10 eenvoudige manieren om mensen zoals jij10 eenvoudige manieren om mensen zoals jij

Je kunt natuurlijk niet dwingen iemand om je wilt, maar er zijn dingen die je kunt doen om een ​​aardiger persoon. Er kunnen dingen die je doet, dat maakt mensen aarzelen om haar te benaderen en probeer je vriendschap zo, lees dan verder en vind tien eenvoudige manieren dat meer mensen zal maken zoals jij.

1. Wees niet te verlegen om te praten

Probeer om vrijer te praten met mensen en niet bang zijn om een ​​mening te geven. Als je te verlegen en introvert dan zullen mensen niet in staat zijn om u te leren kennen en kan zelfs denken dat je niet geïnteresseerd bent in vriendschap.


2. Vaststelling van een open lichaamstaal

U kunt ook mensen afschrikken met lichaamstaal, dus probeer en kijk meer open. Ga nooit schieten met de armen gekruist, want dit zal je ongenaakbaar verschijnen. In plaats daarvan kiezen voor een meer ontspannen houding, armen losjes vastgehouden aan uw zijde.

3. Doe niet alsof alles te weten

Niemand houdt van een know-it-all, zo bereid om te leren van anderen en zoeken hun hulp wanneer u het nodig hebt. Mensen daadwerkelijk doen en hoe om anderen te helpen, toegeven je het nodig hebt, zul je meer aantrekkelijk voor mensen om je heen te maken.

4. Verlicht je stemming

Zet opzij uw zorgen en verlichten een beetje '. Wilt u meer mensen zoals jij, dan kun je niet spreken over kommer en kwel de hele tijd. Mensen hebben genoeg problemen van hun eigen, zonder komt naar je toe om meer te horen!

5. geïnteresseerd in andere mensen

Een ander stuk van de aardige mensen is dat ze tonen een echte interesse in anderen. Luister goed naar wat anderen te zeggen hebben en neem een ​​belang door vragen te stellen. We hebben allemaal warm voor iemand die oprecht geïnteresseerd in ons lijkt.

6. Smile!

Knipperende die parelwitte tanden direct verzacht uw functies en maak je er meer vriendelijk. Zorg ervoor dat het lijkt echt, maar, omdat een glimlach waanzinnig iedereen die je tegenkomt zal niet het gewenste effect te hebben!

7. Doe jezelf niet te serieus te nemen

Heeft aanstoot niet te nemen op grappen gemaakt naar u toe en jezelf niet te serieus te nemen. Mensen voelen zich meer ontspannen met mensen die weten hoe om te lachen om zichzelf en zal veel meer open voor vriendschap met u.

8. Niet roddelen

We allemaal graag een beetje 'van roddelen met een goede vriend, maar zorg ervoor dat je niet gebruikt roddel als de steunpilaar van uw elk gesprek. Als je een reputatie als een roddel, dan zullen de mensen van je weg te trekken, omdat ze op hun hoede voor wat je anderen over hen kan vertellen zal worden.

9. Geef je vrije tijd

Wees bereid om je tijd te geven aan anderen, met absoluut geen voorwaarden. Bieden om mensen te helpen en volg dit aanbod met een aantal echte actie en je zal binnenkort het maken van nieuwe vrienden.

10. Wees jezelf

En tenslotte, gewoon ontspannen en jezelf zijn, want als je probeert op een show te zetten, zullen de mensen dwars door je heen te zien. We hebben allemaal gehoord van de persoon met de nep lach luid of iemand gezien waaruit blijkt nep verrassing of schok, en het lijkt erop dat wat het is - vals. Dus, ontspannen, lachen en jezelf te zijn en je zult op uw manier om meer sympathie te worden.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha