10 dwingende redenen om coconut water te drinken10 dwingende redenen om coconut water te drinken

Voor velen is het water is de ultieme dorstlesser. Het is gemakkelijk te bemachtigen, en is één van de gezondste vloeistof op aarde. Je kan gewoon niet kloppen. Rechts? ... Recht?

Verkeerde.


De realiteit is dat

kokosnoot

water is de ultieme dorst buster. Dubbel gezonder dan gewoon oud water, het komt met meer voordelen voor uw lichaam dan kunt u een stok te schudden. Vers, vers, lekker, natuurlijk en relatief goedkoop, kokoswater is wat je echt moet toevoegen aan uw dieet, als u op zoek bent om uw gezondheid te verbeteren. Hier zijn 10 ongelooflijke voordelen van het drinken van kokoswater.

1. kokoswater kan een kater genezen

Er zijn feestgangers die de beste jaren van hun leven hebben doorgebracht op zoek naar de ultieme kater buster, en tot nu toe in hun pogingen zijn mislukt.

Spek kwam dicht, dankzij het vet dat terug wordt gezet in het lichaam. Koffie werd ook beschouwd als een schot de moeite waard, omdat het helpt om wakker te worden en zich te ontdoen van de lelijke rode cirkels rond de ogen. Maar kokoswater regeert als het gaat om de behandeling van een kater.

Als je het soort van een kater, waar maag gewoon niet zal oplossen, probeer dan een glas kokoswater. Misselijkheid die weg zal worden gewassen.

2. Coconut water kan helpen gewicht te verliezen

Een van de fantastische voordelen van het drinken van kokos is dat het kan helpen gewicht te verliezen. Coconut water is erg lekker en kan gedronken worden op elk moment van de dag. U kunt delen met uw ontbijt, te combineren met een diner, en u kunt zelfs een glas voor het slapengaan. En het grote ding? En 'laag in calorieën, zodat je niet ophopen op het pond! Op deze manier wordt de coconut water fungeert als een substituut voor koolzuurhoudende dranken en zuivelproducten, en onderdrukt ook de eetlust. Winnen!

3. Coconut water is geweldig voor hydratatie

Naast een van de grote voordelen van kokoswater is dat het is geweldig voor hydratatie; zie, kokoswater is net zo goed als de gebruikelijke H2O, want het bevat

95% water.

En 'bijna geheel water, ware het niet voor die heerlijke, voedzame 5% kokosnoot.

In ieder geval, dankzij zijn hoge gehalte aan water, kokoswater is uitstekend gehydrateerd te houden en kan dus vloeistof moet je echt mee te nemen naar de sportschool.

4. De kokosnoot water is rijk aan kalium

We moeten allemaal kalium. Sommigen van ons kunnen arrogantie ontkennen en zeggen dat we gemakkelijk ons ​​leven zou kunnen leven zonder het, maar kalium is een van de meest vitale noodzaak voor ons lichaam. Zonder dat ons brein zou gewoon niet goed en eenvoudige klusjes als het kijken naar Netflix zou onmogelijk worden.

Kokoswater is goed voor ongeveer 14% van je dagelijkse behoeften van kalium, dat is heel veel '. Dus als je je zorgen dat de inhoud van kalium niet te groot is op dit moment zijn, doe jezelf een plezier om jezelf en giet een glas. Groeten!

5. kokoswater kan stoppen met de vergrijzing

Nou, die titel is een beetje 'misleidend, als niets momenteel is die de mensheid kan eigenlijk stoppen met u van het ouder worden. Maar dankzij de inhoud van de cytokines, kan kokoswater vertragen van het verouderingsproces.

Het is dan ook geen verrassing dat de kokoswater is populair bij Hollywood-actrices die bang zijn voor de dood van de vergrijzing. Het leuke is dat dit kleine wonder is zo goedkoop en makkelijk om te houden van die u kunt genieten van dezelfde anti-aging dieet zoals Hollywood sterren! Wow!

6. kokoswater geeft je immuunsysteem een ​​boost

Een van de grote voordelen van drinkwater coconut is dat zij het immuunsysteem kan stimuleren. Ons immuunsysteem is belangrijk levend en gezond houden. Als ons immuunsysteem waren volledig af te breken, hadden we ernstig ziek geworden. We zouden niet in staat zijn om infecties en ogenschijnlijk kleine dingen te bestrijden, zoals de gewone verkoudheid of een kras kan fataal zijn.

Om u te helpen houden van het immuunsysteem laag pitje, kon je veel erger dan het drinken van een glas van de kokosnoot water per dag te doen. Kokoswater is rijk aan laurinezuur, een gemiddelde keten vetzuur dat bekend is als de drie-in-one. In essentie is het anti-virale, anti-bacteriële en anti-schimmel. Is er iets dat je kunt doen ?!

Nou, je kunt niet zingen en dansen. Maar wat wil je nog meer ?!

7. Coconut water is laag in calorieën

Als het is uw voorrecht om coconut water direct te drinken uit de bron, de hoeveelheid calorieën is slechts 46 per kopje. Om het in perspectief, dit slechts 1 van de 5 hoeveelheid suiker worden gevonden in de meeste andere vruchtensappen supermarkt. Bovendien, ondanks de lage calorie, suiker, kokos kan nog steeds proeven super lief.

Kokosnoot water, dan is het ideale alternatief voor commerciële dranken hoog in calorieën die supermarkt lijn. Dus als u op zoek bent naar een aantal 'gewicht te verliezen, terwijl u geniet van zoete smaken, kunt u niet verkeerd gaan met coconut water te gaan.

8. kokoswater helpt de spijsvertering

Naast een prachtige voordelen van kokoswater is dat het de spijsvertering kunnen helpen. Velen van ons misschien niet willen toegeven, maar we weten dat problemen met de spijsvertering zijn heel gewoon. Als u last van problemen met de spijsvertering, in het verleden, of als u wat tijd, het leven kan behoorlijk ellendig.

Gelukkig kan kokoswater helpen. Het is alleen natuurlijk, en kan helpen bij de spijsvertering en de stofwisseling, het verbeteren van de opname van voedsel. Daarnaast kan kokoswater ook geruststellen intestinale pijn en kalmeren slechte maagkrampen.

9. Coconut water is een goede bron van voedingsstoffen

De voordelen van het drinken van kokoswater kan gaan en op. Eerder in deze lijst die we genoemd als kokoswater is rijk aan kalium. Maar het is niet alleen de kalium dat kokoswater is geladen met. U ziet, het is ook rijk aan magnesium, mangaan, vitamine C en enzymen. In combinatie met de lage natrium en weinig vet, kokoswater is gewoon onverslaanbaar als het gaat om een ​​gezonde drank.

10. Coconut water geeft je een boost van energie

Als je iets een beetje 'anders voor uw traditionele kopje koffie of PB in de ochtend zin heeft, kan kokoswater de drank die je hebt gewacht worden.

Dankzij de overvloed aan voedingsstoffen, coconut water is net zo effectief als een kop van Joe, als het gaat om je wakker en het geven van een schok van energie. Rijk aan calcium en chloride, kan kokoswater helpen u klaar om de dag te grijpen en de koe bij de horens te voelen.

Kent u andere voordelen van het drinken van kokoswater?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha