10 eenvoudige manieren om je leven en je hart HAPPY vereenvoudigen10 eenvoudige manieren om je leven en je hart HAPPY vereenvoudigen

Oh, om de eenvoudige leven! Veel van onze passie voor een eenvoudiger leven, en toch zo weinigen van ons iets doen. In plaats daarvan, stapelen we op de druk en werken we onszelf in een spin, in een poging om de onmogelijk lange lijst van dingen die we ons hebben gesteld en die vertrekken geen tijd om de eenvoudige genoegens van het leven te doen. Het moderne leven is ingewikkeld, we moeten gewoon om het te doen op die manier, zo lezen we deze tien eenvoudige manieren om het leven gemakkelijker te maken en je zult veel meer vreugde in je hart ook:

1. Niet kopen wat je niet kunt veroorloven

Een van de grootste oorzaken van stress en complicaties in ons leven is onze financiën. Dag na dag worden we verleid door reclame voor goedkoop krediet of vrij, en we voelen zich aangetrokken tot dingen kunnen we ons niet veroorloven te kopen. U kan uw leven een hel van een stuk makkelijker voor het besparen van geld voor de dingen die je wilt, in plaats van te gaan voor de optie 'nu kopen later betalen' te maken.


2. De-rommel uw huis en maken het een aangename plek om te zijn

Houd uw huis op orde en de dingen terug waar ze vandaan komen zal uw leven een stuk makkelijker maken. Het aanbrengen van een beetje 'van de organisatie van het leven thuis en houden dingen om te stoppen met de dingen te verliezen en te voorkomen dat om dingen te doen op het laatste moment.

3. Slim uw verplichtingen

Controleer uw dagelijkse schema en vragen zich af wat er echt moet gebeuren. Prioriteren taken en maak je geen zorgen als sommige van de minder belangrijke worden niet uitgevoerd. Een ding dat altijd moet worden op uw lijst is altijd een beetje 'van de tijd voor uzelf en uw dierbaren, dus als het er niet is, moeten we iets anders te breken en zorg ervoor dat het is.

4. Vraag jezelf redelijke doelen

Het leven is een continu work in progress, dus niet verwachten dat alles te doen vandaag. Leren accepteren dat als iets niet vandaag gedaan kan worden, dan kun je niet doen, en laat anderen je duwen om dingen te doen. Zorg ervoor dat niet beloven dat het onmogelijk is, om zichzelf of andere mensen, en het leven zal veel gemakkelijker.

5. Focus op resultaten

Bezig voorziet niet in een bevredigende dag, maar het zal iets recht te zetten. Neem een ​​goede blik op de banen die moeten doen en vraag jezelf af of ze echt nodig en wat zal worden bereikt door hen. Als u reinigt altijd de auto op vrijdag, als hij het nodig heeft of niet, waarom heb je altijd je auto schoon te maken op vrijdag?

6. Stop zorgen te maken over dingen die je niet kunt veranderen

Doe iets over de dingen die je kunt controleren en geen zorgen over degenen die dat niet kunnen. Soms zijn de dingen zo slecht dat je iets kunt doen, dus als je je gedachten richten op de dingen die je kunt veranderen, zul je veel gelukkiger zijn.

7. Stop streven naar perfectie

Het leven is niet perfect, we zijn niet perfect en de dingen die we niet hoeven te perfect ofwel. Denk na over hoe je een onderzoek zal doen. Het is beter om een ​​examen met een graad B of beter om helemaal niet meer gaan, omdat je te lang doorgebracht op de eerste vraag, in een poging om het te perfectioneren?

8. Ga op tijd naar bed en limieten voor het werk, rust en spelen

Je bent een volwassene, zodat u kunt lezen wanneer u maar wilt, toch? Verkeerd! Blijf op de halve nacht te voltooien een project zal gewoon moe om de projecten die je op voor morgen te voltooien doen. Je zal niet in staat zijn om deze andere projecten in de meest effectieve uitgevoerd te krijgen, dus wat denk je? Je moet morgen te laat werken. Limieten voor werk, rust en spelen en blijf leven simpel.

9. Wees niet bang om te stoppen

Alle grote motiverende sprekers zal u vertellen dat winnaars nooit stoppen, maar het betekent dat alle winnaars zijn gelukkig? Als er iets in je leven dat is waardoor je te veel stress en maakt ongelukkig, dan wat is het punt? Hand in hand en zeggen: 'Ik kan het niet doen', kan het een teken van kracht zijn, bonzen je hoofd tegen een bakstenen muur tevergeefs is het teken van zwakte.

10. Doe dingen die je liefde

Als je iets wat je genieten doet, dan wat is het gemakkelijk. Probeer het toepassen van dat alles wat je doet, met inbegrip van uw werk en andere dingen die het nemen van uw tijd. Heeft een baan die je haat het niet doen, omdat de prijs goed is of iemand die je verwacht om het te doen, doe dingen die je gelukkig maken, dan is het leven gemakkelijk zal zijn.

Heeft u nog andere suggesties over hoe je je leven gemakkelijker en uw hart gelukkiger maken?

Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  3   2
Oktober 17, 2015 | 12:06:23 | later 2 uur

Hartelijk dank voor het delen van deze tips! Ze zijn echt behulpzaam! Een mooie dag verder xx felishmichelle.blogspot.com

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha