10 eenvoudige dingen die je de hele dag doen om gewicht te verliezen10 eenvoudige dingen die je de hele dag doen om gewicht te verliezen

Gewichtsverlies hoeft niet een ingewikkelde aangelegenheid. Er zijn een heleboel mooie diëten en lichaamsbeweging regimes die u kunt volgen als je wilt, maar je kunt ook gewicht verliezen op de gemakkelijke manier, simpelweg door het aannemen van een paar eenvoudige gewoonten in je leven. Deze tips zullen niet leiden tot onmiddellijke gewichtsverlies, maar geef het wat 'tijd, en je echt beginnen om het verschil te zien.

1. Stop het drinken calorieën

Het eerste wat je kunt doen elke dag is om te beginnen met kijken wat je drinkt. Er zijn geen calorieën in frisdrank, koffie, melk en vruchtensappen, met het oog op een aantal van uw drankje te wisselen per dag voor een glas water in plaats.


2. Kijk voor vetarme alternatieven

Neem een ​​kijkje in uw kasten en na te denken over hoeveel calorieën je kunt nemen van uw dieet, het kiezen van vetarme alternatieven. Er zijn veel alternatieven voor vetarme meeste voedingsmiddelen. Het enige wat je hoeft te doen is te denken voordat je iets koopt en lees de etiketten, op deze manier kunt u gemakkelijk te snijden uw calorieën.

3. verkleinen van de porties, maar eet vaker

Het verminderen van grootte van de porties is makkelijker dan het uitsnijden van maaltijden. Idealiter zou één portie niet groter dan de grootte van vuist. Dit zou genoeg moeten zijn om je een vol gevoel en houden ga je tot de volgende maaltijd; het goede nieuws is dat u uw kleine maaltijden vaker kunt eten en toch afvallen, omdat het eten van kleine porties voedsel, maar vaker kan helpen bij het verhogen van uw stofwisseling en helpen u onaangename verhongeringswijze vermijden waar uw lichaam het gaat als je voelt het gebrek aan voeding.

4. Neem de trap

Als je een keuze, altijd neem de trap, niet de roltrap of lift. Slechts twee of drie minuten per dag, het beklimmen van de trap, kan een groot verschil maken om uw gewicht in de tijd te maken. Slechts een paar trappen op een dag zal ook helpen beschermen tegen hart-en vaatziekten en beroerte.

5. Walk

Wandelen is een eenvoudige manier om je weer in vorm te krijgen. Je moet streven om te beginnen lopen ten minste vijf minuten per dag, totdat je wennen aan en dan werk je weg omhoog tot je aan het doen zijn ongeveer dertig minuten beweging per dag. Dertig minuten van de oefening, zal branden ongeveer 120 calorieën, dus het is de moeite waard.

6. Niet kijken naar de commercials!

Verspil geen tijd kijken naar de commercials op tv. Je hebt al eerder gezien toch. Maak van de gelegenheid om wat oefening te doen in plaats. Kunt u een aantal sprongen doen, lopen de trap op en terug en doe een paar jumping jacks. Als u uw hartslag elke reclameblok, kan u een extra 270 calorieën per dag te verbranden.

7. Eet thuis

Uit eten gaan is leuk, maar doe het niet elke nacht. Kook je eigen eten thuis en dan kun je de grootte van de porties te controleren en wat er in je eten. Het meeste voedsel is hoger in vet en calorieën in het voedsel dat je zelf te koken, en afhaalmaaltijden is nog erger.

8. Eet langzaam

Eet langzaam en zich richten op het eten. Als je je eten te wijzen, dan heb je meer dan je echt nodig hebt eten, want het duurt een tijdje 'voor je hersenen om te registreren dat je genoeg te eten hebben gehad. Het is ook een bewezen feit dat mensen die maaltijden te eten tijdens het kijken naar tv-je eet meer dan ze zou doen als ze had gedraaid op de tv.

9. klusjes sneller

Halen de snelheid die je dingen doen en je gewicht te verliezen. Gewoon proberen om het reinigen sneller of te voet naar de winkels sneller zal uw hartslag te verhogen en helpen u branden van een paar calorieën leeg.

10. gezonde snacks

Niet snacks dit het probleem; snack is wat maakt het verschil. De meeste volwassenen niet genoeg groenten en fruit te eten voor iedereen, om te wisselen van uw calorie snack vol met verse groenten en fruit en je zult aan vezels en vitamines gezond te vullen, in plaats van de onnodige calorieën.

Heeft u andere suggesties over wat dingen die we de hele dag om gewicht te verliezen kan doen?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha