10 do's en don'ts van het gewichtsverlies u moet zich bewust zijn10 do's en don'ts van het gewichtsverlies u moet zich bewust zijn

Wat is het beste dieet om gewicht te verliezen? Alvorens een programma van het gewichtsverlies, is het een goed idee om erachter te komen op voorhand precies hoe je gaat om te gaan over. Om te zeggen dat je gaat om gewicht te verliezen is een ding, maar iets werkelijk te doen over het is iets heel anders. Als je op het punt om te beginnen tellen van calorieën en verliest een paar pond zijn, hier zijn onze top tien do's en don'ts van het gewichtsverlies voor u om een ​​denken te hebben:

1. Doe houden een eetdagboek

Je zult dit al eerder hebt gelezen, maar we kunnen het belang van het onderhouden van een register van voedsel dat je eet niet overdrijven. We zijn al te gemakkelijk om het bedrag dat u elke dag eten te onderschatten en dan afvragen waarom je niet verliezen van gewicht; naar een record van alles wat je eet, waaronder snacks te houden, en zal u helpen de controle van uw dagelijkse calorie-inname.


2. jezelf niet ontnemen van al uw traktaties

Matiging is veel gemakkelijker te volgen, ontbering, en er is geen noodzaak om een ​​lijst met verboden voedsel te maken. Als je helemaal verboden van het eten van bepaalde soorten voedsel dat alleen vindt jezelf willen deze voedingsmiddelen. Het is veel gemakkelijker om de consumptie van calorierijke verminderen of te vervangen door een lagere calorie alternatieven.

3. Maak de oefening

De sportschool is niet voor iedereen, maar je moet een reductie van calorieën, een toename van de fysieke activiteit om snel gewicht te verliezen te combineren. Dat lichamelijke activiteit kan zo simpel zijn als lopen voor een half uur, gaan voor een run of fietstocht zijn. Totdat je je hart pompen met een beetje 'van cardio elke dag, je lichaam begint een beetje te verbranden' vet.

4. geen ontbijt overslaan

U kunt meer te eten tijdens de dag, als je het ontbijt helemaal overslaan. Als je iets voor het ontbijt eten sprong begint uw stofwisseling en voorkomt dat u van het krijgen van nog meer honger tijdens de dag. Studies hebben aangetoond, herhaaldelijk, dat mensen die ontbijten gewicht gemakkelijker dan degenen die dat niet doen verliezen.

5. Doe eet snacks

Het eten van een gezonde snack tussen de maaltijden zal u helpen minder te eten tijdens de maaltijden. Niet de moeite om snacks te eten, maar zorg ervoor dat de snacks dat je eet zijn gezonde mensen, zoals vers fruit of groenten, volkoren toast of een handvol noten.

6. Laat uw dieet stoofpot

Houd uw voeding gevarieerd en niet vast komen te zitten eten van dezelfde maaltijd na maaltijd of je verveeld raken en merkt dat je in de verleiding om te stoppen. Een dieet betekent niet dat alles wat je kunt eten zijn salades, dus probeer nieuwe gezonde voedingsmiddelen aan uw dieet interessant te houden.

7. Doe veel water drinken

Dorst wordt vaak verward met honger, dus zorg ervoor dat minstens acht glazen water per dag te drinken. Houd gehydrateerd, spoelen uw systeem en u helpen om je een vol gevoel.

8. Stop niet als gevolg van een slip alleen

Laat je niet een slip kortstondige het hele plan van het gewichtsverlies te ontmoedigen. Je bent maar een mens en kan er de oneven dagen als je niet wilt oefenen of de verleiding om een ​​traktatie gevuld calorieën eten. Scrolling casual is niet het einde van de wereld, zelfs niet het einde van het dieet, dus laat dat een excuus om eruit te komen!

9. controle portiegroottes

Wees je bewust van de grootte van de porties bij de maaltijden, want dit is net zo belangrijk als het voedsel dat je eet. Veel mensen in de val van het eten van lagere calorie voedsel, maar door het verhogen van de grootte van de porties, zoals de emmer grootte van ontbijtgranen, noten en gedroogd fruit, bijvoorbeeld! Dit betekent niet helpen je verliest pond! Het is beter om vaker, maar kleinere porties te eten; het zal ook helpen bij het verhogen van uw stofwisseling, die op het einde, helpen gewicht te verliezen.

10. Geef niet op!

Het enige wat je een enorme portie nodig hebt om gewicht te verliezen is de wilskracht. Af en toe een slip door, niet toegeven aan verlangens, laat niet de oefening en je zult gewicht te verliezen!

Wat zijn uw favoriete tips gezond gewicht te verliezen?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha