10 dingen vertrouwen in mensen nooit doen10 dingen vertrouwen in mensen nooit doen

Vertrouwen in mensen zijn die we zoeken als we willen. Zij zijn de mensen die dingen gedaan te krijgen, nemen enorme stappen vooruit in hun leven en hun doelen te bereiken sneller dan iemand anders. Zij zijn degenen die worden geserveerd in de bar binnen 5 seconden; Zij zijn degenen die door een overvolle lift naar de deur houden hen, zelfs als ze letterlijk aan de andere kant van de kamer. Ze zijn het soort mensen die we willen we waren, maar weet dat we nooit zullen zijn. Droevig gezicht.

Maar wacht eens even! Vertrouwen is niet iets dat kan online worden gekocht, en is niet iets wat je bent geboren. Denk fris als een belangrijke vaardigheid die kan worden aangescherpt en ontwikkeld. Iedereen kan er zeker van zijn. Jij ook! Het is gewoon iets wat je moet leren. En wat een betere manier om te beginnen dan te kijken naar 10 dingen die vertrouwen in mensen nooit doen? Vervolgens laten we gaan!


1. Mensen hebben geen excuses te maken

Als je te laat voor het werk bent, kan het gemakkelijk zijn om excuses te maken.

"Een man overleed op de straat."

"Ik moest het leven van een mens te redden, mensen. Ik ben een held!"

Nee, je bent niet. Er is nog nooit een mens, en niet dood geweest. Stop hem.

Vertrouwen in mensen hebben geen excuses te maken. Ze excuses voor de vertraging, en de eventuele straf die hun weg komt te accepteren. Daarnaast is het vertrouwen in mensen accepteren dat ze moeten de volgende keer beter te doen. En dat doen ze.

2. De structuur Mensen hebben geen angst

Als je iemand terug van achtbanen, knieën schudden en hun trillende lippen, weet je dat je een persoon unconfident op je handen, die ze zaten in de voorkant van de tv in plaats daarvan.

Integendeel, zal een bepaalde persoon, net bravoure aan de achtbaan en ga vooruit. Naar de hel met de gevolgen!

Angst is iets dat ons houdt en weet dat het overwinnen van de angst is een stap in de goede richting om de persoon die je echt wilt zijn geworden.

3. Mensen niet Gossip

"Deze jurk is

weg

te groot voor haar! "

Dit is niet het type van de lijn van een bepaalde persoon zou leveren. Je zou kunnen leveren, lever ik het, maar een bepaald persoon? Nee! Nooit!

Zie, dat doen ze niet

zorg

onnodige drama. Ze hebben betere dingen te doen met hun tijd jaloers op andere mensen om te handelen. Ze hoeven niet om zichzelf te troosten met de wetenschap dat anderen het plegen van gruwelijke misdaden van de mode. Zij hebben hun leven te leven, en dit is wat u zich richten op. Naar de hel met de adviezen van alle anderen!

Met uitzondering van hun moeders. Vertrouwen in mensen hou nog steeds van hun moeders. Nou, ze zijn nog steeds de mens, na alles. Bijna. Hello Mom!

4. Mensen niet uitstellen

Vertrouwen in mensen hebben de mogelijkheid om gewoon uit te gaan en dingen te laten gebeuren. Ze niet zitten op de bank de hele dag, om dingen uit. Zij richten zich op iets wat je wilt bereiken, dan gaan er uit en het bereiken van het, voor goedheid wille!

Uitstel is iets dat velen van ons vertraagt, maar het vertrouwen is een momentum-builder en versnelt dingen. Vertrouwen is een belangrijke factor van het doel altijd, en als je iemand ziet loungen met Netflix wanneer ze een rapport moeten schrijven, heb je een van die mensen unconfident opgemerkt. Vertrouwen in mensen, integendeel, niet hangen rond voor het juiste moment; affect

nu.

5. Mensen haten bellen

Comfortzones zijn bemoedigend voor velen van ons. Gerust te stellen met ons, de zorg voor ons en ons beter voelen. N'aww.

Maar denk je echt dat dat een bepaalde persoon moet worden gerustgesteld, onderhouden, en maakte zich beter te voelen? Natuurlijk niet, niet meer dan 5 jaar oud! Vertrouwen in mensen te voorkomen dat het leven in een luchtbel van comfort, omdat ze weten dat stagnatie langzaam vernietigt daar. Word tevreden met zijn gemiddelde leven daar en niets te krijgen. Vertrouwen in mensen barstte deze belletjes, blazen ze op, en er even uit in de echte wereld!

Dus de volgende keer zie je een bel, pop!

6. Folk Zelfverzekerde mensen niet pray-

En "zeker waar dat de mensen vertrouwen niet alleen schelen wat anderen van hen denken. Als ze hun leven hebben besteed aan het proberen om iedereen te behagen, zou de helft van de persoon die ik nu ben.

Het zou zelfs de helft van de persoon, dat een eenvoudige snuifje zou zijn. En wie wil er een hint van wat je bent?

Om u te helpen voorkomen dat mensen prettig, ze zich omringen met de juiste mensen. Vermijd mensen die willen ze voortdurend veranderen.

7. Mensen niet spreken in het openbaar te vermijden

Ah, de gevreesde geval van spreken in het openbaar. We hadden allemaal aan het publiek worden geconfronteerd op een bepaald punt, op school of op het werk, en velen van ons vrezen bijna net zoveel, omdat ze bang zijn dood.

Maar mensen vertrouwen? Ze omarmen het! Ze proberen in het openbaar te spreken als een uitdaging en een kans om hun vaardigheden te laten zien. Ze krijgen daar met een glimlach en een indrukwekkende presentatie en wow de menigte. Ze weten immers dat spreken in het openbaar is een geweldige manier om informatie over te brengen aan een heleboel mensen. En waarom zouden ze willen deze kans te verliezen ?!

8. Mensen die niet te vermijden Netwerken Over

We kennen de score. Je wilde het netwerk naar een evenement film en televisie recentelijk, maar kreeg zo zenuwachtig dat je te veel gedronken en ging uit in de badkamer. Vertrouwen in mensen dat niet doen. Ik kijk uit naar netwerken, omdat ze weten dat het een geweldige kans om uw contacten uit te breiden, te ontmoeten invloedrijke mensen, en misschien klimmen nog een stap in de carrière.

9. People Do not Let Them Stop Obstakels

Aww gee, kan niet gaan werken omdat de auto niet start? Ik denk dat je gaat wielen naar huis, ga ik op Facebook en televisie kijken, toch?

Vertrouwen in mensen dat niet doen. In plaats daarvan vinden ze een manier om aan de slag. Laat niet het gebrek aan middelen op hun eigen manier. Gebruik obstakels als een kans om te groeien en nieuwe dingen te leren. Geen auto? Geen probleem!

10. Vertrouwen mensen geen aanmoediging nodig

"Ik heb dit echt doen? Zou ik? Zou ik? Maar wat als ik faal? Wat moet ik dan doen? Wat denk jij? Ik dit doen? Bel mama en haar vragen. Noem het, voor het goede doel '! "

Vertrouwen in mensen niet proberen te garanderen, en ze zeker niet verwachten dat iemand om hen het groene licht te geven. Ze maken dingen gebeuren, en de controle over hun lot. Als ze wachtten rond, zouden ze niets doen.

Gelukkig blijven en geloven in jezelf!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha