10 eenvoudige manieren om calorieën te verbranden ALL DAY10 eenvoudige manieren om calorieën te verbranden ALL DAY

De enige manier om serieus gewicht te verliezen is om een ​​gezonde voeding te eten en vasthouden aan een training regime, maar hoe zit het met mensen die niet graag sportscholen, of mensen die gewoon te druk om uren per dag te werken? Als u wilt om overtollige calorieën te verbranden zonder te breken in een grote zweet, zijn er manieren die je kunt afvallen zonder time-out van de dag, of nooit een voet in een sportschool. Meer fysieke activiteit toe te voegen in je dagelijkse routine is de makkelijkste manier om calorieën te verbranden, dus volg deze tien eenvoudige tips en zal binnenkort worden het verbranden van calorieën de hele dag.

1. Houd uw huis koel

Een manier om calorieën te verbranden zonder zelfs een vinger, is de thermostaat van de verwarming lager thuis, of zet de airco zo vaak. Wanneer het lichaam koud is, gebruikt energie en calorieën te proberen warm houden. Dus, heel eenvoudig, hoe kouder u zich thuis voelt, hoe meer calorieën je verbrandt.


2. Loop meer

Is weer een van de eenvoudige manieren om calorieën te verbranden om meer alleen te lopen. Hoeveel keer per dag heb je de makkelijke uitweg nemen, wanneer je calorieën te verbranden kon alleen door het nemen van een paar stappen in plaats daarvan? Geen behoefte om te gaan op een wandeling 20 mijl naar wat energie te verbranden, maar parkeer de auto over de deur, neem de trap in plaats van de lift en een korte wandeling tijdens de lunch. Voeg al deze extra stappen zouden zijn en u zult waarschijnlijk merken dat je dertig minuten van gemakkelijke oefening zou kunnen doen, zonder zelfs te realiseren.

3. Verberg de afstandsbediening

Het zou echt zo verschrikkelijk als je moest opstaan ​​om het kanaal op de TV te veranderen? Hier is een andere eenvoudige manieren om calorieën te verbranden: de afstandsbediening voor de tv te verbergen, of verwijder de batterijen, en dan moet je aan en uit meerdere keren krijgen elke avond om van kanaal te veranderen. Het zou bijna het equivalent van het maken van een paar sit-ups elke nacht.

4. Jump start uw stofwisseling in de ochtend

Als je begint in de ochtend met je stofwisseling verhoogd, zal het blijven draaien op een hoger tarief voor de rest van de dag. Het enige wat je hoeft te doen is om wakker tien of vijftien minuten voor, zodat je kunt krijgen een aantal cardio-oefeningen lichtgewicht. Niets te vermoeiend, maar een paar jumping jacks en gedrongen, en zal je wakker voor de dag en houden u de hele dag meer calorieën te verbranden.

5. Blijf van de bank af

Dit is een geweldige manier om calorieën te verbranden, vooral als u ons advies in te winnen op de afstandsbediening. Niet lag op de bank in de avond, zittend op de vloer in plaats. Dan zal je lichaam twee keer zo hard werken om op te staan ​​en weer naar beneden en zal een paar extra calorieën te verbranden voor u.

6. Eet minder, maar vaker

Het proces van de vertering van voedsel maakt uw lichaam gebruik van energie, zodat een van de eenvoudige manieren om calorieën te verbranden en het verhogen van uw stofwisseling is om kleinere maaltijden te eten, maar eet vaker. Je metabolisme zal draaien op een constante snelheid als je regelmatig eet en veel beter zal zijn voor u om een ​​grote maaltijd te eten aan het eind van de dag en ga dan meteen naar bed.

7. lopen en praten tegelijk

Er zijn veel eenvoudige manieren om calorieën te verbranden en hier is nog een van hen als je op het werk of thuis, maak er een gewoonte om op te staan ​​wanneer je met iemand aan de telefoon praten. Als u uw telefoon gebruikt of u een draadloze telefoon, dan lopen op en neer tijdens het praten, en niet gewoon zitten nog steeds. Een van de belangrijkste redenen dat obesitas wordt steeds een groot probleem is dat we allemaal nog zitten te lang in één dag. Hoe meer je je lichaam beweegt, hoe meer calorieën je verbrandt. Het is echt zo simpel als dat.

8. Eet pittig eten

Dit is geweldig nieuws voor de liefhebbers van de curry gerechten en chili, omdat het eten van kruidig ​​voedsel is een andere manier om je stofwisseling te verhogen en branden extra calorieën. Het eten warm en kruidig ​​verwarmt je kern lichaam en maakt het hart sneller kloppen, die een beetje 'van de energie die is opgeslagen in je lichaam wordt gebruikt.

9. kauwgom kauwen

Kauwgom is een geweldige manier om je eetlust te beteugelen, dus dat zal u helpen minder gedurende de dag te eten. Het is ook het geven van een verrassende hoeveelheid calorieën die je te veel oefening verbranden. Een studie uitgevoerd door de Universiteit van Rhode Island bleek dat kauwgom verbrand tot acht procent meer calorieën per dag dan niet-gum kauwers.

10. Keep on the move

Niet stil zitten te lang, of je zal de productiviteit verlagen en kan je op gewicht. Nog een van de eenvoudige manieren om calorieën te verbranden is om nu krijgen elke en gewoon rond te lopen voor een tijdje ', strek je armen en benen en misschien in sommige oefening terwijl je onderweg bent. Als het niet mogelijk verkrijgen tot een bepaalde tijd, vervolgens geschud! Zelfs gewoon het bewegen van je benen om onder uw bureau zal gebruiken wat calorieën en je bloed blijven circuleren.

Kent u andere eenvoudige manieren om calorieën verbranden de hele dag?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha