10 duidelijke tekenen dat je ex is niet over U

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 4, 2015 x54666 Schoonheid 0 10


10 duidelijke tekenen dat je ex is niet over U

Je brak met een kerel en wil je gewoon aan de slag met je leven nu. Zoals voor u, het is allemaal voorbij en er is geen weg terug. Het heeft geen zin zelfs vrienden. U wilt alle banden te snijden en zich richten op je nieuwe leven.

Maar je ex nog steeds een aantal dingen echt raar en vervelend om te suggereren dat hij niet over jou doen. Hij roept u in het midden van de nacht om uw advies te vragen over een forfaitair hij had gevonden, of hij 'per ongeluk' houdt stoten in je in het winkelcentrum. Ondanks hem te vertellen dat het allemaal meer dan zes maanden geleden, zijn er waarschuwingsborden dat misschien, heel misschien, deze man is niet op je.


Dus als je niet zeker weet of niet op jou of niet, onze handige lijst van 10 duidelijke tekenen dat je ex is niet op jou nog.

1. Het excuses aan tekst

Laten we zeggen dat u een fotograaf, natuurlijk, weet een heleboel dingen over de fotografen. En dan op een dag, je ex - die nog nooit eerder heeft laten zien interesse in fotografie - stuurt u een tekst die pleit voor de beste documentaire fotografen. Je weet dat dit is volstrekt willekeurig, en toen hem gevraagd werd waarom hij wil weten, hij maakt een excuus als: ". Oh, het is voor een universitair project" Je weet dat hij liegt, en betekent in wezen dat hij is gewoon op zoek naar een excuus om je te praten. De de teksten meer willekeurige zijn, hoe meer je kunt ervan verzekerd zijn dat het niet over jou.

2. hobbel in hem de hele tijd

"Fancy zien u hier!" - Hij zegt dat met enthousiasme.

"Ja, fantasie zie me hier bij de schoonheidssalon" - zegt hij.

Meer precies, wat op aarde

hij

hier aan het doen? Als u nog steeds tegenkomen je ex op verschillende plaatsen, moet u uw Facebook controleren om te zien hoe vaak je blijft uiten van hun positie. Van nu af aan, waar u ook gaat, niet melden op social media. Als de kleine deugniet blijft opduiken, het betekent dat je achtervolgen. Dat is een duidelijk teken dat hij nog steeds verslaafd aan jou.

3. Indien Hij wijst, dat zal u niet verlaten Your Side

Normaal gesproken, als je zowel boven de andere, je zou willen rondhangen om elkaar heen, als je toevallig ontmoeten bij toeval. Je kunt je afvragen hoe een ander is, maar je zult zowel in de stemming om je terug te trekken. Als niet op u, maar, en je zult in de stad komen, gaat te willen u daar te houden voor zo lang mogelijk. Hij zal schieten meer vragen dan een machinegeweer, en kon zelfs een paar keer te raken. Waarschuwing je ex is ongeveer.

4. Zijn Facebook zijn deprimerend geweest

"Oh, mijn God, een ander kan er mis gaan?", Klaagt in een staat, alvorens commentaar op een paar minuten na dat, ja, er iets mis kan gaan, het is gewoon deed.

Normaal gesproken, als iemand is gedownload zij nemen om Facebook en doen veel situaties. Hoewel ze nooit de status in hun leven gemaakt, wie de koning van de staat geworden, overstromingen je newsfeed met hun woorden. En normaal gesproken de staten zijn jammerlijk triest. Jongens normaal hun emoties voor zichzelf te houden, dus als je je ex klagen over de staat van zijn leven, weet je dat nog niet op je. Slechte zaak, het is helemaal over naar het einde.

5. Hij nog steeds "uw" Song luisteren

U logt in Spotify een dag en zien dat je ex is het doden van 'uw eigen' lied. Hmm. Duidelijk

niet

boven je.

6. Blijft in contact met uw familie

Plotseling, begon commentaar op de foto's van je vader en moeder op Facebook. En "

nooit

tevoren! En kijk naar die, hij stuurt ook dingen aan hun tijdlijn, bevelen hun artikelen te lezen!

Als uw ex is niet over u, uw familie wordt zijn band met jou. Als je niet met je kan praten in deze dagen, zal hij naar uw familie te praten, in de hoop dat u de afvoer te heroverwegen. Uiteindelijk, hoewel, hij zal het beeld te krijgen en het zal moe van het praten met je moeder het breien te laten groeien. Het is nog nooit zijn ding geweest.

7. Je vraagt ​​jezelf

Op een dag, je vriend naar je toe komt en zegt: "Jimmy, heeft net stuurde me een bericht met de vraag hoe je was."

Sip. Dit is wat we waren bang. Waarom je niet beantwoord zijn teksten voor een maand, heeft hij nu bang dat je dood bent en wil een bevestiging van je vriend dat je levend en wel zijn. Dit is gewoon een truc om hem naar de tekst en zeggen dat je het goed doet, voordat je vraagt ​​hoe hij is. Val niet voor het. Laat hem te krijgen op u, het zal uiteindelijk.

8. Er zijn subtiele tekenen

Als je een teken tekstberichten met een kus, het is een teken dat hij nog steeds in je. Na een break-up, moeten de kussen te stoppen, en als hij blijft ze steken daar, een ooit zo subtiele hint dat je terug wilt. Er zijn ook meer subtiele tekenen, zoals de publicatie van artikelen voor uw tijdlijn in de hoop dat een convo inspireert.

9. Praat over je herinneringen gedeeld

"Weet je nog dat we ..."

Nee, deze gesprekken zijn niet het type convos mensen hebben wanneer ze op iemand. Gewoon niet gaan er. Kijkend naar de toekomst, en als je alle praten, vindt plaats in het alledaagse, zoals praten over je dag of tijd. We praten niet over de eerste keer dat je zowel intimiteit, of de eerste keer dat je gekust had. Dit toont alleen dat een van jullie is het hebben moeite met bewegen.

En als hij zegt: "Vandaag is onze verjaardag," je weet dat je nog steeds verslaafd.

10. Hij heeft geen datum Nevermore

Als het sterk slechts als een jaar, betekent dit dat hij niet wil om vooruit te gaan. Kan hij de kans om iemand anders op heden hebben gehad, maar het geheugen is te pijnlijk. Hij wil

u,

niet een ander meisje dat is niet zo goed als jij. Als hij komt, maar er wordt gezegd dat dit is een ander teken dat je nog wilt steunen, want hij probeert niet om je pijn en hoopt dat hij weer elke dag nu zal nemen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha