10 eenvoudige manieren om gewicht te verliezen10 eenvoudige manieren om gewicht te verliezen

1) Wandelen voor 40 minuten per dag.

Wandelen lijkt niet moeilijk te zijn en kunnen worden opgenomen in je dagelijkse leven heel gemakkelijk, al was het maar in plaats van te springen in de auto, lopen paar extra mijl. Waarom 40 minuten en niet 25 minuten? Nou, onderzoek toont aan dat de oefening of lopen na 30 minuten kan niet alleen voorkomen dat gewichtstoename, maar ook helpen vet te verbranden en dus helpen gewicht te verliezen. Deze belangrijke verandering in ons dagelijks leven kunnen leiden tot extra verlies van £ 30 per jaar, zonder zelfs de manier waarop je momenteel eet veranderen.

2) Het eten van 6 maaltijden per dag in plaats van drie grote maaltijden stamgasten

, Op deze manier voel je je minder honger en zal je metabolisme, wat zal resulteren in "eenvoudige en natuurlijke" gewichtsverlies te stimuleren. Studies tonen aan dat als je begint te eten op deze manier, zal niet alleen je maag zal kleiner worden, zodat je tevreden zijn met minder voedsel, maar je lichaam zal minder insuline, dat houdt de bloedsuikerspiegel stabiel loslaten en je minder voelt honger.


3) Verminder de hoeveelheid calorierijke voedingsmiddelen

... En ik praat niet om jezelf te beroven van uw favoriete chips, chocolade of snoep, waarom volledig ontnemen jezelf van de dingen die je echt graag eist sterke wil en kan leiden tot een "emotioneel eten of opstandig." Mijn punt hier is dat je nodig hebt om "behandelen" uzelf van tijd tot tijd; maar als je een beetje 'ijs, bijvoorbeeld, zet een eetlepel in de kom van vers fruit, of als u van kaas, voeg een beetje' van het in de volledige plaat van salade en verse groenten. Als deze hebben we de balans van de voedsel dat je eet en je erachter dat ze zullen zeggen "dank u".

4) Vermijd suikerhoudende dranken.

Maak uw primaire water te drinken gedurende de dag. Niet alleen frisdrank worden geladen met suiker en calorieën, maar ook, hoeft frisdranken niet een gevoel van volheid, die "oorzaak" honger in plaats daarvan leiden. Is het goed om een ​​kopje koffie of vers sap in de ochtend te drinken, maar dan voor de rest van de dag - focus op het water. Er zijn niet genoeg woorden dat kan beschrijven hoe geweldig het water is om je lichaam en hoe goed het kan brengen aan uw systeem.

5) Poets je tanden na de maaltijd

, Of als je eet 6 maaltijden per dag, borstel tanden 3 keer per dag, vooral na het eten; dit zal een "signaal" naar je lichaam en de hersenen duidelijk dat de tijd om te eten is voorbij en verse munt stuurde mond zal voorkomen dat u uit te gaan in de keuken en krijgt een andere "bite".

6) Een van de eenvoudige manieren om gewicht te verliezen is - maken er een gewoonte van om te kleden leuk, vooral als je uit eten gaan met vrienden of familie

; op deze manier zul je veel complimenten krijgen en zal in uw zoektocht worden aangemoedigd om beter in vorm. Losse kleding kunt u in gevaarlijke plaats van vergetelheid over wat en hoeveel je eet.

7) Gezonde snacks.

Ontdek enkele gezonde snacks die je het beste bevalt en bewaar ze in je tas in het geval je honger krijgt. In feite is de vruchten zijn de beste snacks voor degenen die willen om gezond te eten en worden in grote vorm. Bijvoorbeeld, goede hapjes en gezonde voeding om gewicht te verliezen snel zijn: aardbeien, kersen, bosbessen, frambozen, bramen, appels, peren, druiven, abrikozen, perziken, vijgen ... ze zijn rijk aan vitaminen en antioxidanten.
Bananen, gedroogd fruit en noten zijn ook voedingswaarde dichte en vulling. Al deze gezonde snacks zijn een vermogen huis van energie en kan erg handig zijn als je op reis bent. Ik vergat te yoghurt weinig vet, die ook zeer gezonde snack te noemen, omdat calcium in voedingsmiddelen met een laag vetgehalte dagboek verhoogt de afbraak van vet in het lichaam.

8) Eet de meeste van uw calorieën voor de middag

Waarom hebben de hele dag voor u om ze te verbranden. Bovendien hebben studies aangetoond dat als je eet gezond ontbijt "goed" - zal minder honger en eet minder eten in de avond.

9) Serveer je minder eten en je minder eet, zo simpel is het!

Verminder de grootte van de porties en bestel kleinere versies van voedsel, terwijl uit eten. Als u een broodje bestelt - krijgen een kleinere, hetzelfde geldt voor kleine popcorn, een kleine salade en een kleine milkshake. Studies hebben aangetoond dat we de neiging om te eten wat voor ons ligt, ook al hebben we kunnen gevuld worden met minder. De meeste mensen, in feite, eet veel splinter hun lichaam nodig. Dus, als je begint om bewust controle over de grootte en de "voor te bereiden" ons delen, kunnen we eenvoudig en snel gewicht te verliezen moeiteloos. U kunt ook het formaat van uw borden, glazen en kopjes, zodat minder voedsel en vloeistoffen de pot zal treden en, als gevolg daarvan, minder eet je.

10) eet altijd langzaam.

Grote Franse eetcultuur - een gewoonte van het eten langzaam, geniet van elke hap, praat met je partner en nippen water of wijn tijdens het eten, de resultaten in het feit dat de Fransen zijn in het algemeen, altijd in grote vorm en zijn zeer zelden overgewicht. Want terwijl je eet de hersenen ontvangt signalen van volheid in slechts ongeveer 20 minuten, omdat u uw maaltijd begonnen.

Ik hoop dat je nuttig gevonden en dat je kunt een aantal van deze eenvoudige manieren om gewicht te verliezen in uw dagelijks leven te implementeren. Aarzel dan niet om uw suggesties over hoe om gewicht te verliezen snel en gemakkelijk in het commentaar sectie te delen.

Blijf mooi en van jezelf houdt!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  4   0
Juni- 28, 2015 | 00:43:59 | later 7 uur

Deze gewichtsverlies tips 10 zijn heel eenvoudig en makkelijk aan te brengen. Ik ben geïnteresseerd in mijn gewichtsverlies snel en zijn ook op zoek naar gemakkelijk gewichtsverlies programma's en de bronnen en uw punten zijn echt geweldig en het is zo nuttig voor mij.

  5   1
Juni- 28, 2015 | 02:27:59 | later 9 uur

Magazine ongelooflijk!

  5   1
Juni- 28, 2015 | 10:50:07 | later 17 uur

Liefde om uw site te lezen!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha