10 eenvoudige en natuurlijke manieren om schildklier-geïnduceerde haaruitval tegen te gaanHaaruitval is heel vaak voor bij vrouwen. Terwijl mannen in gelijke mate worden beïnvloed door haaruitval, vrouwen delen een emotionele relatie met hun haar en hebben de neiging om te broeden over het verlies. Het verliezen van haar is als het verliezen van een deel van hun lichaam! De meeste vrouwen immers vaak haar aantrekkelijk als een maatstaf voor de algehele schoonheid gebruiken.

Een van de belangrijkste oorzaken van haarverlies bij vrouwen schildklierdysfunctie. Hoewel er enige maatregelen die symptomatische verlichting van haaruitval te bieden, de beste manier om een ​​einde te maken aan deze verontrustende fenomeen is aan de schildklier terug naar zijn natuurlijke vorm te brengen.


Laten we eens kijken naar wat leidt tot haaruitval bij mensen met problemen met de schildklier en hoe u kunt dit probleem te beheren.

Wat is de relatie tussen de schildklier onbalans en haaruitval?

Zowel hyperthyreoïdie en hypothyreoïdie trekker haaruitval. Dit verlies wordt gekenmerkt door het verlies van de hoofdhuid en is niet beperkt tot een enkel gebied. Je zou kunnen noemen dunner wordend haar eigenlijk. Dit probleem in de meeste gevallen kan worden verwijderd zodra de persoon lijdt een corrigerende therapie voor de schildklier. Haar begint te groeien, maar langzaam. Maar, het is zeer zeldzaam om de oorspronkelijke kwaliteit en de kwantiteit van haar terug als een schildklier defect zelden herstelt volledig.

De aanwezigheid van een hyperactieve en hypo actieve schildklier maakt weg voor het ontstaan ​​van auto-immuunziekten van de schildklier, en alopecia areata is zo'n toestand. Unlike hypo- of hyper schildklier geïnduceerde haaruitval, bij alopecia areata, het verlies beperkt tot een bepaald gebied, vaak een cirkelvormige pleister. Dit is een overgangsfase, en niet erger worden. Echter, het kan een van de redenen kaalheid onverwacht.

Mensen met schildklier voorwaarden defect zijn normaal hormonale onevenwichtigheden, die op zijn beurt de weg opent voor het verlies van ongewenst haar onderwerp. Terwijl schildklierhormoon is de belangrijkste reden defect schildklier, zijn er gevallen haar verliezen vanwege de ongelijke niveau van testosteron en oestrogenen in het lichaam. Dus zorg ervoor dat je de echte reden achter haar verlies te controleren voordat het starten van een behandeling voor de conditie van hyper- of hypo schildklier.

Hoe om te vechten haaruitval schildklier Triggered?

De eerste noodzakelijke stap is om de onderliggende oorzaak achter haarverlies identificeren. Meer dan eens, zou je de hulp van steroïden nodig om de hormonale omstandigheden recht te zetten. Echter, samen met deze, wilt u misschien een aantal natuurlijke behandelingen te proberen. U kunt gebruik maken van verschillende kruiden en voedingssupplementen, verander je dieet, en doe wat oefeningen om haaruitval te beheren.

Natuurlijke manieren om-Schildklier geïnduceerde haaruitval te bestrijden:

Laten we eens kijken door een aantal van de natuurlijke remedies voor haaruitval veroorzaakt door de schildklier voorwaarden te beheren:

Vitamine C:

Vitamine C, indien regelmatig ingenomen, pept de kracht van de immuniteit van uw lichaam. Het is een bekend antioxidant die vrije radicalen die haarverlies veroorzaken bestrijdt. Drink een glas citroensap op een lege maag elke dag of slechts 2 theelepels puur sap van de Indiase kruisbes verdund in 2 eetlepels water en op smaak gebracht met 1 theelepel honing zal ook helpen. Mijn keuze zou een guave dagelijks, omdat het meer vitamine C dan citrusvruchten bevat.

Vitamine E:

Vitamine E is gunstig voor het haar. Bestrijdt haaruitval en zelfs bevordert de groei. Hier krijg je een recept voor vitamine E supplementen en beginnen popping een pil per dag om haaruitval te behandelen.

Verbeter uw eiwitinname:

Geef je eiwitinname een impuls aan de schildklier problemen te bestrijden. Studies suggereren dat een hoger niveau van eiwit kan u helpen uw schildklier storingen effectief te beheren. Bestaat uit eieren, peulvruchten, noten, kwark, en zelfs quinoa eiwit in uw dieet.

Teunisbloemolie:

Studies suggereren dat deze essentiële olie is nuttig voor mensen die lijden aan haaruitval veroorzaakt door elk type van de schildklier aandoening.

Avena:

Haver is een rijke bron van oplosbare vezels, vitamine B, evenals de aminozuren diverse - die goed zijn voor de schildklier. Een gezonde gehalte aan vitaminen en aminozuren in het lichaam betekent minder haaruitval.

Shun uw gluten:

Er is kans dat je uit de buurt van gluten blijven misschien een paar goede te doen. Studies suggereren dat mensen met haaruitval veroorzaakt schildklier opluchting kan vinden na het vermijden van gluten uit hun dieet voor een periode van 1 jaar.

Onder meer essentiële vetzuren in uw dieet:

Kiezen voor voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 vetzuren, zoals vis, lijnzaad, walnoten, en sardines. Omega 3 is bekend dat het bestrijden schildklier problemen te helpen en tegelijkertijd de aanbieding verlichting van haaruitval.

Regelmatig sporten:

Als je obesitas of overgewicht zijn, dan bent u zeker onder de scanner schildklier. Dus beginnen met sporten vandaag. Oefening helpt je gewicht verliezen, fit te blijven en ook de balans van de schildklier, het houden van haaruitval tot een minimum beperkt.

Doen Yoga:

Yoga is niet gewoon een andere vorm van werken! Het biedt een groot boeket van voordelen. Er zijn verschillende yoga asana's, in het bijzonder stelt omkering, die kunnen helpen om diverse problemen met de schildklier effectief te bestrijden. Probeer Marjariasna of Bhujangasana om haaruitval te voorkomen.

Chakra Meditatie en Reiki:

Dit zijn twee krachtig alternatief healing technieken die wonderen kan werken. Beide delen hetzelfde geloof - wat het probleem is, zal de oorzaak overbelaste infrastructuur Mooladhara chakra. En beide processen zijn ontworpen om de yoni verstopte ontlasten en trigger van het lichaam aangeboren genezende kracht.

Kortom, haaruitval bij vrouwen veroorzaakt door schildklierhormoon behandeld overeenkomstig een combinatie van behandelmethoden. Het is echter van groot belang dat u de oorzaak vast te stellen en de schade voor een bepaalde behandeling plan te beoordelen.

Heb je ooit last van haaruitval als gevolg van de schildklier? Wat was uw reactie? Hoe heb je het probleem op te lossen? Deel uw ervaring met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha