10 drugsgebruik van zeer gezonde die u kunt uitvoeren in je leven10 drugsgebruik van zeer gezonde die u kunt uitvoeren in je leven

Als je aan een studie van alle personen die in goede gezondheid en vorm van de wereld te maken, zouden ze waarschijnlijk allemaal hun geheimen te vertellen over hoe gezond te houden. Ze zweren bij speciale diëten en lichaamsbeweging regimes ongebruikelijk, maar diep van binnen, zou je veel andere dingen die ze allemaal gemeen hebben te vinden. Het echte geheim zit in de gewoonten van elke dag dat gezonde mensen die iedereen kan volgen en hier zijn tien van hen:

Gezondheid tip 1: Ze zetten hun gezondheid eerst

De grootste keuze die gezonde mensen is het een bewuste keuze om gezond te zijn te maken. Ze begrijpen dat, als je je gezondheid je kunt doen zo ongeveer alles en altijd naar streven om hun gezondheid te doen een prioriteit.


Gezondheid Tip 2: Eet alleen ongezond voedsel met mate

Gezonde mensen zichzelf niet ontkennen alle geneugten van het leven, maar ze doen praktijk matiging. Hoe, bijvoorbeeld, een beroemde supermodel Cindy Crawford legt, volgt de 80/20 regel, met andere woorden, u liever om gezond te eten 80% van de tijd, waardoor 20% tot sommige schuldige genoegens en aflaten. Een gezond persoon het eten van een pizza of het drinken van frisdrank als een traktatie; ze gewoon niet over de pizza en frisdrank elke avond.

Gezondheid Tip 3:

Wonen een actief leven

Gezonde mensen hebben de neiging om op de verhuizing. Ze hebben niet de hele nacht in de voorkant van de tv zitten; en ze zouden liever iets te doen. Ze begrijpen dat gewoon meer tijd besteden staan, gooi je de calorieën en fit te blijven.

Gezondheid Tip 4: Geniet van de oefening, maar niet forceren

Geen behoefte om naar een sportschool om gezond te zijn en, als je haat het om het te doen, zal je niet bijbenen. Dus als je niet van de sportschool, kies dan niet te gaan. Als u een hekel aan lopen, dus niet haasten. Hij koos voor een activiteit of sport die je leuk vindt, en je krijgt een veel meer van hem dan te proberen om jezelf te dwingen om iets te doen die je haat.

Gezondheid tip 5: Ze krijgen voldoende rust en slaap

Het is gebleken dat mensen die niet genoeg slaap krijg zijn niet erg productief tijdens de dag, noch hebben zij de energie om te oefenen. Doel voor zeven tot acht uur slaap per nacht opstaan ​​licht en meer geneigd zijn om te oefenen.

Gezondheid Tip 6: Weet dieet niet

Gezonde mensen onder ons zijn die vervelende mensen die nooit op dieet. De reden is dat ze weten dat een dieet is slechts een korte termijn oplossing. De oplossing voor de lange termijn is om gezond te eten en actief blijven voor de hele tijd, en op deze manier kunt u eenvoudig een stabiel gewicht en comfortabel te houden.

7 Gezondheid tip: Eet veel groenten

Verse groenten bij elke maaltijd zal alle vezels, antioxidanten en ziekte fytochemicaliën die uw lichaam nodig heeft om gezond te blijven bieden. Het is makkelijk om een ​​extra portie groenten bij elke maaltijd te begrijpen en er zijn honderden verschillende rassen om te proberen, dus niet vervelen van hen te krijgen.

Gezondheid Tip 8: Zij geven de voorkeur gezonde snacks

Snacking kan het verschil maken tussen een gezonde voeding en een slechte één zijn. Sla de chips en suiker gevulde snacks is belangrijk gewoonte dat gezonde mensen volgen. Ze kiezen in plaats daarvan voor fruit of rauwe groenten als je voelt een beetje 'honger.

Gezondheid Tip 9: Je ziet er altijd van de zonnige kant van het leven

Samen met hun beslissing om een ​​gezond leven, mensen zeer gezondste in de wereld de beslissing om beter te leven en wees dankbaar voor de dingen die we hebben. Als er iets is dat ze nodig hebben om te veranderen in hun leven hebben veranderd en hun positieve mentale houding is onderdeel van wat houdt ze gezond.

Gezondheid Tip 10: Ze lachen vaak

Samen met de positieve houding glimlacht. Zeer gezonde mensen meestal ook gekozen tot zeer gelukkig te zijn, en hun gezicht is altijd versierd met een mooie glimlach die schijnt en verlicht de wereld en de mensen om hen heen.

Welke andere gewoonten van zeer gezonde vergaten we in onze lijst op te nemen?

Voel je vrij om je gedachten en gezondheid tips delen in het commentaar hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  5   0
April 13, 2015 | 00:43:04 | later 6 uur

Good stuff!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha