10 eenvoudige dagelijkse gewoonten die u zullen helpen om in evenwicht te brengen en te verbeteren UW LEVEN10 eenvoudige dagelijkse gewoonten die u zullen helpen om in evenwicht te brengen en te verbeteren UW LEVEN

In 2015 zijn er meer geobsedeerd door het idee van het succes dan in het verleden. Wij zijn een wereld gewijd aan de productiviteit, de doelstellingen en werken 60 uur per week te hacken.

Het probleem met dit soort levensstijl is dat het moeilijk te handhaven zijn. Kan het nog moeilijker om een ​​balans te vinden tussen werk en privéleven en uw leven thuis te houden.


Om deze reden, velen van ons zijn op zoek naar manieren om een ​​betere balans en het verbeteren van ons leven. Maar wist u dat alles wat we echt willen een beetje 'van het evenwicht zijn een aantal eenvoudige gewoonten te krijgen? Laten we eens een kijkje nemen op 10 eenvoudige dagelijkse gewoonten die balans te helpen en het verbeteren van uw leven.

1. Begin de dag met een positieve gedachte

De kracht van intentie is belangrijk, en als je de dag beginnen met een positieve gedachte vindt u de juiste toon te zijn. Wij stellen voor dat je wakker en zeg tegen jezelf: ". Vandaag is een goede dag"

Foto een goede dag. Stel je voor het succes, glimlach, geluk en prestaties. Op deze manier word je tikken in je onderbewustzijn, die op hun beurt helpen u om een ​​goede dag hebben.

Om uw positieve gedachten te verbeteren, kunt u proberen een aantal positieve citaten op internet of je kan een poster te houden op de muur die je inspireert. Wakker worden met een paar foto's van inspiratie elke ochtend kan de beste manier om de dag te beginnen.

2. maken de meeste van de familie de tijd

Wanneer we jagen dromen gerelateerd aan werk, kan het zo veel gemakkelijker voor familie tijd verwaarlozing. En zelfs als we niet zien onze gezinnen, is het vaak omdat onze partner de kwestie heeft gedwongen. Om deze reden, kan het zijn dat we er zijn, maar we zijn er niet. In plaats daarvan, we controleren onze telefoons en streelde het hoofd van de hond, terwijl reageren op een e-mail.

Maar de familie is het belangrijkste deel van je leven en moet voordat het werk komen. Al uw succes in het leven begint met uw familie; als je dit goed te krijgen, krijg je al het andere recht.

3. Drink water zodra je opstaat

Een glas water in de ochtend is de ideale manier om de dag te beginnen op een gezonde manier. Een glas water vroeg brengt een groot aantal voordelen voor de gezondheid: het helpt om je stofwisseling op gang, kunnen ziekten en genezen van ziekten, het helpt spoelen schadelijke toxines in je lichaam die zwermden in de nacht, niet alleen hydrateert je lichaam, maar ook de hersenen, zodat u energiek en alert te voelen, en het helpt ook je lichaam om zijn lymfestelsel beter in evenwicht te brengen.

Een lymfestelsel ongebalanceerd kan leiden tot allerlei problemen, zoals infecties en langdurige verkeerde dagelijks functioneren. Draai dan de kraan en arm een ​​glas!

4. Braaklegging tijd elke dag om te werken aan wat je goed in bent

Alle experts in hun vakgebied gereserveerd ten minste vijftien minuten per dag te ontwikkelen en aan te scherpen hun vaardigheden. Het is gewoon de enige manier om te blijven beter en beter.

Als je wilt slagen in het leven, moet je ervoor zorgen dat je uitblinken

één

ding. Dus waar uw gebied van expertise is, kon je veel erger dan ten minste vijftien minuten per dag te besteden om te werken aan het te doen. Vijftien minuten is niet te veel op te offeren, maar de beloning kan brengen zijn geweldig.

5. Heb lunch!

Zo velen van ons in de kamer te blazen 21e eeuw. Slechts een decennium geleden, was de kamer gezien als een goddelijk recht, en we elke minuut die we aangeboden zouden nemen. Deze dagen, dankzij de verhoogde druk en werklast, velen van ons eten of tijdens het werk of overslaan lunch geheel.

Dit is niet goed voor het saldo, dat wel. Om dit te bereiken evenwicht en harmonie in je leven is veel beter om te genieten van uw lunch en neem de tijd. Eten buiten in het park, pop de broodjeszaak. Wat je ook doet, weg van uw bureau en krijgen opgeladen.

6. have some fun 'als je thuiskomt

Het is echt moeilijk om te schakelen van het werk voor velen van ons, met veel werknemers nemen nu hun werk mee naar huis met hen. Maar een geweldige manier om evenwicht te bereiken en het verbeteren van je leven is om je haar in de steek gelaten zodra je thuis komt.

In plaats van het controleren van e-mail het moment dat je door de deur loopt of reinigen van uw huis, waarom niet in plaats daarvan bestel een take-away, zet je voeten omhoog en kijken naar een film? Nog beter, wat dacht je uit eten met uw partner of familie? Deze types van recreatieve activiteiten zijn dingen om naar uit te kijken na het werk, en ons helpen om ons te motiveren en ons gelukkig maken.

7. Voordat u uw dag bed plannen

Echt een geweldige manier om de balans in je leven te herstellen en is het plotten van een to-do lijst voordat je naar bed gaat. Een lijst van dingen te doen zal helpen om het vet te snijden uit je dag en gewoon concentreren op waar het om gaat. Dit bespaart tijd, de productiviteit te verbeteren en daarom maak je gelukkiger en meer gefocust.

Het zal ook betekenen dat het in staat is om vrij te maken wat 'downtime! Zijn!

8. Drink een glas rode wijn in de nacht

We zijn niet het bevorderen van een sessie over de alcohol, maar een glas rode wijn

dus

Vele voordelen voor de gezondheid, dat is onwerkelijk. U kunt, bijvoorbeeld, maken slimmer, versterken het immuunsysteem, het helpt je slaapt, en je kunt ook afwijzen slopende psychische aandoeningen, zoals de ziekte van Alzheimer.

Al deze voordelen zijn super om een ​​productief leven evenwichtiger. In feite, totdat je rode wijn te drinken met mate, het zou heel goed het drankje wonder dat je voor ogen hebt al die tijd. En de bonus is het smaakt geweldig en kan zorgen dat u zich al warm en fuzzy! .

9. Work Hard

Niemand heeft evenwicht en geluk bij gebrek aan hard werken bereikt. Als u de hele dag ontspannen rond het huis, stel uit en zet van de taken, zul je merken dat je leven chaotisch.

Hard werken, toewijding en doorzettingsvermogen echt niet te betalen. Als je een makkelijker leven waar je harmonie te herstellen wilt, moet je je hoofd naar beneden te krijgen op het werk en geef het je beste schot.

10. Ga naar huis aan het einde van de werkdag!

Tot slot kunnen we niet genoeg op de gevaren van te lang werken rond benadrukken. Je collega's kunnen denken dat je bent een voorbeeld voor anderen, werken meer uren. Maar het zou een voorbeeld te stellen veel beter als je nog in de tijd om met uw gezin. Uw gezin verdient uw aandacht en respect dan je lange uren te maken.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha