de juiste medicatie.

De beste remedies om de puistjes op het voorhoofd te verminderen:

Hier zijn een aantal geteste remedies die helpen bij het verminderen van acne en puistjes op het gezicht, ongeacht de oorzaak:

Kleimasker met Tea Tree \ lavendelolie:

Maak een kleimasker dun met water. Voeg tea tree olie of lavendelolie op een duw, en het masker toe te passen op het voorhoofd. Laat het masker 's nachts en spoel als je wakker wordt. Vergeet niet om een ​​handdoek te gooien op het kussen voor het slapen gaan! Deze eenvoudige masker kan puistjes meer beestachtige in één dag te vechten, en achter de huid fris en zacht dat zal win je complimenten.

Appelcider azijn:

Als je je handen kunt krijgen op een fles appelazijn, je hebt de perfecte remedie kreeg voor puistjes op het hoofd hoofdhuid. Noodzaak dep een beetje 'van azijn cider, een of twee keer per dag naar het getroffen gebied. Dit werkt het beste op een enkel puistje beestachtige of onvolkomenheden. Vergeet niet dat het beter is de appelazijn niet te wassen, tenzij je echt het gevoel dat je zou moeten.

Citroensap:

Dep een paar druppels citroensap op de puistjes en laat het de hele nacht. Dit is geen verrassing voor velen! Een van de meest voorkomende behandelingen puistje beproefd is de goede oude citroen. Het is het beste om citroen op puistjes 's nachts te gebruiken, en te voorkomen dat het uitgaan in de zon, als je moet gebruiken tijdens de dag. Citroensap maakt de huid gevoelig en kunnen veel meer gebreken of schade door de zon veroorzaken.

Mosterd poeder met honing:

Slather beetje 'mosterd poeder gemengd met honing op de puistjes. Mosterd bevat salicylzuur dat een natuurlijk actieve ingrediënt in de meeste over-the-counter puistje. Hoewel je de mosterd kan gebruiken in de fles, is het het beste om uw pakket mosterd maken, slijpen samen mosterd en honing. Laat dit pakket op puistjes gedurende 15 minuten en wassen. Mosterd is ook rijk aan vitamine C, zink en omega 3 en 6 vetzuren die zeker zal uw huid gloeien!

Tomaat Mask:

Je houdt om tomaten in uw salade te eten? Als jij iemand bent die kan sterven voor een schijfje tomaat met een maaltijd, zou u blij zijn te weten dat de maskers tomaat kan acne en acne littekens te bestrijden. Hoe leuk is dat? Als je op een ochtend wakker met een slechte uitslag of twee te zien en hebben een tomaat op de hand, gewoon knippen en wrijf het op je gezicht, twee keer per dag. Rijk aan antioxidanten tomatensap op wonderbaarlijke wijze genezen acne. Houd in gedachten dat overmatig gebruik droog kan veroorzaken, dan verdunnen het sap, als je wilt om meer dan twee keer per dag te gebruiken.

Bad met essentiële oliën:

Wie houdt er niet van om te ontspannen in een bad van olie van lavendel? Etherische oliën zoals lavendel olie kan omgaan met acne, waardoor de huid fris en verjongd. Dep een beetje 'olie op puistjes, en zal langzaam afnemen.

Eieren:

Hoewel dit niet een van mijn favorieten, dit huis remedie is nog steeds mijn officiële aanbeveling. Eieren! U hoort het goed! Niet komen opdagen je neus op deze! Zo walgelijk het ook mag klinken, de geur en het gevoel op de huid, kunnen de eieren daadwerkelijk helpen verlichten van de symptomen van acne. Na het doen van een lekker omelet voor het ontbijt, gaan hand in de schaal van de eieren en het verzamelen van een aantal van de dingen die kleverige witte, en schar op het voorhoofd. Laat dit zo lang als je wilt of je kan verdragen!

Ps: alle hier genoemde maatregelen moeten niet worden vervangen voor professioneel medisch advies.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha