10 eenvoudige oefeningen die resultaten FABELACHTIGE produceren10 eenvoudige oefeningen die resultaten FABELACHTIGE produceren

U kunt workouts veel te ingewikkeld te maken en als je dat doet, kan het uitwerken helemaal ontmoedigen. Als u eenvoudig te houden de oefeningen, kunnen ze nog steeds super effectief zijn en kunnen ze meer of minder overal te maken. Als u op zoek bent naar fitness resultaten sneller te krijgen, zonder een handleiding te lezen, ga terug naar de basis met deze tien eenvoudige oefeningen die fantastische resultaten opleveren.

1. Push up

De nederige push-up is de beste oefening is om het bovenlichaam toon en kracht op te bouwen in zijn armen. Houd je rug recht, hoewel, of u kunt uw tijd verspillen, en streven naar ongeveer 5-10 herhalingen per keer.


2. Zit

Voor je buikspieren en de kern, sit-ups zijn een andere eenvoudige oefening waarschijnlijk geleerd op school. Ga op je rug liggen met je knieën gebogen en je voeten plat op de grond, dan hef je lichaam, knabbelen op, totdat u in een zittende positie. Dit is een beetje 'moeilijk, als je niet hebben uitgeoefend voor een tijdje', niet proberen, en zien hoe je krijgt.

3. Squat

Een andere zeer eenvoudige oefening, maar effectief is het kraakpand. Kraakpanden zal je benen toon en spieren op te bouwen, en verbazingwekkende resultaten kunnen worden bereikt door het bouwen van kraakpanden in je dagelijkse routine. Ze zijn ook een geweldige manier om je evenwicht en houding te verbeteren.

4. jumping jacks

Je weet hoe dit te doen, gewoon staan ​​met je voeten bij elkaar, spring dan in en maak een ster met zijn armen en benen. Knikken en een grote cardio training, en de spieren van de benen te doen.

5. Lunges

Lunges zijn ander been toning heel eenvoudige oefening die zal helpen geef uw benen die gebeeldhouwd kijken en krijg je hartslag ook. Net als al onze eenvoudige oefeningen, herhalen zo vaak als je kunt, totdat u begint om de spanning te voelen en gaandeweg het nummer wordt op elke sessie.

6. Chin up

Kin ups zijn geweldig voor de bovenrug en armen. Nogmaals, kin ups heel moeilijk om te doen, dus probeer een paar en dan werken tot meer als het bouwen van uw kracht. Gebruik de achterbakse grip zo goed, dit is wat maakt het een kin, in plaats van de meer moeilijk, bovenhandse grip, trekken.

7. Camel eigenschappen kat

Deze eenvoudige oefening is de perfecte manier om je lichaam en spieren te strekken na een lange tijd zitten, en als onderdeel van uw normale workout routine. Knielen op handen en voeten en dan boog je rug omhoog, om te kijken als een kameel en dan verhogen en verlagen het hoofd, overkoepelende zijn rug als de kat positie.

8. Tabel

Het toevoegen van de tabel voor de opleiding zal u toelaten om je buikspieren snel toon, evenals het werk op de rug en schouders. Als je zakken naar beneden, houd je buikspieren geleerd voor het maximale effect.

9. been liften

Lijsten benen zijn helmknop een van de oefeningen van de all time klassieker die je thuis kunt doen. Geef je beenspieren en je hart een training en je kunt op elk gewenst moment, zelfs tijdens het lezen van een tijdschrift.

10. Burpee

Een van de beste, thuis, cardiovasculaire oefening, de Burpee, gauw het hart racen. Starten vanuit een staande positie en dan snel gedrongen. Plaats je handen op de grond en schopte zijn benen in push-up positie. Trek je benen weer onder hem weer, springen en herhaal.

Wat is uw favoriete oefeningen die goede resultaten?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha