10 eenvoudige oefeningen te doen tijdens de zwangerschap voor de normale bevallingHet enige waar je aan denkt als je zwanger bent de gezondheid van uw baby en een wens voor een normale bevalling. De juiste voeding voor u en uw kind is iets dat ons allemaal we controleren, maar hoe zit het met de juiste oefeningen. Volg de juiste oefening regime tijdens de zwangerschap voor de normale bevalling kan garanderen dat er geen complicaties en je kunt zelfs een sectie ceserean voorkomen. Dit is de reden waarom tijdens de zwangerschap, is het belangrijk om een ​​aantal oefeningen doen om ervoor te zorgen dat je een normale bevalling zonder complicaties.

Oefening tijdens de zwangerschap voor de normale bevalling Video

Hier zijn de 10 beste oefeningen tijdens de zwangerschap voor de normale bevalling.


heupen opening:

Boven de url blijkt een effectieve manier om de heupen te openen om u te helpen een normale bevalling. Dit omvat het uitvoeren van een diepe squats die helpt om de energie vrij uit het bassin. Neem dan vijf keer diep adem toen de squat opleveren. Herhaal dit minstens 2-3 keer. Het is belangrijk op te merken dat deze operatie niet moet worden uitgevoerd na voltooien 36 weken zwangerschap.

Bekken Stretching:

Bekken eigenschappen zijn zeer effectief normale bevalling te induceren. Het moet worden uitgevoerd op een bal, kussen of stoel. Houd je voeten aan de grond genageld, strek je benen en houd uw rug recht. Dit zal dan leiden tot rekken en bewegen van het bekken naar voren en naar achteren. Dit kan herhaald worden voor een maximum van ten minste 20 keer, afhankelijk van uw niveau van comfort.

Yoga:

Yoga is de remedie voor elke fysieke beweging die we doen. Helpt ontwikkelen flexibiliteit en helpt om het lichaam de weerstandsvermogen nodig hadden zonder de lasten te dragen. Yoga tot nu is beter als een normale zwangerschap. Boven de video zet samen een paar beste passende maatregelen voor een zwangere vrouw aan yoga veilig oefenen.

Neerwaartse hond:

De positie van de neerwaartse hond is het beter om de macht om de bovenbeenspieren te ondersteunen tijdens de zwangerschap geven. Tijdens de bevalling, de dijen zijn in de behoefte van een goede afdichting vermogen, en deze oefening helpt met het zelfde. De oefening vereist dat u uw benen uit te breiden en buig alle vier, het verhogen van de heup in de lucht. Houd die positie met een lichte druk op de spieren van de dij en loslaten.

Aquatic Zwangerschap Oefening:

Water lichter het gewicht, dat is waarom het goed is voor het uitvoeren van oefeningen. Een zwangere vrouw heeft om gebruik te maken van een vlotter te maken, terwijl het in het water, omdat dit zal helpen om je evenwicht te bewaren. Rekt zich uit en lunges gedaan in het water om te helpen kalmeren spieren en voorkomen dat de pijn van de arbeid acute.

Bekkenkanteling of Angry Cat:

Een bekkenkanteling helpt om te voorkomen dat de pijn van een zwangere vrouw gaat door tijdens de arbeid en bevalling. Om een ​​normale bevalling terug hebben behoefte aan een goed bedrag van de steun, dan is een bekkenkanteling als je klaar bent op handen en voeten kunnen de rugspieren te versterken. Eenmaal op handen en voeten, zuigen de buikspieren en trek je billen in lijn met de maag en vervolgens los.

Squat:

Squat tijdens de zwangerschap zijn een goede manier om je bekkenbodemspieren te geven wat speling en krimp die helpt om de pijn van de bevalling te verlagen. Het nemen van de positie van het kabinet met de steun van een sportschool bal of steun, geeft de dijen en het bekkengebied een goede druk om u te blokkeren voor de dag D.

Schoenmaker Pose:

Schoenmaker Pose of maat pose geeft uw bekkengebied een goede stretch. Tijdens de bevalling, het bekkengebied ondergaat spanning zo zwaar als de output flexibel moet zijn, zodat deze oefening helpt om flexibiliteit en kracht van de weerstand op te bouwen. Een woord van advies - doe deze oefening met een kussen onder je rug en dijen.

Wandelen:

Wandelen is de beste remedie om overtollig gewicht te verliezen. Het vet ophoopt in vele gebieden van het lichaam tijdens de zwangerschap vanwege minder lichamelijke vermoeidheid. Wandelen in het huis of in het park helpt om flexibiliteit te creëren en vermijdt ook het verkrijgen van vet in vreemde plaatsen.

Diep ademhalen:

Diepe ademhalingsoefeningen helpen een hoop tijdens de zwangerschap, omdat ze helpen je oefenen voor het stadium van levering. Ze helpen ook bij de juiste ademhaling voor zowel moeder als baby.

Voordat u begint met het uitvoeren van deze oefeningen, is het het beste als u het advies van uw arts te vragen. Besteed aandacht tijdens de beoefening van deze oefeningen. Heb een veilige zwangerschap!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha