10 duidelijke tekenen van lichaamstaal dat een man als u10 duidelijke tekenen van lichaamstaal dat een man als u

Hoe de lichaamstaal begrijpen? Hij houdt echt? Of is het alleen maar om beleefd te zijn en laat de tijd van de dag? Kinderen kunnen soms moeilijk zijn om te lezen, dus lees deze tien duidelijke tekenen dat hij kan worden waardoor u, want het is allemaal in de lichaamstaal!

1. Hij preens wanneer je rond

Is het je opgevallen, glad zijn haar, zijn das of borstelen zijn broek omlaag, als je ziet? Als je hebt, dan kun je er zeker who cares hoe hij eruit ziet, als je rond en dat is een duidelijk teken van belang.


2. Hij staat hoog en trots, bij overschakelen

Wanneer een man houdt een meisje, zal hij willen pronken met haar en op een manier die dat zal doen door zich lang en recht, als hij is om je heen. Hij kan zichzelf niet helpen, hij wil alleen maar om ervoor te zorgen dat u zien hoe groot en sterk het!

3. Grote glimlach

Een grote echte glimlach is altijd een goed teken dat hij je leuk vindt. Kijk voor nog grotere glimlach wanneer u tegenkomt onverwacht, laat hij zien dat hij oprecht blij om je te zien.

Oogcontact 4.

Als hij wordt aangetrokken voor u, dan zou u het ziet er vaak naar je. U weet waarschijnlijk dat oogcontact tijdens een gesprek is een goed teken, maar het is ook het vangen van hem het geheim vreemde glimp van je, wanneer je kunt. Dit is een teken dat je echt wilt.

5. Hij staat altijd in uw richting

Als je in een groep, en hij is er ook, kijk dan hoe hij wordt geconfronteerd. Als het geïnteresseerd is in jou, dan zal hij geconfronteerd weg van je net zo ver als je kunt, zelfs als hij is in gesprek met iemand anders.

6. De 'toevallige' contact met het lichaam

Een zachte aanraking op de arm hier, het licht borstel, bij het passeren door u, dit zijn allemaal positieve signalen die willen dichter.

7. aanhoudende blik, als je de kamer verlaat

Verschijning altijd voor u, als u de kamer te verlaten? Het zou slechts een snelle blik te zijn, maar het doet, dan is deze man is zeker geïnteresseerd in u.

8. Hij kopieert

Wanneer een man houdt echt een meisje toen hij, onbewust, start het kopiëren van haar bewegingen. Als je gaat zitten dan zitten, als je lacht, dan lacht hij. Het is eigenlijk iets dat we allemaal doen als we willen een persoon, dus houd een oog voor deze ook.

9. Het overdrijft zijn gedrag om je aandacht vast te leggen

Als ze het leuk vinden en wil uw aandacht vast te leggen, dan kun je het gedragen schromelijk spotten, wanneer je in de buurt. Hij waarschijnlijk zijn stem verheffen, hardop lachen en zorgt ervoor dat het advies wordt gehoord. Hij, in feite, je alles wat je kan doen om ervoor te zorgen dat je hem ziet.

10. Ontdek zijn voeten!

Dit klinkt misschien vreemd, maar blijkbaar, het is waar. Als hij is niet geïnteresseerd in je dan je voeten zal wijzen van u af, als hij geïnteresseerd is in jou dan zullen ze worden geconfronteerd met jou. Het is zo gemakkelijk! Dus de volgende keer dat u deelnemen aan een vergadering, kijk maar onder de tafel en uit te vinden wie je houdt en wie niet!

Hoe je de lichaamstaal van de mannen te begrijpen? Kent u een andere lichaamstaal tekenen dat een man die je wilt?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha