10 dranken en voedingsmiddelen die je vet10 dranken en voedingsmiddelen die je vet

Wist u dat er bijna 2 miljard mensen wereldwijd met overgewicht en bijna een derde van alle Amerikanen over de leeftijd van twintig zwaarlijvig? Deze schokkende statistieken zijn niet alleen beperkt tot de Verenigde Staten, obesitas wereldwijd verdubbeld in 1980 en neemt nog steeds toe in vele landen. Overgewicht plaatsen een druk op je hart, maakt je meer vatbaar zijn voor kanker en beroerte, en kan leiden tot diabetes. Dus laten we eens een kijkje bij enkele van de voedingsmiddelen die je te eten die gewichtstoename kunnen veroorzaken kunnen zijn. Je zou verbaasd zijn om een ​​aantal van deze items in een lijst als deze, omdat je dacht dat gezonde voeding, dus lees verder en vind tien dranken en voedingsmiddelen die je gewicht.

1. De alcohol

U weet waarschijnlijk dat alcohol bevat lege calorieën dat je lichaam geen goed doen op alle, maar er is nog een interessant neveneffect van alcohol die je niet kan hebben geweten over. Alcohol veroorzaakt een aanzienlijke daling van het vermogen van het lichaam om vet te verbranden. Slechts twee glazen van een alcohol, met een mixer wordt de vetverbranding metabolisme van meer dan 70%, wat een van de redenen dat zware drinkers vaak last van een toename in gewicht te verminderen.


2. Potato chips en pinda's

Pinda's en chips zijn twee van de grootste boosdoeners van de snacks die je gewicht. Het lijkt misschien een lichte snack, maar een klein deel van de Franse frietjes bevat ongeveer 150 calorieën en een beetje van pinda's heeft 161 calorieën. Het probleem is dat komen vaak in grote zakken en zijn moeilijk te weerstaan ​​wanneer de zak geopend.

3. Geraffineerde suiker

Witte geraffineerde suiker bevat veel calorieën, maar geen vitaminen of andere voedingsstoffen op alle. Een theelepel witte suiker heeft ongeveer zestien calorieën. Het lijkt niet erg alleen, maar als je optelt alle suiker die je eet tijdens een dag, kunt u zien waarom het succes van suiker deze lijst van voedsel, waardoor je je gewicht. Zelfs als je niet strooi suiker op uw granen in de ochtend, neem een ​​kijkje op de achterkant van elke verwerkte pakket voedsel, en u zult verrast zijn hoe veel van het voedsel dat we eten bevat grote hoeveelheden suiker.

4. Vleeswaren

Vlees van het proces zijn ook opgenomen in onze lijst van voedingsmiddelen die je gewicht. Hotdogs, verwerkt vlees en vlees worst worsten, bevatten allemaal een verrassend hoog aantal calorieën, zelfs degenen die u denkt dat gezond zou zijn als het vlees van kalkoenen verwerkt. Verwerkt vlees bevatten meestal een hoog vetgehalte, behalve met toegevoegde zout en suiker.

5. Gedroogd fruit

Gedroogd fruit is een ander voedsel dat zeer misleidend kan zijn en dat zeker verdient zijn plaats op onze lijst van voedingsmiddelen die je gewicht. Je zou denken dat omdat het fruit, gezond zal zijn. De waarheid is echter dat omdat het water werd gehaald uit gedroogd fruit, is alle suiker geconcentreerd en gedroogd fruit ook vaak toegevoegd extra suiker. Een kopje verse druiven, zou bijvoorbeeld ongeveer 60 calorieën, terwijl een kopje druiven 450 calorieën hebben.

6. Aardappelen

Een middelgrote aardappel bevat gemiddeld slechts 110 calorieën, maar de aardappelen zijn vaak op lijsten van mesten voedingsmiddelen omdat het bedrag dat u de neiging om te eten en hoe we hen voor te bereiden. Een gebakken aardappel met de huid links op, het is echt heel goed voor je, maar dan ben je geneigd te stapelen te hoog met toppings zoals boter en kaas. Zelfs de nederige aardappel gekookt, het zou niet zo erg zijn, als niet smoren met boter.

7. Warps

Wraps worden vaak verkocht als een gezond alternatief, maar kan ook calorie-belasting, en dit is waarom ze zijn ook opgenomen in onze lijst van voedingsmiddelen die je gewicht. Als je aan te trekken van een winkel gekocht vlak wrap, kunt u vinden dat het meer is dan een voet lang! De media pakket bevat ongeveer 300 calorieën en, want er is veel oppervlak om het, zult u merken dat er veel meer wijdverspreid kruiden op dan je zou vinden in een simpel broodje.

8. Rood vlees

Rood vlees is rijk aan cholesterol en vet en te veel van het zal je op gewicht. Het ergste van rood vlees is de lekkerste bezuinigingen zijn die zijn gemarmerd met vet, want dit is wat geeft rood vlees zijn smaak sappig. Diëtisten raden aan dat rood vlees slechts een paar keer moet worden gegeten in de week.

9. Woestijnen

Sorry, alle, maar een van de slechtste voedsel voor je figuur, die je in gewicht zijn mooi, zalig woestijnen. In kleine doses, cheesecake, taarten en ijs zijn prima, maar die kleeft aan kleine porties? Zelfs een normale portie vanille-ijs heeft 135 calorieën, dus ontslaan de woestijnen van alles, als je kunt, en zal u helpen niet op gewicht.

10. saladedressing en boter

Slechts een theelepel reguliere salade dressing, of een klein klontje boter, brengt 45 calorieën. Ranch is een van de slechtste en als u uw salade te dekken in het, zult u het toevoegen van een paar honderd calorieën per maaltijd verder gezond. Zoals altijd, er geen slechte levensmiddelen, mits zij niet hoger worden gegeten. Dus let op je portiegroottes, niet genieten maar al te vaak, en niet op ongewenst gewicht worden gelegd.

Weet u andere voedingsmiddelen die je gewicht?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha